Brandon Copelandin nettovarallisuus: Onko hän kaikkien aikojen rikkain jalkapalloilija?

Nettovarallisuus

WPR

Amerikkalaisen jalkapallon linebacker Brandon Matthew Copeland syntyi 2. heinäkuuta 1991, ja hän on nyt vapaa agentti. Hän osallistui kollegiaaliseen jalkapalloon Pennsylvanian yliopistossa.

Brandon Copelandin elämäkerta

Tunnettu amerikkalainen jalkapalloilija nimeltä Brandon Copeland syntyi 2. heinäkuuta 1991.

Amerikkalainen jalkapallo National Football Leaguen New England Patriots -joukkueen ulkopuolustaja Brandon Matthew Copeland syntyi 2. heinäkuuta 1991. (NFL). Hän osallistui kollegiaaliseen jalkapalloon Pennsylvanian yliopistossa. Astrologit ovat päättäneet, että Brandon Copeland on syöpä.

Copeland ja Detroit Lions sopivat vuoden sopimuksesta 7. huhtikuuta 2015. Se tapahtui sen jälkeen, kun hän osallistui NFL Veterans Combineen, jossa vain hän ja Ifeanyi Momah saivat sopimustarjouksia.

8. lokakuuta 2013 hän liittyi Tennessee Titans harjoitusryhmä. 5. marraskuuta 2013 hänet vapautettiin Titansin harjoitusryhmästä, mutta 12. marraskuuta hänet palkattiin uudelleen ryhmään. 31. joulukuuta 2013 hän suostui tulevaan sopimukseen Titansin kanssa.

brandon copelandin nettovarallisuus

Lue lisää: Kenen kanssa Milo Manheim seurustelee? Peyton tai Meg!

Lionien vuoden 2017 ensimmäisessä esikausiottelussa Copeland repi rintalihaksensa, ja kausi oli ohi.

Poliittiset näkemykset, uskonto ja etnisyys

Monet ihmiset ovat kiinnostuneita Brandon Copelandin rodusta, etnisestä alkuperästä ja kansallisuudesta. Tutkitaan asiaa! IMDb ja Wikipedia väittävät, että Brandon Copelandin etnisyys on tuntematon. Tässä artikkelissa tarjoamme päivityksen Brandon Copelandin politiikasta ja uskosta. Tarkista artikkeli vielä kerran muutaman päivän kuluttua.

Copeland allekirjoitti sopimuksen New York Jetsin kanssa 19. maaliskuuta 2018. Hän teki yhteensä 35 taklattua ja viisi potkua osallistuessaan 16 otteluun 10 aloituksella.

Ura urheilussa

Baltimore Ravens allekirjoitti Brandonin ensimmäisen kerran 27. huhtikuuta 2013 vapaana agenttina, mutta lopulta hänet vapautettiin muutamaa kuukautta myöhemmin. Copeland liittyi Tennessee Titansiin heidän harjoitusjoukkueeseensa 8. lokakuuta 2013.

5. marraskuuta 2013 hänet poistettiin Titansin harjoitusryhmästä yli kuukauden jälkeen, mutta hänet lisättiin nopeasti takaisin ryhmään. 31. joulukuuta 2013 hän allekirjoitti pitkäaikaisen sopimuksen Titansin kanssa.

NFL Veterans Combinen jälkeen vain Copeland ja Ifeanyi Momah saivat sopimukset; entinen joutui kuitenkin vetäytymään repeytyneen rintavamman takia, joka sai lionien ensimmäisen esikauden 2017 aikana. Copeland oli aiemmin allekirjoittanut yhden vuoden sopimuksen Detroit Lionsin kanssa vuonna 2015.

brandon copelandin nettovarallisuus

Hän liittyi New York Jetsin riveihin vuotta myöhemmin ja pelasi niissä 16 ottelua. Seuraavalla kaudella hänet määrättiin neljän pelin pelikieltoon, koska hän rikkoi liigan suorituskykyä parantavia lääkkeitä koskevaa politiikkaa.

Vuonna 2019 hänet palautettiin ja hän kirjasi eniten taklauksia yhdeksällä Miami Dolphinsia vastaan. Brandon sai myöhemmin 1,1 miljoonan dollarin sopimuksen New England Patriotsin kanssa ja allekirjoitti myöhemmin vuoden sopimuksen Atlanta Falconsin kanssa.

Mikä on Brandon Copelandin palkka?

Copelandin peruspalkka Falconsissa tällä kaudella on 990 000 dollaria. Hän pelasi aiemmin Lionsissa (2018–2019), Jetsissä (2018–2019) ja Patriotsissa (2020), ennen kuin allekirjoitti sopimuksen Atlantan kanssa tällä välikaudella (2015–2017).

Brandon Copelandin nettoarvo

Tunnetuin ja yksi rikkaimmista amerikkalaisen jalkapallon pelaajista on Brandon Copeland. Lähteet, joita tarkastelimme tätä arviota varten, olivat Wikipedia, Forbes ja Business Insider.

BRANDON COPELAND NETTOARVO JA PALKKA
Nettovarallisuus1,5 miljoonaa dollaria
PalkkaTarkistuksessa
TulonlähdeAmerikkalainen jalkapalloilija
AutotEi saatavilla
TaloAsuminen Omassa Talossa.

Brandon Copelandin Nettovarallisuus on noin 1,5 miljoonaa dollaria . Hän kuului Maryland Interscholastic Athletic Associationin vuoden 2006 mestaruusjoukkueeseen. Hänet nimettiin Academic All-State -joukkueeseen ja voitti National Football Foundationin vuoden tutkija-urheilija -palkinnon samana vuonna.

Copeland allekirjoitti sopimuksen New York Jetsin kanssa 19. maaliskuuta 2018. Hän teki yhteensä 35 taklattua ja viisi potkua osallistuessaan 16 otteluun 10 aloituksella.

Copeland teki sopimuksen uudelleen Jetsin kanssa 25. maaliskuuta 2019. Hänet rangaistiin liigan suorituskykyä parantavia lääkkeitä koskevien sääntöjen rikkomisesta ja hänet määrättiin pelikiellolle kauden 2019 neljälle ensimmäiselle pelille.

brandon copelandin nettovarallisuus

Hänet aktivoitiin ennen viikkoa 6 sen jälkeen, kun hänen pelikiellonsa päättyi 7. lokakuuta 2019. Copelandilla oli joukkueen ennätys yhdeksän taklattua ja yksi pelinrakentaja potkut viikon 9 tappiossa 26-18 Miami Dolphinsia vastaan.

Lue lisää: Tyresen nettoarvo vuonna 2022: Katso kuinka varakas amerikkalainen näyttelijä on?

Kenen kanssa Brandon Copeland seurustelee?

Tietomme osoittavat, että Brandon Copeland saattaa olla sinkku eikä ole koskaan ollut kihloissa. Toukokuusta 2022 alkaen Brandon Copeland ei seurustele kenenkään kanssa.

Katso tämä postaus Instagramissa

Brandon Copeland (Cope) (@bcope51) jakama viesti

Suhdehistoria: Brandon Copelandilla ei ole aiemmin tunnettuja suhteita. Voisit auttaa meitä keräämään Brandon Copelandin treffidataa!

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR