Britney Spearsin isä Michael Spears Jamie ei luovu yrityksestään syrjäyttää popprinsessa

Julkkis

WPR

Britney Spearsin vieraantunut isä pyytää, että hänen tyttärensä joutuisi oikeuteen toistamiseen, tällä kertaa vastoin hänen tahtoaan.

Ilmeisesti Jamie Spearsin lakitiimillä ei ole aikomusta perääntyä, koska he haluavat Britneyn menevän alas ja vastaavan valan alla kysymyksiin, jotka koskevat hänen väärinkäyttösyytteitään, jotka koskevat hänen isänsä roolia hänen lähes 14-vuotisessa konservatoriossa.

Sen lisäksi, että popin prinsessa syytti Jamietä työnteosta, lääkkeiden pakottamisesta, ajo-oikeuden ottamisesta ja matkapuhelimen salakuuntelusta, popin prinsessa sanoi, ettei hän salli hänen nähdä ystäviensä perhettä, kun hän halusi.

Kun hän nousi otsikoihin tänä kesänä todistamalla oikeudessa, hän paljasti myös, että hänen mielestään Jamie on käsitellyt rahojaan väärin ja jopa maksoi entisille yritysjohtajilleen yli 300 000 dollaria palvellessaan kiinteistönsä suojelijana.

Muusikko on kuitenkin kiistänyt Jamien syrjäyttämisyritykset väittäen, että asianajaja yrittää kostaa hänelle. Mathew Rosengart Britneyn lakimies uskoo, että Jamie esitti pyynnön vasta sen jälkeen, kun hänen tyttärensä vaati häntä vastaamaan kysymyksiin valalla.

Britney Spearsin isä Michael Spears Jamie ei luovu yrityksestään syrjäyttää popprinsessa

Hänen viimeisimmässä esityksessään tehtiin selväksi, että isän mukaan 70-vuotiaan tyttären on tultava Kalifornian lain mukaiseen depoon. Jos Jamiellä olisi tapansa, Britneyn ei tarvitsisi käydä läpi sitä, mitä hän käy läpi.

Jamie toisaalta luottaa siihen, että hänellä on oikeus kutsua Britney todistamaan 'osoittaakseen hyväksyttävällä todisteella, että Britneyn syytteet ovat epätarkkoja ja hälventämään Britneyn syytökset hänen omaisuutensa hoidosta'.

Hän myös moitti 'Toxic'-laulajaa siitä, että hän kirjoitti väitetyistä väärinkäytöksistään Instagramissa sanoen, että koska hän julkisti syytteet, hänellä on oikeus kuulustella häntä.

Asia on edelleen tuomarin käsittelyssä.

Britney Spearsin isä Michael Spears Jamie ei luovu yrityksestään syrjäyttää popprinsessa

Kahden kuukauden kuluttua Jamie Spears erosi Britneyn kiinteistönhoitajan tehtävästä, Britneyn omaisuutta koskeva konservatorio päättyi marraskuussa 2021. Isänsä lisäksi kahden lapsen äiti on syyttänyt muutakin kuuluisaa perhettään hänen suosionsa hyötymisestä hänen ollessaan lakisuhteessa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit: