Bridgertonin esiosa Queen Charlotte Netflixin julkaisupäivä on ilmoitettu? Uusimmat päivitykset vuonna 2022!

Viihde

WPR

Tänä viikonloppuna päättyi Netflixin globaali virtuaalinen fanitapahtuma, ja monien jännittävien paljastusten joukossa oli uutinen kriitikoiden ylistämän Bridgerton-sarjan esiosasta.

Kuningatar Charlotte sijoittuu ennen Julia Quinnin romaaneihin perustuvan historiallisen romanssin ensimmäisen kauden tapahtumia, jotka seuraavat hahmoa läpi hänen ylä- ja alamäkiensä, kun hän navigoi Englannin Regency-aikakaudella kahdeksan läheisen sisaruksensa kanssa varakkaasta Bridgertonista. perhe.

Showrunner, vastaava tuottaja ja kirjoittaja Betsy Beers tekee läheistä yhteistyötä ohjaajien Tom Verican ja Shonda Rhimesin sekä tuottajien Tom Verican ja Verne Troyerin kanssa.

Netflix-sarjan kolmannen kauden näyttelijät ovat puhuneet siitä, mitä he voivat odottaa kauden Lady Whistledown -kronikalta, joten on järkevää, että juuri silloin julkistettiin esiosa Bridgerton-säkeen alueella. .

Milloin on saatavilla Queen Charlotten pääosassa näytettävän Bridgertonin esiosa?

Bridgertonin esiosa Queen Charlotte Netflixin julkaisupäivä on ilmoitettu? Uusimmat päivitykset vuonna 2022!

Heinäkuussa 2022 paljastettiin, että Shonda Rimes ja Julia Quinn työskentelevät yhdessä uuden Bridgerton-sarja romaani, joka perustuu kuningatar Charlotten lapsuuteen.

Samanaikaisesti Netflixin esiosa-sarja nimeltä Queen Charlotte: A Bridgerton Story ilmoitettiin julkaistavaksi seuraavana vuonna. Avon Books at HarperCollins ilmoitti lehdistötiedotteessaan, että sekä kirja että ohjelma debytoisivat samana päivänä.

Nyt meillä on ensimmäinen katsaus Intian Amarteifioon hänen roolissaan Nuorena Kuningatar Charlottena, kiitos Netflixin TUDUM-tapahtuman 24. syyskuuta.

Lue lisää: Guy Lockard ja Sarah Rafferty exits 'Chicago Med': Yaya Dacostan paluu kauden 8 ensi-illassa!

Näyttelijöitä ovat myös Corey Mylchreest kuningas George III:na, Arsema Thomas nuorena Agatha Danburynä ja muut. Michelle Fairley näyttelee prinsessa Augustaa, Charlotten uutta anoppia. Ruth Gemmell, Golda Rosheuvel ja Adjoa Andoh kaikki palaavat näyttelemään vanhempia versioita rooleistaan ​​Queen Charlottena, Lady Danburynä ja Lady Bridgertonina.

Ainoa tieto, joka meillä on esiosa-sarjasta, on, että se saa ensi-iltansa vuonna 2023, mikä on pettymys. Samaan aikaan katsojia on käsitelty eksklusiivisella elokuvalla Netflixin TUDUM , joka esittelee Charlotten ja George III:n orastavaa suhdetta.

Heittää

Bridgertonin esiosa Queen Charlotte Netflixin julkaisupäivä on ilmoitettu? Uusimmat päivitykset vuonna 2022!

Nuorta kuningatar Charlottea näyttelee Intia Amarteifio, joka on tunnettu roolistaan ​​Sophie Huntleyna elokuvassa Line of Duty ja Maya Roebuckina The Tunnelissa.

Tulevassa esiosasarjassa Golda Rocheuvel esittää vanhempaa versiota Queen Charlottesta, kun taas Adjoa Andoh esittää Lady Agatha Danburyta ja Ruth Gemmell Lady Violet Bridgertonia.

Michelle Fairley esittää prinsessa Augustaa, Corey Mylchreest nuorta kuningas Georgea, Arsema Thomas nuorta Agatha Danburyta, Cyril Nri esittää Lord Danburyta ja Hugh Sachs, joka esittää Brimsleyä Bridgertonissa, esittää Brimsleyä Queen Charlottessa.

Lue lisää: Kuinka Jeff Garlin kuvattiin kuolleena 'The Goldbergs' -kauden 10 Premierissä?

Bridgertonin ennusteet kuningatar Charlottelle

Bridgertonin esiosa Queen Charlotte Netflixin julkaisupäivä on ilmoitettu? Uusimmat päivitykset vuonna 2022!

Uuden esiosan logline on seuraava:

Tässä rajoitetun sarjan esiosassa seuraamme teini-ikäistä kuningatar Charlottea, kun hän nousee valtaan ja rakastuu. Teini-ikäiset Violet Bridgertonin ja Lady Danburyn tarinat ovat myös esillä spinoffissa.

Kun 'Queen Charlotte' oli jonkin aikaa työnimi, 'Queen Charlotte: A Bridgerton Story' on virallinen nimi. Tulevaisuudessa voi olla lisää esiosaa nimeltä 'A Bridgerton Story'.

Lue lisää: Milloin Calls the Heart -kauden 10 julkaisupäivä ilmoitetaan? Uusimmat päivitykset vuonna 2022!

Rajoitetun sarjan spin-off sisältää Lyn Paolon pukusuunnittelijana. Hänen töitään on käytetty ohjelmissa, kuten Scandal, The West Wing ja Little Fires Everywhere, ja viimeksi Netflix-sarjassa Inventing Anna, josta hän voitti kaksi Primetime Emmyä (tuottaja myös Shonda Rhimes).

Koska Bridgertonin kirjasarja perustuu tositapahtumiin, meillä on jonkinlainen käsitys siitä, mitä odottaa. Kuningatar Charlotte oli hahmo, 'joka oli fiktiota villimpi', kuten NuttyHistory tiivistää loistavasti alla olevassa videossa.

Erityisesti niitä käsitellään seuraavassa videossa:

Charlotte, joka oli aiemmin palvellut prinsessana Saksassa, meni naimisiin vain kuusi tuntia sen jälkeen, kun hän tapasi ensimmäisen aviomiehensä, kuninkaan.

Ehkä taustatarinassa saamme tietää, kuinka Charlotte oli yksi ensimmäisistä, joka tunnisti Mozartin lahjakkuuden nuorena miehenä.

Esityksen debyytistä lähtien hänen sukupuunsa on ollut kiistanalainen. Monet kertomukset herättävät aiheen siitä, oliko kuningatar Charlotte ensimmäinen värillinen hallitsija Yhdistyneessä kuningaskunnassa.