Bruce Willis Net Worth: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Julkkis

WPR

Bruce Willis varttui 'työväenluokan nuorena New Jerseyssä' oman kertomuksensa mukaan. Joten kun hänen nettovarallisuutensa nousi yhdeksään numeroon yhdeksi Hollywoodin tunnetuimmista kasvoista muutama vuosikymmen myöhemmin, hän ei antanut rahojen päästä käsiinsä.

'Olin täysin tyytyväinen olemassaolooni baarimikkona', Willis väitti tunnetusti salaattipäiviensä aikana halutena näyttelijäksi New Yorkissa.

Tienasin kunnollista rahaa… ja rehellisesti sanottuna minusta tuntui, että minulla oli koko maailma käden ulottuvilla. Jopa silloin, kun aloin luoda suuria elokuvia ja ansainnut enemmän rahaa kuin voit kuvitella, se ei saanut minua tuntemaan oloani paremmaksi tai täyteläisemmiksi kuin ennen. Se auttoi minua laittamaan asiat perspektiiviin.'

Siirry 30. maaliskuuta 2022, jolloin fanit kaikkialla maailmassa olivat hämmästyneitä ja pettyneitä kuullessaan, että rakastettu 67-vuotias näyttelijä lopettaisi esiintymisen kielitaudin, afasian, takia.

Demi Moore, Willisin entinen vaimo ja hänen kolmen vanhemman lapsensa, Rumerin, Scoutin ja Tallulah Willisin, äiti, ilmoitti Willisin diagnoosista sosiaalisessa mediassa. Heidän toisen vaimonsa Emma Hemingin kanssa hänellä oli kaksi nuorempaa lasta, Mabel ja Evelyn. Ja jälleen kerran, Mooren lausunnot tekivät selväksi, että perhe on Willisille etusijalla.

Moore lisäsi viestissään: 'Tämä on äärimmäisen vaikeaa aikaa perheellemme, ja olemme erittäin kiitollisia jatkuvasta rakkaudestanne, myötätunnostanne ja tuestanne.' 'Elämme tätä vahvana perheyksikkönä, ja halusimme kutsua hänen seuraajansa mukaan, koska tiedämme, kuinka paljon hän merkitsee sinulle, aivan kuten hän meille.' 'Elä se', kuten Bruce yleensä sanoo, ja juuri niin aiomme tehdä.'

Hyvä uutinen Willisille on, että hänellä ei ole vain hämmästyttävän mahtava sekaperhe rinnallaan, mutta hänen ei myöskään tarvitse huolehtia rahasta, sillä hän on yksi Hollywoodin parhaiten palkatuista tähdistä. Tässä on kaikki, mitä tiedämme Bruce Willisin varallisuudesta.

Lue myös: Royce Reed Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Aikainen elämä

Bruce Willis Net Worth

Bruce Willis syntyi 19. maaliskuuta 1955 Idar-Obersteinissa, Länsi-Saksassa. bruce Willis , näyttelijä, ja ohjaaja on hänen isänsä. Hänen äitinsä työskenteli pankkivirkailijana, kun taas hänen isänsä oli Yhdysvaltain armeijan jäsen.

Kun Willis oli lapsi, hänen perheensä muutti Penns Groveen, New Jerseyyn. Brucen ensimmäinen työpaikka lukion jälkeen oli ydinvoiman hälytysteknikko.

Tämän jälkeen hän työskenteli kuljettajana DuPontin työmaalla kuljettaen henkilöstöä. Hän työskenteli yksityisetsivänä lyhyen aikaa ennen kuin päätti jatkaa uraa show-bisneksessä.

Bruce opiskeli pääaineenaan teatteria Montclairin osavaltion yliopistossa, mutta keskeytti opinnot nuorempana opiskellakseen näyttelemistä kokopäiväisesti New Yorkissa. Hän työskenteli yleensä baarimikona New Yorkissa hakiessaan työpaikkoja, joita hän ei onnistunut saamaan, mutta hän esiintyi ekstrana Paul Newmanin vuoden 1982 elokuvassa The Verdict.

Hän päätti muuttaa New Yorkista Los Angelesiin vuonna 1984. Kaliforniaan saapuessaan hän alkoi voittaa pieniä rooleja televisio-ohjelmissa, kuten Miami Vice ja The Twilight Zone.

Mikä on Bruce Willisin nettovarallisuus ja palkka?

Bruce Willis Net Worth

Bruce Willis on 250 miljoonan dollarin lisäksi amerikkalainen näyttelijä, tuottaja ja 'muusikko'. Bruce on ollut jatkuvasti yksi Hollywoodin parhaiten palkatuista päämiehistä koko uransa ajan. Hän on ansainnut satoja miljoonia dollareita pelkästään elokuvapalkoilla 1980-luvun lopulta lähtien.

Suuren osan elokuvan tuotoista ansiosta hänen tulonsa The Sixth Sense -ohjelmasta vuonna 1999 olivat 114 miljoonaa dollaria. Hänen ensimmäinen korvauksensa oli 14 miljoonaa dollaria.

Tätä kirjoitettaessa se on toiseksi suurin summa, joka on koskaan maksettu yhdelle näyttelijälle yhdestä elokuvasta. Vaikka Keanu Reeves ansaitsi 156 miljoonaa dollaria kahdesta Matrix-elokuvasta, hänellä on eniten tuottoisimman näyttelijän titteli. Tämän seurauksena Brucen kuudennen aistin voitto on kiistatta Hollywoodin historian suurin.

Lue myös: Jacob Bertrand Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Kuinka Bruce Willis aloitti uransa?

Vuonna 1955 syntyneellä Willisillä oli änkytystä lapsena, vaikka hän ilmeisesti menetti sen nopeasti aloitettuaan näyttelemisen teatteriesityksissä lapsena.

Bruce Willis Net Worth

Hän opiskeli draamaa Montclair State Universityssä New Jerseyssä, kävi sitten työttömänä näyttelijänä, baarimikkona New Yorkissa koe-esiintymisen aikana ja muutti lopulta Los Angelesiin työnhakuun. Vain muutama tv-vierasosuus vyön alla hän ansaitsi David Addison Jr.:n pääroolin omituisessa ABC-drameedossa Moonlighting yhdessä Cybill Shepherdin kanssa, joka kesti neljä kautta ja vahvisti hänet välittömästi tähdeksi.

Menestys

Bruce osallistui koe-esiintymiseen ja valittiin David Addison Jr.:n rooliin hittitelevisiosarjassa Moonlighting vuonna 1985. Vuodesta 1985 vuoteen 1989 Bruce näytteli televisiosarjan viidessä kaudella yksityisetsivänä vastakohtana. Cybill Shepherd .

Esityksen tuloksena Willis sai Emmy-ehdokkuuden draamasarjan erinomaisesta pääosasta ja Golden Globe -ehdokkuudesta. Willisin suosio oli niin suuri, että Seagram palkkasi hänet mainostamaan Golden Wine Cooleriaan televisiomainoksissa.

Bruce Willis Net Worth

Willisille maksettiin 7 miljoonaa dollaria kahden vuoden aikana poliittisesta työstään. Inflaatiooikaisun jälkeen se on noin 17 miljoonaa dollaria tänään. Willisin sopimus Seagramsin kanssa päättyi vuonna 1988, koska hän päätti lopettaa juomisen.

Lue myös: Nina Hartley Net Worth 2022: Amerikkalainen aikuiselokuvien tähti ja ohjaaja Varhaiselämä, ura ja muita päivityksiä!

Henkilökohtainen elämä

Vuonna 1987 Willis meni naimisiin Demi Moore , näyttelijätär. Ennen avioeroaan vuonna 2000 heillä oli kolme tytärtä: Rumer, Scout ja Tallulah Belle.

Willis leikkasi 90 miljoonan dollarin sovitussekin, kun Bruce ja Demi erosivat! Vuonna 2009 hän meni naimisiin malli Emma Hemingin kanssa. Hänellä ja Hemingillä on kaksi tytärtä.

Bruce Willis Net Worth

Vuosien varrella Bruce ja Demi ovat säilyttäneet sydämellisen yhteyden. Hän oli läsnä hänen häissään Ashton Kutcherin kanssa, kun hän oli läsnä hänen häissään Hemingwayn kanssa.

Willis on myös muusikko, ja hänellä on kolme rock-albumia ja myönteisiä arvosteluja.