Brendan Fraserin nettovarallisuus: kuinka paljon hän lihoi valaalle?

Nettovarallisuus

WPR

Näyttelijä Brendan James Fraser syntyi Kanadassa 3. joulukuuta 1968. Johtava mies hittielokuvissa, komediassa ja vakavissa elokuvissa on Fraser. Hänestä tuli tunnettu Rick O'Connellin roolissa Muumio-trilogiassa (1999–2008).

Fraser teki komediadebyyttinsä useissa komedioissa, mukaan lukien Encino Man (1992), Airheads (1994), George of the Jungle (1997), Dudley Do-Right (1999), Blast from the Past (1999), Bedazzled (1999). 2000), Monkeybone (2001), Looney Tunes: Back in Action (2003) ja Furry Vengeance (2010).

Hänellä oli myös päärooleja fantasiaelokuvissa Journey to the Center of the Earth (2008) ja Inkheart (2010). (2008).

Alkuvuosina

Brendan James Fraser syntyi Indianapolisissa, Indianassa, 3. joulukuuta 1968. Hän varttui Washingtonissa, Kaliforniassa, Ontariossa, Sveitsissä ja Alankomaissa kanadalaisten vanhempiensa Carolin (myyntineuvoja) ja Peterin (Kanadan ulkoministeriön jäsen) sekä kolmen vanhemman veljensä Kevinin, Reganin ja Seanin kanssa. .

Lue lisää: Christian Hornerin nettovarallisuus vuonna 2022: kuinka hänellä on niin vaikuttava rikkaus?

Brendan kävi Upper Canada Collegessa, yksityisessä sisäoppilaitoksessa Torontossa, ja suoritti tutkinnon Cornish College of the Artsista Seattlessa vuonna 1990.

Hän aikoi suorittaa näyttelijäntutkinnon Southern Methodist Universityssä Dallasissa, mutta matkalla sinne hän pysähtyi Hollywoodiin, kun hänet valittiin merimieheksi vuoden 1991 elokuvassa 'Dogfight', minkä jälkeen hän päätti jäädä.

Mitkä ovat Brendan Fraserin tulot ja nettoarvo?

brendan fraser nettovarallisuus

Amerikkalais-kanadalainen näyttelijä ja tuottaja, jolla on a 25 miljoonan dollarin omaisuus , Brendan Fraser. Fraserin tuottoisa elokuvaura, joka alkoi 1990-luvulla, on se, mikä toi suurimman osan hänen rahoistaan.

Nimi Brendan James Fraser
Nettovarallisuus (2022) 25 miljoonaa dollaria
Ammatti Amerikkalais-kanadalainen näyttelijä
Kuukausitulot ja palkka $1 50 000 +
Vuositulot ja palkka 2 miljoonaa dollaria +
Viimeksi päivitetty 2022

Hänellä on lähes 70 näyttelijäntyötä, mutta hänet tunnetaan parhaiten työstään 'The Mummy' -sarjassa, 'Viidakon George' 'Encino Man', 'Dudley Do-Right' ja kuuluisa kolmen jakson kaari NBC:n komediassa 'Scrubs'. Lisäksi Brendan esiintyi ehdolla olevissa elokuvissa 'Crash' ja 'The Quiet American'.

Brendan Fraserin nettoarvon kasvu

Nettoarvo vuonna 2022 25 miljoonaa dollaria
Nettoarvo vuonna 2021 23 miljoonaa dollaria
Nettoarvo vuonna 2020 21 miljoonaa dollaria
Nettoarvo vuonna 2019 19 miljoonaa dollaria
Nettoarvo vuonna 2018 18 miljoonaa dollaria
Nettovarallisuus vuonna 2017 17 miljoonaa dollaria

Elokuvan palkat

Brendan sai 1,5 miljoonaa dollaria vuoden 1994 elokuvasta The Scout. Vuonna 1999 hän ansaitsi 4 miljoonaa dollaria sekä Duddley Do-Rightista että The Mummysta.

brendan fraser nettovarallisuus

Vuonna 2000 hän ansaitsi 10 miljoonaa dollaria Bedazzledista. The Mummy Returns vuodelta 2001 ansaitsi 12,5 miljoonaa dollaria. Hänen palkkansa Mummy-jaksosta vuodelta 2008 oli 14 miljoonaa dollaria. Pelkästään näiden elokuvien tuotto on 46 miljoonaa dollaria.

Brendan Fraserin omaisuus

Koti: Brendan Fraser omistaa hyvän määrän kiinteistöjä, mutta hän on äskettäin menettänyt huomattavan osan rahoistaan. Muutaman viime vuoden aikana hän on harhautunut tieltä. Hänellä on kuitenkin edelleen asuinpaikka lähellä Manhattania, New Yorkia, Ontariota jne. Hänen Beverly Hillsin kiinteistönsä myytiin äskettäin.

Autokokoelma: Brendan Fraser on aina ollut erityisen kiintynyt Hudson Hornet -ajoneuvot. Hän omistaa toisen kahdesta. Hänellä on myös muita upeita ajoneuvoja, kuten BMW: t, Ferrarit ja muut.

Henkilökohtainen elämä

27. syyskuuta 1998 Brendan meni naimisiin näyttelijä Afton Smithin kanssa. Pariskunnalla oli kolme yhteistä lasta ennen eroaan vuonna 2008. Griffin syntyi vuonna 2002, Holden vuonna 2004 ja Leland vuonna 2006.

brendan fraser nettovarallisuus

Fraser puhuu sujuvasti ranskaa ja hänellä on kaksoiskansalaisuus sekä Yhdysvaltojen että Kanadan kanssa. Hän on innostunut valokuvauksesta ja on FilmAid Internationalin hallituksessa.

Brendanin ruumis on kärsinyt elokuviensa temppujen seurauksena, ja hänelle on tehty useita leikkauksia. Yli 7 vuoden ajan hänelle tehtiin osittainen polven tekonivelleikkaus, äänihuulileikkaus ja useita selkätoimenpiteitä.

Fraser paljasti vuonna 2018, että Hollywood Foreign Press Associationin johtaja Philip Berk oli joutunut seksuaalisen väkivallan kohteeksi vuonna 2003, ja hän uskoo, että asiasta kertominen aiheutti hänen uransa kärsimystä.

Brendan Fraser: Ura ja palkinnot

Brendan Fraser oli ennen fantastinen näyttelijä, mutta viime vuosina hänen esityksensä on heikentynyt merkittävästi. Näyttää siltä, ​​että hänen uransa on pysähtynyt. Hän ei myöskään näytä työskentelevän kovin ahkerasti.

Lue lisää: Tuleeko Arnettin nettoarvo: kuinka rikas on tämä näyttelijä tästä kuuluisasta elokuvasta 'Gob Bluth II'?

brendan fraser nettovarallisuus

Brendanilla oli kerran loistava näyttelijänura, ja hän esiintyi elokuvissa, kuten The Mummy-trilogy, Journey to the End of the Night, Journey to the Center of the Earth ja monissa muissa erinomaisissa elokuvissa. Lisäksi hän on työskennellyt lukuisissa uskomattomissa televisio-ohjelmissa, kuten Doom Patrol, Professionals, The Affairs, Texas Rising ja monet muut.

Brendan Fraser on myös voittanut lukuisia palkintoja panoksestaan ​​elokuvissa ja televisiossa. Hänen merkittävimpiin palkintoihinsa kuuluvat Hollywood-elokuvafestivaalien, Screen Actors Guildin ja Seattlen kansainvälisen elokuvafestivaalin palkinnot.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR