Bret Hart Net Worth: Bret Hartin nousu ja lasku!

Julkkis

WPR

Ex-WWE-paini ja kanadalainen/amerikkalainen legenda Bret kersantti Hart on allekirjoittanut WWE:n kanssa sopimuksen, joka pitää hänet sidoksissa yhtiöön.

Hän on toisen sukupolven painija, joka polveutuu Hart-klaanista, ja hän on kilpaillut lukion ja yliopiston turnauksissa Ernest Manningissa ja Mount Royalissa.

Bret Hartin elämäkerta

Katso tämä postaus Instagramissa

Bret (@brethitmanhart) jakama viesti

6. heinäkuuta 1957 syntynyt Bret Hart on tunnettu kanadalainen näyttelijä ja laulaja. Kuuluisan Stu Hartin poika aloitti ammattilaispainin harjoittelun alle viisivuotiaana.

Heidän isänsä Bret opetti Bretille ja hänen veljilleen kaiken, mitä he tietävät nykyään. Nähtyään Bret Hartin, Vince McMahon tarjosi hänelle sopimusta WWF:n kanssa. Tämän seurauksena Bret Hartista tuli WrestleManian jäsen.

Tuolloin WWF tunnettiin nimellä World Wrestling Federation. WWF:n jäsenenä Bret ja Owen Hart menestyivät jonkin verran.

Katso tämä postaus Instagramissa

Bret (@brethitmanhart) jakama viesti

Bret Hart oli moninkertainen WWF-mestari myöhemmin urallaan, ja heistä molemmista tuli valtavia WWF-tähtiä. Vuonna 1997 hän päätti myös erota WWF:stä ammattipainin maailmaan.

Hän oli lähtiessään World Wrestling Federationin raskaansarjan titteli, ja on tapana hävitä ylennyksen supertähdelle ennen lähtöä. Jotta voit menettää arvonimesi. Lopulta hän oli valmis luopumaan tittelistä, mutta Kanadassa hän ei ollut. Kanada oli seuraavan tapahtuman paikka.

Lue myös: John Madden Net Worth: Kuinka paljon tämä henkilö on tienannut vuonna 2022?

Varhaisvuodet ja kamppaini

Katso tämä postaus Instagramissa

Bret (@brethitmanhart) jakama viesti

Vuonna 1957 Bret Sergeant Hart syntyi painija ja promoottori Stu Hart ja hänen vaimonsa Helen Calgaryssa Albertassa, Kanadassa, kahdeksanneksi heidän kahdestatoista lapsestaan.

Perheyrityksen vetovoima oli liian voimakas Hartille, joka oli taiteellinen lapsi, joka nautti sarjakuvien piirtämisestä.

Myytyään ohjelmia isänsä Stampede Wrestling -järjestölle 12-vuotiaasta lähtien, 'The Dungeonista' tuli nopeasti hänen ja hänen sisarustensa harjoittelupaikka heidän omaisuutensa vuoksi. Hyvin koulutettu grappler oli voittanut osavaltion ja alueelliset mestaruudet lukioaikanaan.

Stampede Wrestling oli Hartin tukipilari 1970-luvun lopulla ja 1980-luvun alussa, missä hän kilpaili säännöllisesti ja voitti lukuisia kaksinpeli- ja tag-joukkuemestaruuskilpailuja.

Mikä on Bret Hartin nettoarvo?

Nimi Bret Hart
Nettovarallisuus (2022) 15 miljoonaa dollaria
Ammatti Kanadalais-amerikkalainen ammattipaini
Kuukausitulot ja palkka 0,2 miljoonaa dollaria
Vuositulot ja palkka 1,2 miljoonaa dollaria +
Viimeksi päivitetty 2022

Varakkaiden henkilöiden mukaan Bret Hart sen nettovarallisuus on 15 miljoonaa dollaria vuonna 2022. Ajattele sitä tosiasiaa, että The Hitman oli yksi kaikkien aikojen suurimmista painijista.

Wrеtlе аnа 2:n palkka oli 4 000 dollaria, kun taas Wrеstlе аnа 3:n palkka oli 15 000 dollaria. Vuonna 1989 hän ansaitsi 10 000 dollaria ja vuonna 1992 55 000 dollaria. WWW оndау Ntro tarjosi kolmen vuoden sopimuspalkan 9 000 000 dollaria.

Lue myös: Anne Heche Net Worth: Anne Hechen nousu ja lasku!

Bret Hartin ura

Katso tämä postaus Instagramissa

Bret (@brethitmanhart) jakama viesti

Hänen isänsä WWF:ään ylennyksen jälkeen Bretin ammattipainin ura syntyi. New Generation Era näki Hartin brändin tunnistettavina kasvoina. Hän menestyi suuresti Hart Foundationin ja Jim Neidhart .

Tänä aikana hän kehitti kikkansa ja hohtonsa tag-tiimin jäsenenä. Hänen kaunis painityylinsä on ansainnut hänelle lempinimen 'Excellence in Execution'. Bret voitti myöhemmin urallaan tag team-mestaruuden ja Intercontinental mestaruuden.

Voittettuaan Ric Flairin ei-televisio-ottelussa hän voitti mestaruuden. Heti kun kaksinkertainen Hall of Famer joutui tappeluun Shawn Michaelsin kanssa, asiat alkoivat mennä huonompaan suuntaan. Sitten oli WCW:n sopimustarjous, joka lopetti kaikki epäilyt, joita hänellä oli arvostaan.

Bret Hart Net Worth

Montrealin Screwjobin jälkimainingeissa Vince McMahon lopulta käski häntä hyväksymään WCW-sopimuksen. Kun Vince lupasi, että Bret kukistaisi Shawn Michaelsin viimeisessä ottelussaan, hän viittasi samaan asiaan.

Näin ei kuitenkaan käynyt, ja seuraus oli yksi painin kuumimmista hetkistä. Hänellä oli myös huono kokemus WCW:ssä työskentelystä. Goldberg jatkoi Hartin loukkaantumista, ja hänen sopimuksensa irtisanottiin Hartin toistuvien aivotärähdyksen seurauksena.

Vuonna 2000 Hart ilmoitti virallisesti eläkkeelle jäävänsä. Hän on esiintynyt useaan otteeseen WWE:ssä sen jälkeen, kun hän ja Vince tekivät sovinnon vuonna 2005. Vaikka hän allekirjoitti sopimuksen vuonna 2009, hän palasi tarinoihin.

Lue myös: Riff Raffin nettoarvo: Riff Raffin nousu ja lasku!

Henkilökohtainen elämä

Bret Hart Net Worth

Jade, Dallas, Alexandra ja Blade syntyivät Hartille ja hänen ensimmäiselle vaimolleen Julie Smadulle. Stephanie Washington oli hänen vaimonsa vuonna 2010 sen jälkeen, kun hän oli seurustellut Cinzia Rotan kanssa.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR