Calvin Johnsonin nettoarvo: Tarkempi katsaus jalkapalloilijan elämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Nettovarallisuus

WPR

Johnson syntyi 29. syyskuuta 1985 isälleen Calvin Johnsonille, joka palveli Southern Pacific Railroadilla, ja äidille Arica Johnsonille, joka työskenteli järjestelmänvalvojana Atlantan koulujärjestelmässä.

Kuitenkin hänen yläkoulun aikana Johnson oli 6 jalkaa pitkä ja 6 jalkaa 4 tuumaa toisena opiskelijana lukiossa, jossa hän teki kymmenen touchdownia ja 34 vastaanottoa 646 jaardilla.

Pikatiedot

NimiCalvin Johnson
Oikea nimiCalvin Jonson Jr
Syntymäaika29. syyskuuta 1985
Kansallisuusamerikkalainen
SyntymäpaikkaNewnan, Georgia, Yhdysvallat
AmmattiFootball Wide vastaanotin
SiviilisäätyNaimisissa
TyttöystäväEi käytössä
Korkeus1.96
Paino107 kg
Aktiivisena9 vuotta
Nettovarallisuus55 miljoonaa dollaria

Aikainen elämä

Sandy Creek High Schoolissa Georgiassa Jonson oli pesäpallon erottuva pelaaja ja myöhemmin jalkapallon mies. Hän toimi kolmen vuoden ajan Patriotsin maailmanlaajuisena vastaanottajana.

Johnson oli 100 parhaan pelaajan joukossa aina rekrytoivat analyytikot ja kymmenen valtakunnallista vastaanottajaa. Hän ei kuitenkaan ollut 15 pelaajaa maassa theinsiders.comin mukaan eikä hänellä ollut neljää laajaa vastaanotinta.

Katso tämä postaus Instagramissa

Primitiv Groupin (@primitiv_group) jakama viesti

Rivals.com nimesi Johnsonin myös Georgian parhaaksi pelaajaksi, ei 12:ksi kaakossa ja 37:ksi maassa. Johnson osallistui Gorgias Institute of Technology , jossa hän pelasi jalkapalloa Yellow Jacketsin vastaanottimessa vuosina 2004–2006.

Vuonna 2004 hän voitti All Atlanta Coast Conference (ACC) -vuoden tulokas -palkinnon. Ja vuonna 2006 hän voitti myös Vuoden pelaaja -palkinnon. Hänen kollegion pelitilastonsa sisältävät 28 touchdownia ja 1202 vastaanotettua jaardia 38 pelissä.

Aiheeseen liittyvä: Frankie Vallin nettoarvo: syvemmälle hänen ylelliseen elämäntyyliinsä vuonna 2022!

Calvin Jonsonin ura

Calvin liittyi virallisesti Detroit Lions -ryhmään valmistuttuaan Georgia Institute of Technologysta 8. tammikuuta 2007. Sitten hän meni Los Angelesiin ja osallistui Reebokin NFL Rookie Premier -tapahtumaan.

Leijonat allekirjoittivat Johnsonin kuuden vuoden sopimuksen vuoden 2007 NFL-draftista ensimmäisellä kierroksella. Myöhemmin hän teki 15,8 jaardin 48 saaliilla kaudella 2007.

Huolimatta siitä, että Calvin Johnson puuttui vuoden 2008 Pro Bowl -kaudelta, hän päätti seuraavan vuoden kauden viidellä touchdownilla, 67 vastaanotolla ja 984 jaardilla. Lisäksi hän teki 12 touchdownia, 77 vastaanottoa ja 110 jaardia kaudella 2011.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Calvin Johnson Jr. (@megatron)

Vuonna 2012 Calvin Johnson allekirjoitti kahdeksan vuoden jatkosopimuksen Detroitin kanssa. Myöhemmin hän rikkoi Jerry Ricen yhden kauden ennätyksen saaneet jaardit joulukuussa 2012. Myöhemmin Johnson päätti kauden viidellä touchdownilla ja 1964 vastaanotetulla jaardilla. Joulukuussa 2013 hän nappasi 14 syötöstä 16:sta kohdatessaan Dallas Cowboysin.

Marraskuussa 2014 Johnsonista tuli ensimmäinen pelaaja, joka saavutti 10 000 vastaanottavan jaardin rajan jaardin historiassa. NFL . Myöhemmin hän päätti kauden 88 vastaanotolla ja 1214 jaardilla 2015. Uransa loppuun mennessä Johnson oli saavuttanut 83 touchdownia ja 11 619 vastaanottavaa jaardia.

Kuitenkin 8. marraskuuta 2016 Johnson jätti faninsa kyyneliin, kun hän ilmoitti jäävänsä NFL:stä 30 kauden iän jälkeen. Vaikka hän oli huipputasollaan, hän näki terveyden ensisijaisena syynä varhaiseläkkeelle jäämiseen.

Calvin Jonsonin saavutukset ja palkinnot

Calvin voitti lukuisia palkintoja ollakseen paras parhaiden joukossa koko uransa ajan. Vuosina 2010–2015 Johnson nosti Pro Bowlin kuusi kertaa tarkasti.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Calvin Johnson Jr. (@megatron)

Lisäksi vuonna 2012 hänestä tuli NFL:n vastaanoton johtaja, vuoden 2008 NFL:n touchdowneja saava apujohtaja ja kaksinkertainen NFL:n vastaanoton johtaja vuosina 2011 ja 2012.

Vuonna 2018 Megaton valittiin College Football Hall of Fameen. Ja sinä aikana hän tapasi jalkapallon presidentin, HOF, David Bakerin.

Calvin Jonsonin elämäntapa

Johnson asuu Detroitin esikaupunkialueella tyylikkäässä kartanossa, joka on vain lyhyen kävelymatkan päässä järvestä. Johnson lentää säännöllisesti kahdesti kuukaudessa kokoontuakseen vaimonsa ja poikansa kanssa Atlantaan tapaamaan Calebia.

Lisäksi Johnson on tehnyt massiivisen investoinnin kiinteistöihin, ja hänen säätiönsä palkitsee opiskelija-urheilijoita stipendeillä Detroitissa ja Atlantassa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Calvin Johnson Jr. (@megatron)

Tämän lisäksi Calvin omistaa kannabisyrityksen entisen joukkuetoverinsa Rob Smithin kanssa. Yritys on nimeltään 'Primitiv', joka tutkii kannabiksen kroonista kipua. Tästä huolimatta Johnson rakastaa viettää suurimman osan ajastaan ​​perheensä kanssa. Toisinaan hän pitää jalkapalloleirin johtamisesta ja kiinnittää tuskin huomiota NFL:ään.

Calvin Jonsonin henkilökohtainen elämä ja parisuhteen tila

Vaikka megatonneista veljistä ja sisaruksista ei tiedetä paljon, monet saattavat ajatella, että Johnson on ainoa lapsi. Tämä ei kuitenkaan ole totta. Johnsonilla on kolme sisarusta nimeltä Wali Johnson, Elan Johnson ja Erica Johnson.

Calvin Johnson on naimisissa pitkäaikaisen tyttöystävänsä Brittney McNortonin kanssa, jonka kanssa he ovat olleet romanttisessa suhteessa maaliskuuhun 2015 asti, ennen kuin hän lankesi polvilleen. Vuotta myöhemmin he vaihtoivat lupauksia maaliskuussa 2016.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Calvin Johnson Jr. (@megatron)

Detroitissa pidettyyn hääseremoniaan osallistui useita merkittäviä henkilöitä, kuten Mathew Stafford ja Golden Tate. Johnsonilla on tähän mennessä kaksi lasta, ja tulevaisuudessa saattaa olla suunnitelmia tuoda lisää elämää.

Vaikka Johnsonilla oli pitkä suhde Brittneyn kanssa, hänellä oli edellinen epäonnistunut suhde Shally Blanton vuoteen 2013 asti, jolloin heidän tiensä erosivat. Syytä heidän eroon ei tiedetä. Parilla oli kuitenkin poika, jonka Shally synnytti vuoden 2013 lopussa.

Calvin Johnson Height Weight Silmien väri

Jokainen suuri urheilija tarvitsee upean korkeuden parhaan suorituskyvyn saavuttamiseksi. Tämä ei kuitenkaan koskaan ollut taistelua Calvin Johnsonille, joka on hämmästyttävän 196 cm (196 cm) pitkä.

Toinen hauska tosiasia on, että Johnson oli jo lukion pisin poika. Raporttien mukaan Calvin oli jo 6 jalkaa, kun hän oli vain 12.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Calvin Johnson Jr. (@megatron)

Lisäksi Kalvinilla on kevyt, maskuliininen vartalorakenne, joka painaa vain noin 72 kiloa. Tämä antaa hänelle mahdollisuuden liikkua salamannopeasti. Samoin Calvinilla on kimaltelevan ruskeat silmät, jotka ovat upeat ja täynnä unelmia.

Aiheeseen liittyvä: James Hetfieldin nettoarvo: Kuinka James Hetfieldistä tuli niin rikas? Viimeisin päivitys!

Calvin Jonsonin nettotulo

Entinen laaja vastaanotin keräsi paljon rahaa koko NFL-uransa aikana. Se riitti kantamaan kotiin mojovan rahasumman yhdeksän vuoden ajan Detroit Lionsissa pelatessa.

Calvin käytti 45 miljoonan dollarin nettovarallisuutta julkkiksen nettovarallisuutta kohden. Ja tähti voisi saada kotiin noin 22 miljoonaa dollaria myös Celebrity Net Worthin mukaan. Lisäksi tähti saisi miljoonia taskuihin allekirjoittamalla sopimuksen Detroit Lionsin kanssa kahdesti.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Calvin Johnson Jr. (@megatron)

Aluksi Megatonin kuuden vuoden sopimuksesta lionien kanssa vuonna 2007 55 miljoonaa dollaria, mukaan lukien 14 miljoonan dollarin allekirjoitusbonus. Vuoteen 2012 asti voimassa olevan sopimuksen mukaan hän kuljetti kotiin keskimäärin 9,2 miljoonaa dollaria ja yhteensä 55,5 miljoonan dollarin takuu.

Johnson kuitenkin jatkoi sopimustaan ​​Detroitin kanssa seitsemällä vuodella vuodesta 2012 vuoteen 2019 113 miljoonalla dollarilla, mukaan lukien 16 miljoonan dollarin allekirjoitusbonus, 16,2 miljoonan dollarin keskipalkka, 53 miljoonan dollarin kokonaistakaus ja 31 miljoonan dollarin allekirjoitustakaus. .

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR