Bryson DeChambeau -kiista: Kuinka Bryson DeChambeausta tuli niin kiistanalainen?

Kiistaa

WPR

Bryson DeChambeau hylkäsi kyselyn tulevaa Saudi Internationalia ympäröivästä kiistasta yhtä nopeasti kuin yksi hänen vahvimmista heilahduksistaan.

Videokonferenssissa tiedotusvälineiden kanssa torstaina hän julisti: 'Ei siis poliitikko, ensinnäkin' ennen seuraavan kuukauden Lähi-idän kilpailua. Haluan pelata siellä, missä maailman parhaat golfaajat pelaavat, koska olen ennen kaikkea golfaaja. Ja minulle se tuo tarinani päätökseen.

30 minuutin zoomauskeskustelun aikana median kanssa ennen Saudi Internationalia Royal Greens Golf & Country Clubilla King Abdullah Economic Cityssä DeChambeau ärsyyntyi ja viiltyi vain kerran.

bryson dechambeau -kiista

Monet ihmiset uskovat, että turnaus ja muut saudien rahoittamat turnaukset ovat yritys piilottaa ihmisoikeusloukkauksia, ja he ovat arvostelleet sitä ankarasti. Turnauksen rahoittaa Saudi-Arabian valtiollinen sijoitusrahasto. Washington Postin artikkelin mukaan miljoonien dollarien esiintymispalkkioita saaneet urheilijat ottavat 'verirahaa'.

Kilpailu on nyt osa Asian Touria eikä enää osa DP World Touria, aiemmin European Touria. Viime vuonna Saudi-Arabia investoi kiertueeseen 200 miljoonaa dollaria.

Sen sijaan, että syventyisi kiistaan, DeChambeau, 28, keskusteli tarmokkaasti useista muista aiheista. Kahdessa aikaisemmassa startissaan Saudi Internationalissa hän sijoittui 18:nneksi vuonna 2021 ja kuudenneksi vuonna 2019.

Katso tämä postaus Instagramissa

Bryson DeChambeau (@brysondechambeau) jakama viesti

Maailman 8. ja 2020 Yhdysvaltain mestari vahvisti tulleensa äskettäin Professional Long Drivers Associationin osaomistajaksi; hän tulee jatkossakin olemaan merkittävässä asemassa sosiaalisessa mediassa jakamaan tarinansa ja antamaan pelineuvoja; hän on varma, että hän kestää golfkentällä pidempään, ja hän puhui uudesta rakkaudestaan ​​peliä kohtaan. Hän jopa tarkensi, miksi hän käyttää nyt golflippiä tam o’shanterin sijaan.

Aiheeseen liittyvä: Selitys Mushoku Tensei työttömien reinkarnaatiokiistaan ​​ja Kiinan kieltoon!!

Minusta tuntuu, että elämäni, lukuni ja kirjani kääntyvät hieman, hän lisäsi. Muutan, laajenen, kasvan ja sopeudun jatkuvasti, kuten olen aina sanonut. Se on taas yksi niistä asioista.

En ole varma, onko se trendi, joka kestää vai ilmestyykö se satunnaisesti. Luulen, että se on sellainen, joka yksinkertaisesti pitää teidät kärjessä. Yksinkertaisesti sanottuna se riippuu tunteistani ja mukavuustasostani kyseisellä viikolla.

DeChambeaun vuodelle 2021 oli ominaista ristiriita, joka johtui hänen sosiaalisen median kiistan Brooks Koepkan kanssa, hänen varusteisiinsa kohdistuvasta kritiikistä, epäilyttävästä asenteesta COVID-19-rokotteen vastaanottamisesta ja kieltäytymisestä puhua painetulle medialle sekä todennäköisestä urheilusta eläkkeelle jäämisestä.

bryson dechambeau -kiista

Siinä oli myös monia kohokohtia, kuten hän voitti Arnold Palmer Invitationalin kahdeksannen kerran PGA Tourilla, hävisi dramaattisessa pudotuspeleissä Patrick Cantlaylle BMW Championshipissä, sijoittui kolmanneksi Players Championshipissä ja nousi aina seitsemänneksi. in Professional Long Drivers Associationin maailmanmestaruuskilpailut ja osallistuu Ryder Cupiin.

DeChambeau kuitenkin harkitsi ottelun lopettamista. Hän väitti, että hänen vuonna 2021 tekemänsä positiivinen COVID-19-testi, joka johti siihen, että hänen täytyi jättää olympialaiset väliin, oli vuoden alin kohta.

Hänet asetettiin karanteeniin ennen kuin hän palasi FedEx St. Jude Invitationaliin. Hän selitti, miksi hän oli päättänyt olla ottamatta rokotetta, mistä hän sai ankaraa kritiikkiä, ja sitten hän lopetti puhumisen painetun median kanssa.

DeChambeau muisteli tuon ajan sanomalla: 'Tämä kerran hämmästyttävä peli, joka antoi minulle niin paljon, vain meni melkoisesti minua vastaan.' 'Minusta tuntuu, ettei se ole enää kannattavaa. Se on muuttunut ajan myötä. olen kehittynyt. Olen tietoinen ympäristöstäni.

Onko se edelleen joskus haastavaa ja turhauttavaa? Kyllä, kuten kaikki muukin. Kuitenkin, kun pystyn lyömään palloa todella pitkälle ja todella suoraan ja sitten siruttamaan ja laittamaan sen tehokkaasti, yleistavoitteeni on inspiroida ja esitellä hieman. Lempiharrastukseni on se, joten haluan jatkaa sitä.

bryson dechambeau -kiista

Se auttoi minua pysymään oikeaan suuntaan .

DeChambeau pitää viikon tauon harjoituksesta varmistaakseen, että vasemman ranteen kipu, joka sai hänet väliin tämän viikon Sony Open Havaijilla, on laantunut kokonaan. DeChambeau sanoi osallistuvansa Farmers Insurance Openiin San Diegossa kahden viikon kuluttua ennen matkaansa Saudi-Arabiaan, missä hän sijoittui 25. sijalle 38 pelaajasta Mauin Sentry Tournament of Championsissa viime viikolla.

DeChambeau puhui muun muassa seuraavista aiheista. Keskiviikkona 23. kesäkuuta 2021 Cromwellissa Connecticutissa Bryson DeChambeau jakaa nimikirjoituksia faneille pro-am-joukkuepelissä ennen Travellers Championshipiä klo. TPC River Highlands.

”Ensinnäkin parhaan mahdollisen golfin pelaaminen on elämäni työtä. Toiseksi haluan pelin kehittyvän tasolle, jota ei ole koskaan saavutettu. Kuten Tiger, haluan jatkaa sen laajentamista.

Vaikka minulla ei todennäköisesti ole Tigerin tasoa, haluan silti antaa golfaajille ja muille esiintyjille paremman alustan ja näyttämön, jotta kaikki planeetalla – kaikki seitsemän miljardia ihmistä ja ehkä muutama muukin – voivat nauti tästä upeasta urheilusta.

”Minulle on annettu niin monia ihania ja kauniita tilaisuuksia, että tunnen velvollisuuteni antaa takaisin kaikin mahdollisin tavoin. Pitkä ajomatka on yksi niistä. Olen siitä intohimoinen, ja mielestäni se kiteyttää täydellisesti tavoitteeni golfin suhteen. Mielestäni on olemassa tapa esitellä urheilijat tavalla, jota ei ole tehty ennen.

Katso tämä postaus Instagramissa

Bryson DeChambeau (@brysondechambeau) jakama viesti

”Kun kaikki toimi minua vastaan ​​– oli se sitten media, kilpailijat tai mikä tahansa – siitä tuli todella verollista ihmistä. On hämmästyttävää, mitä ihmiset voivat sanoa tai tehdä, kun he jatkuvasti kertovat sinulle, että olet tämä tai tuo, vaikka tietäisit mielessäsi, että se ei ole totta.

Annat avokätisesti yhteisölle. Vaikka se saattaa toisinaan olla haastavaa, teet paljon vaivaa auttaaksesi ympärilläsi olevia, joukkuettasi ja koko golfyhteisöä.

Aiheeseen liittyvä: Betsy Rossin lippukiista: Betsy Rossista käytävä keskustelu ja Yhdysvaltojen lipun selitys

Mutta ajan kuluessa sinun on tiedettävä, miksi teet tämän. Mikä on motivaatiosi? Ja kuinka voit jatkuvasti motivoida nuorempaa sukupolvea tai rohkaista jotakuta työskentelemään kovemmin?

Siellä uskon sen todella muuttuneen. Chris Pratt, joka on näyttelijä, auttoi minua erityisen koettelevana hetkenä. Pelaa tätä keksittyä hahmoa jonkin aikaa, hän neuvoi.

Tiedän tyytymättömyytesi ja todella vaikean tilanteesi, mutta teeskentelen hetken olevani tyytyväinen. Se lopulta katosi ajan kuluessa, ja palasin omakseni.

”Monet ihmiset saattoivat ajatella, että olen aiheuttanut paljon sitä itselleni. Olen tietoinen siitä, mutta toistan kaksi tai kolme tavoitettani: innostaa muita, edistää golfia ja antaa myönteinen panos yhteiskunnalle. Haluan todella tehdä nämä kolme asiaa.

Se voi olla välillä vaikeaa. Joskus epäonnistun siinä. Olemme kaikki ihmisiä, joten joskus olen vihainen ja ärsyyntynyt kuten kaikki muutkin. Haluan ihmisten ennen kaikkea ymmärtävän, että olemme kaikki vain ihmisiä.

27. elokuuta 2021 Owings Millsissä, Marylandissa, yhdysvaltalainen Bryson DeChambeau reagoi BMW Championshipin toisen kierroksen toiseen reikään Caves Valley Golf Clubilla.

bryson dechambeau -kiista

”He eliminoivat toimenpiteen, jota olen käyttänyt 13 vuotta ja jota monet muut ovat käyttäneet hyvin pitkään. Mikä on, on mitä on. Tour, PAC ja pelaajat valitsivat sen, ja kunnioitan heidän päätöstään.

Se on yksi niistä asioista, joita minun on opittava käsittelemään, jotta voin siirtyä sen ohi ja löytää menetelmän tehdä enemmän putteja käyttämättä luomaani järjestelmää tai immateriaaliomaisuuttani.

'Se on yksi niistä asioista, joissa muutan mieltäni ja yritän määrittää parhaan toimintatavan. Mikä on, on mitä on. Voin vain lisätä, että se on hieman turhauttavaa, koska mielestäni reiän ympärillä on nyt paljon enemmän pitoa ja sinne on kokoontunut ihmisiä. En ole varma, onko sillä vaikutusta. Minun täytyy muuttua.

Kun häneltä kysyttiin, tarvitsiko hän luopumista PGA Tourilta pelatakseen ristiriitaista tapahtumaa, hän vastasi: 'En tiedä miten vastata tähän täysin, koska kun liitymme PGA Touriin, ymmärrämme, että allekirjoitamme paljon pois.

Kilpailijoiden oli luvattava kilpailla AT&T Pebble Beach Pro-Am -kilpailussa seuraavan kahden tai kolmen vuoden aikana voidakseen osallistua Saudi International -kilpailuun.

Katso tämä postaus Instagramissa

Bryson DeChambeau (@brysondechambeau) jakama viesti

'Ymmärrän mediaoikeutemme suhteessa siihen, mitä tällä viikolla Tourilla tapahtuu. Tälle viikolle he haluavat pitää ja isännöidä meidät. Joten näillä paljastuksilla on tarkoitus.

Uskon kuitenkin, että ajan myötä yhä useammat ihmiset alkavat ymmärtää, että koska olemme itsenäisiä urakoitsijoita, meidän pitäisi sallia pelata milloin ja milloin haluamme.

'Koska se on syklinen prosessi, en ole varma, mikä on ratkaisu, mutta uskon, että Tour alkaa ymmärtää sen ajan myötä. Toivon, että he alkavat ymmärtää, että se on ensisijaisesti pelaajalähtöistä. Olosuhteissani tulee muutos. Mutta en ole varma, mikä se on.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR