Brian Laundrien ja Gabby Petiton 'toksinen' suhde: Kuten sanonta kuuluu: 'Pinnan alla tapahtuu aina jotain'

Julkkis

WPR

Gabby Petiton, 22-vuotiaan, kuolema, joka katosi ollessaan maastomatkalla sulhasensa Brian Laundrien kanssa, järkytti kansakuntaa.

Alyssa Chen, Petiton ystävä, kertoi People-lehdelle, että hänen sosiaalisen median seuraajiensa saattoi nähdä täydellisenä parisuhteena verkossa, naamioi itse asiassa syvempiä huolia.

Chen kuvaili pariskunnan uudelleen alkavaa suhdetta 'harmoniseksi', kun he tulivat toimeen, mutta 'myrskyisäksi', kun he eivät olleet.

Seurusteltuaan muutaman vuoden lukiossa, 'heillä oli hetkiä, jolloin he olivat myrkyllisiä ja toisia, jolloin asiat näyttivät paljon terveellisemmiltä', hän sanoi parista. ”Matalimmat olivat äärimmäisen matalat ja huipput erittäin korkeat. Mutta heillä näytti olevan kiinteä yhteys.'

Brian Laundrien ja Gabby Petiton

Petitosta ruumis löydettiin Wyomingin Grand Tetonin kansallispuistosta 21. syyskuuta, ja viranomaiset ovat sittemmin todenneet, että hänen kuolemansa oli murha. Hänen kuolemansa päätettiin johtua kuristamisesta.

Kuukautta myöhemmin sen Brianin jäännökset löydettiin Tampasta, Floridan Myakkahatchee Creekin ympäristöpuistosta. Kuolinsyyksi katsottiin itsemurha ampumalla päähän.

Hänen asianajajansa Steve Bertolinon mukaan Chrisille ja Roberta Laundrielle on ilmoitettu, että kuolinsyynä oli ampumahaava päähän ja kuolintapa oli itsemurha. Chris ja Roberta tuntevat edelleen syvää menetystä, kun he odottavat tutkimuksen tuloksia.

Yli viikko sen jälkeen, kun Laundrie tuli kotiin 2012 Ford Transit -pakettiautollaan 1. syyskuuta, Petito ilmoitettiin kadonneeksi.

Floridan North Portissa 20. syyskuuta tehdyn 'tuomioistuimen valtuuttaman etsintäluvan' aikana FBI:n virkailijat tekivät etsinnässä Laundrien asuntoa.

TJ Schmidt, Petiton veli, latasi kuvan siskostaan ​​enkelinsiipimaalauksen edessä syyskuun 19. päivänä ja sanoi: 'En edes tiedä mitä sanoa. Olen sanaton.' olen täysin järkyttynyt. Oikeus Gabbylle on särkenyt sydämeni.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Selaa alla olevaa galleriaa saadaksesi lisätietoja Gabbyn ja Brianin suhteesta.

KUUMA JA KYLMÄ

KUUMA JA KYLMÄ

'Yksi minuutti he olisivat toistensa päällä, seuraavalla minuutilla hän olisi kuin 'Me tappelemme', Laundrien ystävä Ben Matula kertoi.Ihmiset. 'Heillä oli aina draamaa.'

'Pinnan alla oli aina jotain, missä asiat eivät olleet 100-prosenttisesti upeita', hän selitti julkaisulle. 'Kaveri, joka hänestä tehdään, ei ole se kaveri, jonka tunsin... Mutta sitten minun on katsottava mitä tapahtuu ja tajuttava, että hän teki asioita, jotka vaikuttivat hämärältä - näyttää siltä, ​​​​että hän ei ehkä ollut mukana ylös ja ylös. Ja koska hän teki sen, tyttö saattaa olla kuollut ja hän saattaa olla pulassa.'

ROLLERCOASTER ROMANCE

Brian Laundrien ja Gabby Petiton

Chen sanoi, että pariskunnalla oli hetkiä, jolloin he näyttivät sopivalta toisiinsa.

'Kun asiat olivat hyvin, sanoit: 'Miksi minulla ei voi olla tuollaista suhdetta?' Kun ne olivat huonoja, sanoit: 'Voi luoja, eroa vain ja säästä itsesi draamalta ja kaikkien muiden joutumasta kuulemaan siitä', hän selitti.

KUUKAUDET JOHTAVAA

Brian Laundrien ja Gabby Petiton

Davis keskusteli myöhemmin joistakin tapauksista, jotka saivat hänet epäilemään Laundrieta toisessa haastattelussaIhmisetjulkaistu syyskuun 24.

'Rehellisesti sanottuna se vaikutti mustasukkaisuusongelmalta, jonka ymmärsin, koska katsot Briania ja sitten Gabbya ja olet kuin 'Gabby, sinulla voisi olla kuka tahansa tässä maailmassa', Petiton ystävä selitti ja myönsi. hän kertoi aiemmin äidilleen, että hän oli 'outo' ja että hänessä 'ei ollut' jotain.

Davis kutsui Laundrieta 'sosiopaatiksi' väittäen, että hän halusi seurata Petiton olinpaikkaa eikä ollut tyytyväinen, kun tämä sai työpaikan 50 tuntia viikossa Taco Bellissä ennen heidän hiihtomatkaansa.

'Hän voisi pitää häntä silmällä Publixissa', Davis sanoi heidän viimeisestä yhteisestä työstään ja syytti Laundrieta hallitsemisesta. 'Hän ei halunnut hänen tekevän töitä, ja hän halusi. Ja hän oli vihainen siitä. Ja hän yritti aina saada mitä halusi, ja hän teki, koska hän halusi pakettiauton elämän ja hän ryntäsi siihen, jotta hän ei enää pystyisi työskentelemään.'

Laundrien perheen asianajaja ei vastannut hetiKosketuksessakommenttipyyntö Davisin haastattelusta.