Brian Wilsonin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Brian Wilson on Kaliforniassa syntynyt ja kasvanut laulaja, lauluntekijä ja levytuottaja.

Hän oli myös Beach Boysin alkuperäisen ryhmän jäsen. Liityttyään Capitol Recordsiin vuonna 1962 Wilson kirjoitti tai oli mukana kirjoittamassa yli kaksi tusinaa Top 40 -singleä yhtyeelle.

Häntä pidetään myös laajalti yhtenä 1900-luvun innovatiivisimmista ja merkittävimmistä säveltäjistä, ja hänet on ylistetty neroksi ainutlaatuisista lähestymistavoistaan ​​poptuotantoon, suuresta musiikillisesta taidosta ja äänitysmenetelmien hallinnasta.

Onko Brian Wilson edelleen elossa vai kuollut 2022? Terveyden ja sairauden diagnoosi

Brian Wilson on edelleen elossa, ja vuonna 2022 hän on 79-vuotias.

Hänen kuolemansa jälkeen Wilsonin Facebook-sivu keräsi yli miljoona 'tykkäystä'. Toisaalta joulukuun 2018 syytös paljastettiin myöhemmin täydelliseksi keksinnöksi, viimeisimpänä valejulkkiskuolemahuhujen jonossa. Onneksi Beach Boysin Brian Wilson on edelleen elossa.

Brian Wilsonin sairaus

Wilson, jolla on skitsoaffektiivinen häiriö ja kohtalainen maaninen masennus, on taistellut mielenterveysongelmia vastaan ​​yli 50 vuotta.

Wilson diagnosoitiin myös vainoharhaiseksi skitsofreeniksi vuonna 1984 sen jälkeen, kun lääkärit löysivät todisteita aivovaurioista, jotka johtuvat Wilsonin pitkäaikaisesta ja laajasta psykedeelisten aineiden, kuten LSD:n, käytöstä. Wilson on varoittanut tällaisten lääkkeiden vaaroista vuosikymmeniä.

Lue myös: Hugh Jackmanin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Brian Wilson Beach Boysista kommentoi skitsoaffektiivisesta häiriöstään:

'No, minulla on ollut kuuloharhoja päässäni viimeiset 40 vuotta, enkä saa niitä pois.' Äänet sanovat minulle jotain epämiellyttävää muutaman minuutin välein, mikä lannistaa minua hieman, mutta minun on oltava riittävän kova vastatakseni niihin: 'Hei, lopettaisitko minun jahtaamisen?' Vittu se! Älä vaivaudu puhumaan minulle – jätä minut rauhaan!' Minun täytyy sanoa tällaisia ​​asioita koko päivän. Se on kuin taistelu.'

muusikko

Brian Wilsonin sairaus

The Pendletones, Beach Boysin edelläkävijät, esiintyi ensimmäisen kerran yhdessä vuonna 1961 nimellä Pendletones. Wilson, hänen veljensä Carl ja Dennis Wilson , serkku Mike Love ja yliopistoystävä puutarhaan olivat ryhmän viiden miehen joukossa.

Wilson ja Love kirjoittivat 'Surfinin', josta tuli heidän ensimmäinen paikallinen menestys. Candix Records julkaisi kappaleen, ja yhtyeen nimi muutettiin pian Beach Boysiksi.

Wilsonin isä, joka toimi yhtyeen managerina, irtisanoi sopimuksen ja auttoi bändiä tekemään sopimuksen Capitol Recordsin kanssa. Kappaleet ”409” ja ”Surfin Safari” olivat molemmat levy-yhtiön kansallisia hittejä.

Wilson ja Beach Boys tekivät sopimuksen Capitol Recordsin kanssa ja saivat ensimmäisen kymmenen parhaan hitin kappaleella 'Surfin' U.S.A.' vuonna 1963.

Wilson oli erittäin mukana äänitysprosessissa, neuvotellen ollakseen vastuussa heidän ensimmäisen albuminsa tuotannosta ja päätti käyttää kaksoisjäljitystä kaikkeen bändin lauluun, mikä johti Beach Boysin tunnusomaiseen syvään soundiin.

Wilson jatkoi työskentelyä tuottajana albumeilla Surfer Girl ja Little Deuce Coupe, jotka molemmat julkaistiin vuonna 1963. Wilson aloitti myös muiden esitysten, kuten Jan and Deanin, Castellsin ja The Honeysin, tuottamisen.

Hän huomasi, että hän soveltui paremmin tuottajan rooliin sekä muille artisteille että Beach Boysille, ja erosi bändin matka-aikataulusta vuonna 1964 kärsittyään paniikkikohtauksen lennolla.

Brian Wilsonin sairaus

Live-esiintymisessä Glen Campbell ja sitten Bruce Johnston astuivat Wilsonin tilalle.

Wilson aloitti kannabiksen ja muiden psykedeelisten huumeiden kokeilun vuonna 1965, millä oli merkittävä vaikutus hänen musiikkiinsa.

Wilson jatkoi musiikillista työntämistä tutkimalla uusia tyylejä ja ääniä, luultavasti merkittävintä Beach Boysin albumilla Pet Sounds, joka on saanut laajaa kritiikkiä ja jota pidetään yleisesti Brian Wilsonin sooloalbumina.

Pian sen jälkeen julkaistiin toinen Wilsonin Beach Boys -kappaleista, Good Vibrations, ja siitä tuli yhtyeen kolmas ykköshitti Yhdysvalloissa.

Lue myös: Norah Caseyn sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Henkilökohtainen elämä

Vuosina 1964–1979 Brian Wilson oli naimisissa Marilyn Rovell . Carnie ja Wendy, heidän kaksi tytärtään, syntyivät heille.

Wilson aloitti seurustelun Melinda Kae Ledbetterin kanssa vuonna 1986 erottuaan Rovellista vuonna 1979. He seurustelivat kolme vuotta ennen eroa, vain sytyttääkseen romanssinsa uudelleen vuonna 1995 ja menivät naimisiin. He ottivat adoption kautta viisi lasta.