Britney Spears väittää viimeisimmässä äänityksessään, että 'Hän ei usko enää Jumalaan'.

Julkkis

WPR

Mitä tulee uskoansa Jumalaan, Britney Spears väittää viimeisimmässä äänityksessään, että hän 'ei usko enää Jumalaan'.

Britney Spears julkaisi maanantaina äänileikkeen, jossa hän keskusteli suhteistaan ​​poikiensa Jaydenin ja Sean Prestonin sekä entisen aviomiehensä Kevin Federlinen kanssa. Kiistanalaisen haastattelun jälkeen Federline ja Jayden ovat julkaisseet tämän tallenteen.

Nauhoituksen ensimmäisten kolmen minuutin aikana Spears sanoo: 'Ymmärrän täysin, miksi perheelläni olisi ongelma, kun teen omia juttujani, ehkä siksi, että en ole koskaan tehnyt sitä', viitaten hänen rajoitettuun vapauteen, joka hänellä oli kauden aikana. yli 13 vuotta, kun hänen isänsä Jamie Spears toimi hänen konservaattorinaan. Federline on heidän kahden lapsensa ensisijainen hoitaja.

Spears päätti nauhoituksen puhumalla siitä, kuinka hänen konservatiivisuutensa on vaikuttanut hänen uskonnollisiin näkemyksiinsä: 'Jos Jumala olisi ollut, Hän ei [olisi] antanut sen tapahtua minulle. Sen seurauksena, että jälkeläisteni ja sukulaisteni kohtelevat minua, minulla ei ole enää uskoa Jumalaan.'

'Edes Jumalan olemassaoloon ei kannata uskoa. En usko Jumalaan 'hänen sanat

Federlinea ja Jaydenia haastateltiin ohjelmassa '60 Minutes Australia', joka ei liity CBS Newsin '60 Minutes' -ohjelmaan, mutta se esitettiin viime viikolla.

Keskustelun aikana Jayden Federline puhui isoisänsä puolustamiseksi ja kertoi haastattelijalle, että hänen isoisänsä 'ei ansaitse kaikkea sitä vitriolia, jota hän saa mediassa'. Hän puolustaa myös isoäitiään Lynneä, jonka Spears sanoo olevan konservatorion takana.

Kevin Federline ilmoitti myös ITV:n haastattelussa, että hänen mielestään konservatorio oli perusteltu ja että Spearsin isä 'pelasti hänet silloin', vaikka Spears kutsui sitä 'absoluuttiseksi hyväksikäytöksi'.

Lue lisää: Britney Spearsin isä Michael Spears Jamie ei luovu yrityksestään syrjäyttää popprinsessa

Haastattelun mukaan Spearsin lapset päättivät olla osallistumatta äitinsä häihin malli/näyttelijä Sam Ashgarin kanssa, koska 'hän ei kutsunut koko perhettä, ja sitten jos se olisi vain minä ja Preston, en vain osallistu.' katso, miten tilanne olisi päättynyt hyvin”, Jayden selitti.

Kevin Federline väitti, että Spearsin verkkotoiminta on vahingoittanut hänen lapsiaan. 'Siksi sanon heille: 'Hei, ehkä se on vain yksi tapa, jolla hän yrittää ilmaista itseään.' Tämä ei kuitenkaan vähennä sen heille aiheuttamaa haittaa 'Lisäksi, hän sanoi.

Jayden kritisoi myös äitinsä Instagramin käyttöä ja sanoi: ”Mitä aktiivisempi hän on Instagramissa, sitä enemmän hän näyttää saavan huomiota. Tätä on jatkunut vuosikymmeniä, ja on täysin mahdollista, että se ei lopu koskaan, mutta minulla on edelleen toivoa, että hän lopulta luovuttaa.'

Spears julkaisi lauantaina Instagramiin videon, joka vaikutti käsittelevän näitä syytöksiä ja jonka viesti luki: 'Olen niin pahoillani, lapset, mutta en voi lopettaa sosiaalista mediaa. Pahoittelut, jos luulet tekeväni tämän julkisen suosion vuoksi.

Olen pahoillani, että sinusta tuntuu siltä… mutta tiedätkö mitä??? Anna minun kertoa sinulle uutiset… Jumalan näkökulmasta sinä, minä ja kaikki olemme Jumalan lapsia . Tästä syystä en pyydä anteeksi, enkä tunne siitä pahaa. Tiedän nyt, että on tärkeää huudahtaa 'NIIN!!!'

Katso tämä postaus Instagramissa

Britney Spearsin (@britneyspears) jakama viesti

Lue lisää: Kevin Federlinen nettovarallisuus: tulot, elämä ja ura!

Spears kertoo taistelusta tarkemmin maanantaina julkaisemassaan äänileikkeessä, jossa hän puhuu suoraan nuoremmalle pojalleen, joka on nyt 15-vuotias: 'Toivottavasti hän paranee, Jayden, kun arvostelet käyttäytymistäni aivan kuten koko minua. perhe tekee aina. Lupaan rukoilla hänen puolestaan, mutta mitä tarkalleen ottaen?'

Haluatko minun kehittyvän niin, että voin maksaa isällesi 40 000 dollaria joka kuukausi, vai oletko vain julma, koska sopimus on päättynyt kahden vuoden kuluttua etkä hyödy siitä mitään? Spears jatkoi vihjailemalla, että kun hänen lapsensa täyttävät 18 vuotta, Federline ei voi enää periä elatusmaksuja.

Spears kertoi maanantaina julkaistulla nauhoitteella, että hän oli useaan otteeseen pyytänyt poikiaan viettämään enemmän aikaa hänen kanssaan, mutta että he olivat aina lähteneet hänen talostaan ​​ennen huoltajuuskäyntinsä päättymistä.

Hän sanoi, ettei koskaan ollut tarpeeksi, vaikka kuinka monta lahjaa hän osti, kuinka monta gourmet-aterioita hän valmisti tai kuinka pyhimys hän teeskenteli olevansa. Spears muisteli myös tapauksen, jossa hän kertoi Jaydenille haluavansa tavata häntä enemmän, johon tämä väitetysti vastasi: 'Päätit lopulta soittaa isälle. Ei ainakaan uudestaan.'

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR