Kirkkaita vinkkejä: Värjäsin pääni violetiksi ja rakastan sitä – näin

Kauneus

WPR

Viime kuukausien aikana olemme käyneet läpi useita mielenkiintoisia hiustrendejä – höyhenpidennykset,dipvärjätyt päätja nyt kourallinen julkkiksia ponnahtaa esiin koko päänsä värjättyinä neonsävyihin. En aio valehdella, pidin kovasti kaikista näistä vaihtelevista trendeistä, mutta se, joka todella pisti silmään, oli viimeisin – kirkas 'haalistuminen', joka tapahtuu ja joka voidaan havaita muutamissa valituissa, kuten D.J. Chelsea Leyland,Kate BosworthjaMarie ClaireVanhempi muotitoimittaja Zanna Roberts Rassi.

Menin suoraan tämän nousevan trendin lähteelle saadakseni kauhaa (ja tietysti tein tyylin itse). Sean Gallagher , stylisti Ric Pipino Salonissa, on käyttänyt Manic Panic- ja muita kirkkaansävyisiä kasvivärejä asiakkaidensa hiusten värjäämiseen niin kauan kuin muistaa. Väriaineet on asetettava jo vaalennettuihin hiuksiin (tai ainakin aiemmin värjättyihin hiuksiin), jotta hiusvarsi hyväksyy värin paremmin; ja väri säilyy noin kolme kuukautta tyypillisen asteittaisen haalistumisen myötä.

Ilmeisesti Manic Panic myydään kauneusapteekeissa, kuten Ricky'sissä, mutta yllä olevassa diaesityksessä näkyvän monimutkaisen ombren vuoksi on parasta antaa ammattilaisen tehdä se. Lisäksi, jos et ole vielä blondi ja joudut valkaisemaan hiuksesi tehdäksesi tämän, suosittelen ehdottomasti stylistin apua! Selaa yllä olevaa diaesitystä nähdäksesi koko prosessin ja lopulliset tulokset!

Sean Gallagher, Ric Pipinon salonki . Soita numeroon 212-871-5533 tapaamista varten, 'Dunk It' maksaa 100–150 dollaria. Kaikki kuvat ovat Spencer Wohlrabin luvalla.

Sean aloitti prosessin pesemällä hiukseni kirkastavalla shampoolla, jotta väriaine ei tarttuisi mihinkään hiustuotteeseen.

Sitten hän kuivasi hiukseni 'kosteakuiviin' ja puhuimme väreistä!

Päätimme valita sinisestä purppuraan haalistuvan, jolloin sininen on pääväri ja haalistumista violettiin.

Sean alkoi sekoittaa värejä juuri siihen, mitä halusimme - toinen hyvä syy mennä ammattilaiselle - et voi aina ostaa juuri sitä väriä, jonka haluat, mutta sekoittaminen ja yhteensovittaminen on aina vaihtoehto.

Sean Gallagher, ahkera sekoittaa värejä.

Lopulta meillä oli kolme väriä käytettäväksi.

Sean joutui käyttämään hiuksiini useita kalvoja (yhteensä neljä) osittain pituuden vuoksi, mutta myös siksi, ettei värejä, joihin hän oli maalannut, sekoittuisi.

Sininen, vaalea violetti, tummanvioletti!

Prosessin nopeuttamiseksi Sean lämmitti jokaista kalvoa.

Avasimme kalvot ja väri oli niin elävä!

Sean huuhteli sitten värin pois ja levitti kirkkaan kiillon hiuksiini.

Sitten hän kuivasi hiukseni saadakseen lopullisen tuloksemme...

Ta-da!

Ja rakastin sitä - luulin, että olisin enemmän järkyttynyt väripurskeesta kuin olin, mutta monimutkaisen haalistumisen vuoksi rakastuin välittömästi.