Brendan Schaubin kiista: Brendan Schaubin osallistuminen Bobby Lee Reddit -kiistaan!

Kiistaa

WPR

Robert Lee Jr., syntynyt 17. syyskuuta 1971, on yhdysvaltalainen stand-up-koomikko, näyttelijä ja podcaster. MADtv:ssä (2001-2009) Lee esiintyi Jenna Fischerin ja Oliver Hudsonin kanssa yksikameraisessa ABC-sitcomissa Splitting Up Together.

Lee on myös näytellyt elokuvassa Harold ja Kumar elokuvat . Valkoinen linna (2004), Pineapple Express (2008) ja Diktaattori (2009) ovat kaikki katsomisen arvoisia (2009). (2012). Kyyninen, loppuun palanut tohtori Kang esiintyi vieraana Hulu-komediasarjassa Reservation Dogs, jonka tuotti FX ja esitettiin Hulu.

Lee ja hänen vaimonsa Kayla Kuhn isännöivät TigerBelly-podcastia ja Bad Friends -podcastia.

Aiheeseen liittyvä: Andrew Yangin kiista: Miksi Andrew Yangin mielipiteet New Yorkissa jakavat aasialaisia ​​amerikkalaisia

Mitä Bobby Leellä ja hänen tyttöystävällään oli sanottavaa Redditissä?

brendan schaub -kiista

Monet ihmiset ovat löytäneet totuuden Brendan Schaubista ja Bobby Leen tarinasta, ja hän on kuuma sotku. Koomikkojen jatkuva vihamielisyys on aiheena tässä teoksessa, joka on nyt laajalti tunnettu.

Lapsena Bobby Lee oli kiusattu, ja aikuisena hän oli kiusannut rakastajaansa. Kun Bobby Lee ja hänen tyttöystävänsä avasivat H3H3-podcastin Brendanin sanallisesta pahoinpitelystä, totuus paljastui.

Kun Lee kieltäytyi perääntymästä Brendanin vaatimuksista, he väittivät, että häntä oli uhattu. Alustavien spekulaatioiden jälkeen on paljastunut, että he olivat kiusaamisen uhreja. Huhu sai alkunsa sen jälkeen, kun Brendania syytettiin sopimattomasta käytöksestä sarjakuvaa kohtaan. Vierailla TheGossipWorld.com saadaksesi viimeisimmät ajankohtaiset tiedot.

Bobby Lee Reddit Brendan Schaub -draama

Puhumme täällä Annie Ledermanista, joten sanoin: 'Kävele minut autolleni.' Aiemmin hänen väitteitään pidettiin juoruina, eikä niitä otettu vakavasti. Ford Raptor oli kuitenkin Brendanin hallussa, kun raportti alun perin ilmestyi.

brendan schaub -kiista

Huolimatta siitä, että Bobby Leen kihlattu oli mukana hänen perheensä kanssa, hän paljasti podcastissa, että hän tapasi Brandenin työmatkalla ja oli yllättynyt huomatessaan, että tämä oli saavuttamassa seksuaalista kehitystä häntä kohtaan. Paljastettiin myös, että hän ja Lee olivat olleet yhdessä yhdeksän vuotta ja että kaikki olivat tietoisia siitä.

Onko Bobby vaarassa vai onko hän turvassa?

Tämä saattaa olla syy, miksi hän kehotti Leeä vapauttamaan hänet. Jopa hänen lähimmät ystävänsä ja perheensä kiusaavat häntä, koska hän pelkää joutuvansa uhatuksi, hän sanoi ohjelmassa.

brendan schaub -kiista

Lederman väitti myös, että Brandenin fanit olivat uhanneet haastaa hänet oikeuteen ja että häntä oli peloteltu. Kun kyse on pelottelusta, tämä ei ole kertaluonteinen tapahtuma. Hän haki oikeudellista neuvontaa, kun parodiaasema vuoti hänestä tietoa.

Kanava X poistettiin lopulta lähetyksestä. Vaikka hänen täytyi kilpailla monien muiden YouTube-käyttäjien kanssa, hän ei antautunut. On monia ihmisiä, jotka uskovat Bobby Lee oli oikeassa arvioidessaan Brendan vs. Bobby Lee -keskustelun johtuen Brandenin toimista pientäkin YouTube-kanavaa vastaan ​​sekä kaikesta, mitä hän on tehnyt vastauksena häntä vastaan ​​tehtyihin tekoihin.

On loogista ennakoida, että Lee ja Branden joutuvat jossain vaiheessa kohtaamaan uhkia.

Aiheeseen liittyvä: Wi Spa -kiista: Wi Spa -kiista aiheuttaa väkivaltaa mielenosoituksissa Los Angelesissa

Bobby Leen ura

Lee työskenteli useissa kahviloissa ja ravintoloissa ennen komedian uraa. Vuonna 1994 hänen työpaikkansa kahvila suljettiin äkillisesti. San Diegossa hän selitti: 'Menin juuri viereiseen The Comedy Storeen hakemaan työtä' (tunnetaan myös nimellä La Jolla Comedy Store).

Tehtyään satunnaisia ​​töitä klubilla muutaman kuukauden ajan, hän päätti lopulta yrittää stand-upia erään amatööri-illan aikana.

Ensimmäisen stand-up-sarjakuvavuotensa aikana hän sai tilaisuuden avautua Pauly Shorelle ja Carlos Mencialle. Lee jatkoi esiintymistä säännöllisesti Pauly Shoren äidin Mitzin Los Angelesin komediapaikassa The Comedy Storessa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Bobby Leen (@bobbyleelive) jakama viesti

Aluksi Leen vanhemmat eivät tukeneet hänen komediapyrkimyksiään, koska he ajattelivat, että hänen olisi pysyttävä perheyrityksessä.

Leen esityksen jälkeen Tonight Show Jay Lenon kanssa hänen isänsä soitti ja pyysi anteeksi, ettei hän tukenut hänen koomikkouraansa, ja tiedusteli, kuinka paljon hänen oli maksettava päästäkseen ohjelmaan. Lee sanoi tämän podcast-haastattelussa näyttelijän ja koomikko Joe Roganin kanssa 1. helmikuuta 2011.

MADtv:ssä hänen nuorempi veljensä on osallistunut useisiin ei-puhuviin rooleihin, ja hänen koko perheensä on esiintynyt sketsissä. Vastaanottaja Komedia keskus , Lee esitti vuonna 2007 komediasarjan korealaisesta perheestä, joka johtaisi hänen omien lastensa syntymään.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR