Call Me Kat, kauden 3 julkaisupäivä vahvistettu?: Katso viimeisimmät päivitykset!

Viihde

WPR

Call Me Kat, yhdysvaltalainen televisiosarja, sai inspiraationsa Miranda Hartin brittiläisestä Miranda-ohjelmasta. 39-vuotias naimaton nainen nimeltä Kat 'taistelee yhteiskuntaa ja äitiään vastaan ​​joka päivä osoittaakseen, että et voi saada kaikkea ja silti olla onnellinen', kuten sarja sanoo.

Hän jättää työnsä luennoitsijana Louisvillen yliopistossa, ja hänen vanhempansa varaamilla varoilla hän perustaa kissakahvilan Louisvillessä.

Katsojat ovat pyytäneet kolmannen kauden uusimista, vaikka esitys ei saanut arvostelijoilta positiivisia arvosteluja, koska he näyttävät nauttivan yleisestä juonesta.

Katsojat väittävät, että ohjelman päälähtökohta ja näitä tarinoita on nautinnollista katsoa. Hahmon kasvu osoittaa vaihtelua ja ymmärrystä, ja se opettaa meille usein tehokkaimman viestintätavan.

Kaikki hahmojen vaihdot ovat saaneet hyvän vastaanoton yleisöltä ja ryhmä toimii hyvin yhdessä.

Tämä rohkaisee heitä katsomaan lisää jaksoja joka viikko.

Tämän seurauksena ei ole yllätys, että ohjelmaa on uusittu toisella kaudella.

Auttaaksemme sinua valmistautumaan tulevaan kauteen, olemme laatineet tiiviin yhteenvedon kaikista tarvitsemistasi tiedoista koskien ensi-iltaa, tarinaa ja näyttelijöitä. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja Call Me Katin kolmannesta tuotantokaudesta.

Call Me Kat -sarjan kolmannen kauden julkaisupäivä

Call Me Kat, kauden 3 julkaisupäivä

Siihen on hyvä todennäköisyys Call Me Katin kolmas kausi pian paljastetaan. Kun otetaan huomioon edellisen kauden julkaisupäivä, näyttää todennäköiseltä, että Call me Katin kolmas tuotantokausi alkaa pian.

Ennustamme kauden 3 olevan jopa menestyneempi kuin kausi 2. Torstaina 29. syyskuuta 'Call Me Kat' -sarjan kolmas tuotantokausi debytoi. Esitys alkaa klo 21.30.

Lue lisää: Cobra Kai -kauden 5 julkaisupäivä vahvistettu: viimeisimmät päivitykset näyttelijöistä, juonesta ja paljon muusta!

Call Me Katin näyttelijöiden kolmas kausi

Mayim Bialikin hahmo Kat tekee paluun kolmannella tuotantokaudella. Sen lisäksi on epäselvää, säilyvätkö samat tähdet kolmannella kaudella vai kasvavatko näyttelijät jollain muulla tavalla.

Call Me Kat, kauden 3 julkaisupäivä

Suzy Curse Sheilana, Leslie Jordan Phil Kylerinä, Pratt Randynä, Shayan Jackson Maxina ja Julian Ganttia Carter Hopena voidaan odottaa näiden jälkeen.

Lue lisää: The Boysin kauden 4 julkaisupäivä julkistettu? Katso viimeisimmät päivitykset!

Mitä odottaa Call Me Kat -sarjan kolmannelta kaudelta?

Toisen kauden päätösjakson Call Me Shellfish perusteella oletetaan, että komediasarjan juoni jatkuisi. Se on toisen kauden jakso numero kahdeksantoista.

Anthony Rich vastaa jakson ohjauksesta, ja Alissa Neubauer ja Eddie Gorodetsky kirjoittivat telenäytelmän. Lisäksi, Jon Kinnally ja Tracy Poust kirjoitti juonen. Pelkästään Yhdysvalloissa 1,67 miljoonan katsojan uskotaan nähneen ohjelman.

Jakson virallisen yhteenvedon mukaan 'Kun Kat taistelee huolia vastaan, hän suunnittelee suunnitelman kahvilan pelastamiseksi; Max saa vihdoin ison tauon; Carter taistelee kateutta vastaan.'

Katsojat näkivät viime jaksossa, että Kat pääsee yli paniikkikohtauksestaan ​​ja kerää varainkeruun Middle-C:lle kerätäkseen rahaa kahvilalle.

Call Me Kat, kauden 3 julkaisupäivä

Hän ansaitsee tarpeeksi tuloja pitääkseen yrityksen toiminnassa vielä muutaman kuukauden, mutta kun hän tajuaa, että hänen on löydettävä uusi tulolähde, kun se loppuu, hän kokee uuden paniikkikohtauksen.

Unessa hänen kuollut isänsä neuvoo häntä seuraamaan hänen onneaan, mutta hän on epävarma onnellisuudestaan ​​kahvilassa. Hän ilmoittaa sulkevansa kahvilan ja lähtevänsä seuraavana päivänä Ranskaan. Kahvilaa hoitavat myöhemmin Randi ja Phil Katin poissa ollessa. Maxia pyydetään esittämään kappaleitaan Tennesseessä.

Lue lisää: Lost In Space -kausi 4: Milloin tämä Netflixin avaruusdraama saa julkaisupäivän?

Call Me Kat -kauden 3 juoni kehittyy eteenpäin sisällyttämällä enemmän hahmokaareja ja tuoreita alajuttuja, mikä pitää katsojat kiinnostuneena esityksestä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut mayim bialik (@missmayim)

Lisäksi virallisessa Call Me Katin kauden 2 kuvauksessa Fox-verkkosivustolla sanotaan, että Kat on palannut toisella kaudella ja selviytyy elämän ylä- ja alamäkistä hieman varmemmin ja paljon ovelammin.

Vilkkaassa kissakahvilassaan, jossa hän työskentelee kavereidensa Randin, suorapuheisen wannabe-taiteilijan, ja Philin, laitoksen sisäisen leipurin kanssa, jolla on ripaus etelän viehätysvoimaa, Kat on rauhassa.

Jengin suosikkipaikka on kadun toisella puolella naapuruston pianobaarissa, jota johtaa viileä, maanläheinen Carter, jossa Katin yliopiston paras ystävä Max tarjoilee juomia ja hurmaa asiakkaita.

Samaan aikaan Katin äiti Sheila seuraa aktiivisesti tyttärensä henkilökohtaista elämää. Tämän seurauksena Kat joutui ensimmäisen kauden lopussa valitsemaan uuden poikaystävänsä Oscarin ja pitkäaikaisen ihastuksensa Maxin välillä. Tänä vuonna Kat kohtaa erilaisia ​​haasteita, joihin hän kohtaa positiivisesti, huumorilla ja ilolla.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme:WPR