Caleb Williams Jordan Addison TD pelastaa USC:n vs Oregon State: Tuntuu pirun hyvältä

Uutiset

WPR

Portland, Oregon – Anso asetettiin, kuten se oli ollut lukemattomia kertoja aiemmin. Toinen USC-jalkapallojoukkue, joka tavoittelee titteliä, on matkalla menestykseen, kun he tekevät vaarallisen kiertotien Oregon Statessa, missä mikään ei näytä menevän troijalaisten suunnitelmien mukaan.

Vaikka oli kulunut kymmenen vuotta siitä, kun he olivat kärsineet tappion täällä, noiden tuhoisten matkojen haamut kummittelivat edelleen puolivalmiita valkaisijoita.

Vuoden 2006 neljä kauheaa liikevaihtoa. Vuoden 2008 Jacquizz Rodgers -ottelu Molemmat tappiot päättivät järkyttävästi troijalaisten mahdollisuudet voittaa kansallinen mestaruus, mikä jätti USC:n piinaamaan sitä, mikä olisi voinut olla.

Nämä sydäntäsärkevät pettymykset näyttivät olevan täydellinen ennuste, kun USC nro 7 johti lauantain viimeistä Pac-12-matkaa Corvalliksiin verrattavissa olevalla, tähtitieteellisesti korkealla odotuksella, kiihdytti äänestyspisteitä ja osallistui pudotuspelien keskusteluun, mutta törmäsi tiiliseinään. majavia vastaan.

Troijalaiset pystyivät karkottamaan demoninsa ja säilyttämään täydellisen ennätyksensä voittamalla 17-14. Jotenkin, jotenkin, he pääsivät pakoon tilanteesta vahingoittumattomina.

Lincoln Riley, USC-valmentaja, huomautti: 'Löysimme ratkaisun, ja se tuntuu hyvältä.

Little näytti työskentelevän USC:llä ennen sen viimeistä, epätoivoista ajoa. Kolmen ensimmäisen pelin aikana pysäyttämättömältä tuntunut hyökkäys kamppaili pallon siirtämisessä. Lisäksi vahvasta kauden alusta huolimatta pelinrakentaja Caleb Williams alkoi purkautua.

Caleb Williams Jordan Addison TD pelastaa USC:n vs Oregon State: Tuntuu pirun hyvältä

USC ei olisi koskaan pystynyt säilyttämään malttiaan niin kauan kuin ilman puolustustaan, joka tallensi neljä takeawayta kolmannen kerran neljässä viikossa. Mutta pitkän, ruman yön lopussa kaikki laskeutui tähtipelinrakentajalle, jolla oli yksi onnekas tilaisuus unohtaa kaikki aiemmin tapahtunut.

Riley lisäsi: ”Joinakin päivinä et ole parhaimmillasi. On väistämätöntä, että tietyt asiat eivät mene haluamallasi tavalla, mutta tapa, jolla käsittelet näitä tilanteita, määrittää kuka olet. Olemme käyneet läpi asioita, kun hän oli nuorempi, muistutin vain [Williamsia].

Ajo osoittautui kuitenkin vaaralliseksi. Yksi syöttö meni pieleen. ja vielä toinen. Kun hänen hyökkäävät linjamiehensä työnsivät häntä eteenpäin kaikin voimin neljännessä laskussa, joka saattoi merkitä eroa elämän ja kuoleman välillä, Williams jyrisi eteenpäin ja ohitti niukasti ensimmäisen alasmerkin. USC kaapi tiensä alas kentälle tuuma kerrallaan.

Myöhemmin, kun jäljellä oli hieman yli minuutti, Williams pääsi valloilleen havaittuaan Jordan Addisonin pukeutumassa sivurajaa pitkin. Sprinttiturva meni niukasti väliin pallosta, joka putosi sitten Addisonille ihanteelliseen asentoon 21 jaardin voittoon.

Se oli upea pallo, joka putosi suoraan Addisonin rintaan. 'Touchdown. Pallopeli.'

Tuo 11 pelin touchdown-ajo riitti kukistamaan Oregon Staten (3-1, 0-1 Pac-12), osittain USC:n ja sen taitavan puolustuksen ansiosta, joka nappasi Max Williamsilta neljännen ja viimeisen sieppauksen.

Riley lisäsi: 'Et voi kertoa tarpeeksi siitä, kuinka pelasimme puolustuksellisesti neljällä siirrolla, valtavalla pysäytyksellä ja pelin päättymisellä. 'Et voi, tiedäthän. Monet miehet tekivät vapaaehtoistyötä ja sinnikkivät lukuisista esteistä huolimatta. Se oli rohkea esitys.

Neljäntenä peräkkäisenä otteluna USC (4-0, 2-0) ei tehnyt voittoa, mutta yritti useita yrityksiä hävitä peli. Williams sijoittui 16 jaardiin 36 180 jaardilla ja touchdownilla, mikä saattoi olla hänen yliopistouransa kauhistuttavin suoritus.

On kyseenalaista, olisiko USC:n hyökkäys pystynyt liikuttamaan palloa ollenkaan, ellei Travis Dye olisi ponnistellut hurjasti, keräten 133 jaardia ja kosketuksen vain 19 siirrossa.

Caleb Williams Jordan Addison TD pelastaa USC:n vs Oregon State: Tuntuu pirun hyvältä

Lauantai-illan alku ei ollut hyvä. Dyen 36 jaardin ryntäyksen jälkeen USC epäonnistui maalinteossa kolmessa seuraavassa pelissään ennen kuin epäonnistui neljännellä tappiolla ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Se oli myös troijalaisten ensimmäinen ajo Rileyn alla ilman kosketusta.

Heidän myöhempi ajonsa ei sujunut paljon paremmin. Vaikka troijalaiset eivät pystyneet luomaan minkäänlaista rytmiä, Dye kantoi USC:n hyökkäyksen suurelta osin alas kentälle yksin. Williams oli suorittanut vain yhden kuudesta heitostaan ​​11 jaardia, kun taas Dyellä oli 70 jaardia kahden ajon jälkeen. Denis Lynch epäonnistui 35 jaardin kenttämaaliyrityksessä, mikä päätti molemmat USC:n hallitukset epäonnistumiseen.

Deshaun Fenwick ajoi nopeasti maalialueelle neljän jaardin touchdowniin, jolloin troijalaiset putosivat reikään ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

USC:n tavallisesti eloisa rikos näytti epätasapainolta, kun se kohtasi ensimmäisen merkittävän vastoinkäymisensä. Williams teki näennäisen suoraviivaisia ​​heittoja, mutta ne lensivät usein korkealle, upposivat maahan tai tulivat myöhässä ja perässä niille tarkoitettuja vastaanottajia. Kauden huonoin puoliskonsa pelinrakentaja päätti ensimmäisen puoliskon vain kuusi 18 ja 64 jaardia.

Kun Eric Gentry sieppasi Beaversin pelinrakentaja Chance Nolanin toisen neljänneksen lopussa, USC säästyi hetkeksi tuhoisalta vauhdin heilahtelulta. Troijalaiset onnistuivat saamaan Lynchin asentoon 42 jaardin maaliin, mikä oli puoliajan ainoa pistemäärä yhdelle maan tehokkaimmista rikoksista.

Pukuhuoneessa ei olisi ihmelääkettä USC:n rikokseen. Troijalaiset potkaisivat pallon ulos kentältä palattuaan takaisin. Seuraava hallussapito päättyi vaihtoon oman jaardin linjan sisällä. Williams otti kolmannen laskun pakottaakseen USC:n pois kentän maalialueelta troijalaisten onnistuttua liikuttamaan palloa.

Caleb Williams Jordan Addison TD pelastaa USC:n vs Oregon State: Tuntuu pirun hyvältä

Ceyair Wright katkaisi Nolanin, jolloin troijalaiset saivat pallon vain 26 jaardia jäljellä, ja se vaati USC:ltä toisen erinomaisen puolustusponnistuksen päästäkseen takaisin peliin. Ennen kuin Dye teki maalin 4 ja 2 -murteissa yleisön läpi, he olivat myös menettämässä tämän mahdollisuuden.

Näytti siltä, ​​​​että troijalaiset pääsisivät vauhtiin, kun pisteet johtivat 10-7-johtoon neljännen erän alussa. Erityisesti ottaen huomioon, että Mekhi Blackmon lisäsi oman valintansa Beaversin myöhempään ajoon sen jälkeen, kun he jättivät kenttämaalin. 33 jaardin lyönti nosti Oregon Staten takaisin kuljettajan paikalle, kun Williams ja yhtiö pysähtyivät jälleen oman viisikon sisällä.

Jam Griffinin 18 jaardin touchdown oli tulos kahdesta ottelusta Oregon Statessa. Se ei kuitenkaan riittäisi, sillä USC:n puolustus tiukensi otettaan ja sen hyökkäys löysi tavan päästä eroon.

Riley huomautti: 'Siellä erottelet itsesi.' Ei tilanne, erittäin hyvät tiimit löytävät ratkaisun.

Tänä iltana onnistuimme.