Brighton Sharbino Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Julkkis

WPR

Brighton Sharbino syntyi Flower Moundissa Teksasissa 19. elokuuta 2002. Hän on näytellyt kuuden vuoden iästä lähtien, ja hän on osoittanut taitonsa useissa eri rooleissa matkan varrella. Hän on esiintynyt useissa vierailijoissa suosituissa televisio-ohjelmissa, kuten Hannah Montana ja NCIS.

Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan ​​Lizzie Samuelsina AMC:n menestysohjelmassa Kävelevä kuollut .

Hän näytteli Macie Hartia HBO:n alkuperäisen rikossarjan True Detective kaudella 2014, ja hän näytteli myös nuorta Ingridiä ABC:n Once Upon a Time -elokuvassa. Hän on näytellyt elokuvissa, kuten Cheap Thrills, Growing Up Smith ja Miracles from Heaven.

Elämä ja elämäkerta

Brighton Sharbinon nettoarvo

Brighton Rose Sharbino on tunnettu näyttelijä Yhdysvalloissa. Hänet tunnetaan parhaiten Lizzie Samuelsin esittämisestä AMC:n The Walking Dead -elokuvassa. Brighton Rose Sharbino syntyi 19. elokuuta 2002 Flower Moundissa, Teksasissa, Yhdysvalloissa.

Brighton on nyt 19-vuotias. Hän teki televisiodebyyttinsä Friday Night Lightsin jaksossa vuonna 2008.

Hänet tunnetaan parhaiten työstään tv-näyttelijänä. Hän vieraili sarjoissa The New Normal, NCIS ja Prime Suspect. Vuonna 2017 hän matkusti Disneylandiin The Walking Deadin tähtitovereidensa kanssa.

ei ole ollut suhteessa aiemmin. Angela Sharbino ja Ron Sharbino olivat hänen vanhempansa. Saxon ja Sawyer ovat hänen kaksi nuorempaa sisarusta. Tutkimme aiempaa koulutusta ja koulutietoja ja päivitämme tämän osion mahdollisimman pian.

Lue myös: Jason Blum Net Worth 2022: Amerikkalaisen elokuvan tuottajan tulot, ura ja muita päivityksiä!

Mikä on Brighton Sharbinon ikä?

Brighton Sharbinon nettoarvo

Brighton Sharbino on 18-vuotias amerikkalainen näyttelijä, joka syntyi Flower Moundissa Teksasissa 19. elokuuta 2002. Hänen äitinsä nimi on Angela Sharbino ja hänen isänsä nimi on Ron Sharbino. Brighton Rose Sharbino on myös hänen syntymänimensä.

Hänen sisarensa ovat Saxon ja Sawyer. Myöskään etnisestä tai uskonnosta ei ole tietoa. Hänen horoskooppimerkkinsä on Leijona.

Lisäksi hänen koulunsa, koulunsa, korkeakoulunsa tai yliopistonsa tietoja ei ole saatavilla, koska hän pitää henkilökohtaisen elämänsä salassa.

Kuinka paljon Brighton Sharbinon nettoarvo on?

Lahjakkuudestaan ​​huolimatta hän ei ole vielä voittanut tai ollut ehdolla palkintoihin. Sen lisäksi hän pystyy edelleen voittamaan lukuisia palkintoja.

Brighton Sharbinon nettoarvo

Hänen nettovarallisuutensa ennustetaan myös olevan 2 miljoonan dollarin alueella. Sen lisäksi hänen palkastaan, autoistaan ​​tai kiinteistöistään ei ole tietoa. Hänen nettovarallisuuteensa vaikuttavat hänen mallintyönsä, laulunsa, läsnäolo sosiaalisessa mediassa ja muut mainokset.

Lue myös: Dr Dre Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Kuka on Brighton Sharbinon poikaystävä?

Hän ei ole naimisissa eikä ole homoseksuaali. Hänen seurustelutilansa ja avioliiton ulkopuoliset toimet ovat tuntemattomia. Hän haluaa pitää elämänsä mahdollisimman salassa.

Sen lisäksi hänen aikaisemmista kumppanuuksistaan ​​ei ole tietoa. Hän pitää henkilökohtaisen elämänsä yksityisenä eikä jaa sitä kenenkään kanssa.

Tämän seurauksena hänen ympärillään ei ole huhuja tai kiistoja. Hän välttelee riitoja ja keskittyy ammattiinsa. Hän on kuitenkin viehättävä ja rauhaa rakastava henkilö.

Pituus, paino ja fyysiset ominaisuudet

Brighton Sharbinon nettoarvo

Jotkut ihmiset ovat kiinnostuneita julkkisten painosta ja pituudesta, mutta on tärkeämpi kysymys pohdittava. Mikä vaikutus tällä tiedolla on omaan arvoomme? Pituus ja paino näyttävät olevan houkuttelevuuden ja elämänmenestyksen indikaattoreita.

Ei ole mikään salaisuus, että numerot vaikuttavat itsetuntoomme, mikä voi johtaa huonoon käytökseen. Meidän pitäisi lopettaa julkkisten pituuden ja painon pakkomielle, koska se yksinkertaisesti saa meidät tuntemaan itsemme huonommaksi.

Tiedän, että olet kiinnostunut Brighton Sharbinon pituudesta ja painosta. Haluat nähdä, onko hän pidempi vai lyhyempi kuin sinä, vai onko hän painavampi tai kevyempi.

Joten, jos etsit julkkiskorjausta, tämä artikkeli on sinua varten! Näytämme sinulle, miltä Brighton Sharbino näyttää useilla eri tavoilla, mukaan lukien hänen pituutensa, painonsa ja kuvat hänestä ilman meikkiä ja meikin kanssa.

Lue myös: Oprah Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Mikä on Brighton Sharbinon korkeus?

Brighton Sharbinon nettoarvo

Sienalla on tummanruskeat hiukset, jotka värjäävät erilaisia ​​värejä, ja vihreät silmät. Hän on 1,65 metriä pitkä ja painaa 52 kg (115 lbs). Hänen fyysiset mitat ovat 30C-24-34 tuumaa, ja hän säilyttää hyvin pidetyn päärynämuodon.