Breaking Bad -kausi 6: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Viihde

WPR

Huolimatta siitä, että Waltin tarina päättyi kaudelle 5 (SPOILER ALERT!), loppu seikkailu jatkui. Vuosia myöhemmin Breaking Badin luoja Vince Gilligan loi ja ohjasi El Caminon, erittäin odotetun elokuvan, joka seuraa Jesseä kauden 5 jälkeen. Se on melkein yhtä pitkä kuin Breaking Badin kuudes tuotantokausi, ja sen kesto on lähes kaksi tuntia eikä mainoksia.

El Camino sai ensi-iltansa Netflixissä AMC:n sijasta, mikä oli hauskaa, mutta se oli osoitus siitä, että Breaking Bad oli suoratoistopalvelussa hitti. Ennen kuin AMC:n uudet kaudet alkoivat näyttää, fanit, jotka olivat kuulleet hyvää ohjelmasta, alkoivat katsoa vanhempia jaksoja Netflixistä.

Breaking Badin kuudennen kauden sijasta AMC tilasi spinoff-sarjan nimeltä Better Call Saul. Spin-off, jonka pääosissa on Bob Odenkirk Saul Goodmanina, sai ensi-iltansa alkuperäisen esityksen toisella kaudella. Ohjelma on tällä hetkellä viides tuotantokausi ja seuraa Saulia Breaking Badin tapahtumia edeltävinä vuosina.

Breaking Bad kausi 6

Better Call Saulin takaumat ja El Caminon spinoff-ominaisuus toimivat katkelmina siitä, mikä olisi ollut Breaking Bad kausi 6. On kuitenkin edelleen joukko hahmoja, joiden kohtalot ovat edelleen tuntemattomia: Mitä tapahtui esimerkiksi Walt Jr.:lle ja Skylerille? Heidän tarinoitaan ei tarvitse tarkistaa, koska he elivät paljon rauhallisempaa elämää isänsä ja aviomiehensä menettämisen jälkeen.

Breaking Badin kausi 6 on kiusattu takamuksina Better Call Saulissa ja El Camino -spinoffissa. Vaikka monien hahmojen kohtalot ovat epäselviä, tiedämme kourallisen: mitä tapahtuu esimerkiksi Walt Jr.:lle ja Skylerille? On turvallista olettaa, että heidän isänsä ja puolisonsa kuoleman jälkeen he palasivat rauhallisempaan elämäntapaan.

Breaking Bad -kauden 6 julkaisupäivä

Breaking Bad kausi 6

Kun Breaking Badin viides tuotantokausi päättyi, monet katsojat jäivät ihmettelemään, mitä päähenkilölle Jesse Pinkmanille oli tapahtunut. Breaking Bad -televisiosarjan hahmo El Camino ratkaisee kaikki nämä ongelmat.

Breaking Badin kannattajat spekuloivat, että El Caminon suosio johtaa ohjelman uusimiseen kuudenneksi kaudeksi. Viimeisimpien huhujen mukaan Breaking Bad Season 6 on nyt vakava mahdollisuus.

Amerikkalaisen televisiodraamasarjan Better Call Saul kuudes ja viimeinen tuotantokausi vahvistettiin 16. tammikuuta 2020. Ensimmäiset seitsemän jaksoa esitetään 18. huhtikuuta - 23. toukokuuta, ja kaksi jaksoa esitetään peräkkäin ja viimeiset kuusi jaksoa. esitetään 11.7.-15.8.2022.

Lue myös: Sinun kunniasi kausi 2: julkaisupäivä, juoni, näyttelijät ja muut päivitykset!

Breaking Bad juoni ja sarjan yhteenveto

Breaking Bad kausi 6

Perheensä tulevaisuuden takaamiseksi leikkauskelvottomasta keuhkosyövästä kärsinyt lukion kemian opettaja ryhtyy valmistamaan ja jakamaan metamfetamiinia.

Walter White, kemian opettaja New Mexicossa, on diagnosoitu vaiheen III syöpä, ja hänellä on vain kaksi vuotta elinaikaa. Kun hän astuu huumeiden ja rikollisuuden tappavaan maailmaan, hänessä kehittyy pelottomuus ja horjumaton halu suojella perheensä taloudellista tulevaisuutta hinnalla millä hyvänsä.

Voit myös mennä viralliselle verkkosivustolle ja IMDb Breaking Bad -sivu.

Lue myös: Milloin Zootopia 2 ilmestyy? Mikä on juoni? Mistä voin katsoa Zootopiaa?

Breaking Badin näyttelijät kausi 6

Breaking Bad kausi 6

  • Bryan Cranston on kuuluisa amerikkalainen näyttelijä.
  • Anna Gunn on hahmo elokuvassa Anna Gunn.
  • Aaron Paul on kirjailija ja muusikko.
  • Dean Norris on hahmo elokuvassa Dean Norris.
  • Brandt, Betsy.
  • Ei, RJ
  • Giancarlo Esposito on hahmo elokuvassa Giancarlo Esposito.
  • Bob Odenkirk on tunnettu näyttelijä Yhdysvalloissa.

Breaking Bad -kauden 6 traileri