Brandi Passante Net Worth 2022: American Storage Hunter ja Reality Television tähtiura, varhaiselämä ja muita päivityksiä!

Julkkis

WPR

Varastointimetsästäjä Brandi Passante, tosi-tv-julkkis Yhdysvalloissa, jonka nettovarallisuus on arvioitu 2 miljoonaa dollaria . Kilpailijana A&E-tosi-showssa ”Storage Wars” (2010–2018) Passante nousi julkkikseksi pitkäaikaisen rakastajansa Jarrod Schulzin rinnalla. 'The Young Guns' -hahmona Brandi ja Jarrod esiintyivät myös A&E-erikois- ja spin-off-sarjassa nimeltä 'Brandi and Jarrod: Married to the Job', joka sai ensi-iltansa vuonna 2014. Yli 260 Storage Warsin jaksoa sisälsivät Passante ja Schulz.

Nettovarallisuus: 2 miljoonaa dollaria
Syntymäaika:16. toukokuuta 1980 (42 vuotta vanha)
Sukupuoli:Nainen
Ammatti:Tosi-tv-tähti, Storage Hunter

Aikainen elämä

Brandi Passanten nettoarvo

16. toukokuuta 1980 Brandi Leigh Passant on syntynyt. Harris County, Texas, on paikka, jossa hän kasvatti. Huolimatta siitä, että hänellä ei ole tietoa vanhemmistaan ​​ja taustastaan, hänellä saattaa olla Pohjois-Amerikan syntyperä.

Ennen kuin hänestä tuli varastoyksikön tiedustelija, hän ei ole paljastanut paljoakaan henkilökohtaisesta elämästään. Hän on kuitenkin ilmoittanut aikovansa kokkiksi ennen ammattiuransa aloittamista.

Texaslaisen syntyperäisen elämässä oli kuitenkin erilaisia ​​ajatuksia. Vuonna 1999 hänet palkattiin ensimmäistä kertaa matonpuhdistajaksi. Hänen liikekumppaninsa Jarrod Schulz auttoi häntä luomaan Now and Then Second Hand Storen Orange Countyssa Kaliforniassa vuonna 2012.

Ura

Katso tämä postaus Instagramissa

Brandi Passanten (@brandipassante) jakama viesti

Saatuaan tätinsä rohkaisemaan Jarrod ja Brandi perustivat käytettyjen tavaroiden liikkeen Orange Countyyn Kaliforniaan, nimeltä Now and Then Second Hand Store. Kun elokuvantekijät vierailivat kaupassa ja tapasivat Passanten, he ymmärsivät, että esitys tarvitsi heitä molempia. Alunperin ' Varastoinnin sodat ” halusi vain Schulzin.

Vaikka Brandi ja Jarrod kuvattiin ensin metsästäjiksi, joilla oli vähiten taloudellisia resursseja, ohjelman katsojat huomasivat pian, että Passante kompensoi taloudellisten resurssien puutetta järjettömällä lähestymistavalla tarjouskilpailuun. Hänellä on niin paljon karismaa tämän takia. 'Minun täytyy kääntää pisteet nopeasti, koska he maksavat seuraavan huutokaupan', hän selittää. 'Älä ota vankeja.' En voi tehdä tarjousta uudelleen, jos en käännä asioita ”Hän on sanonut niin.

Passante ja Schulz pystyivät vahvistumaan, kun esitys kasvoi suositummaksi. ”Storage Wars” -elokuvan neljännen tuotantokauden aikana (joka esitettiin vuonna 2013) Brandi ja Jarrod avasivat toisen 'Nyt ja silloin' Long Beachissä, Kaliforniassa, mutta myymälä suljettiin vuonna 2014. Vuonna 2016 Passante ja Schulz sulkivat toimintansa. Orange Countyn sijainti.

Lue myös: David Portnoy Net Worth 2022: American Sports Media Figuuri ja Internet-yrittäjä varhainen elämä, ura ja muita päivityksiä!

Muut Ventures

Brandi Passanten nettoarvo

Now and Then on toinen toimipaikka, joka avattiin Long Beachissä Kaliforniassa vuonna 2013. Kului vuosi ennen kuin yritys lopulta lakkasi. Pariskunta lähti Storage Warsista tässä vaiheessa.

Brandi & Jarrod: Married to the Job oli heidän tosi-ohjelmansa. 2014 oli vuosi, jolloin se esitettiin A&E:llä. Esitys kesti kuitenkin vain yhden kauden.

Tosi-tv-pariskunta palasi Storage Warsiin pian tämän jälkeen jatkaakseen kokopäiväisiä roolejaan. Alhaisten tulojen vuoksi alkuperäinen Now and Then -myymälä suljettiin vuonna 2016.

Nettovarallisuus ja tulos

Brandi Passanten nettoarvo

Brandi Passante on esiintynyt yli 260 Storage Warsin jaksossa sekä hahmona että tukijana. Hän saa 12 000 dollaria jokaisesta jaksosta yhtenä alkuperäisistä näyttelijöistä, jotka ovat edelleen aktiivisesti mukana ohjelmassa. On turvallista olettaa, että spin-off-sarja, jossa hän esiintyi, toi huomattavan palkan.

Silloin tällöin yritykset tekivät Passantelle ylimääräistä rahaa ennen kuin ne lopettivat toimintansa ja lopulta sulkivat. Hänellä on nyt nettovarallisuus 2 miljoonaa dollaria työnsä vuoksi tosi-tv:ssä.

Lue myös: James Khuri Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Henkilökohtainen elämä

Matonpuhdistusyritys Schulz työskenteli palkatun Brandin palveluksessa, ja näin he tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 1999. Kahden lapsensa Cameronin (s. 2003) ja Paytonin (s. 2005) lisäksi pari ei koskaan mennyt naimisiin (syntynyt v. 2005). Peyton on joutunut syntymästään lähtien käymään läpi useita leikkauksia kuulovaurioiden ja huuli- ja kitalaeläkiön korjaamiseksi.

Schulz ja Passante päättivät suhteensa 'kaksi vuotta sitten' -lehden haastattelun mukaan. Isän päiväkirja ” kesäkuussa 2020. Äskettäisen haastattelun mukaan hänellä oli diagnosoitu Covid-19 kaksi viikkoa aikaisemmin ja että hänellä oli ollut vakavia migreenejä ja hän oli menettänyt makuaistinsa.

Brandi Passanten nettoarvo

Hunter Moore , joka on aikuisille tarkoitetun verkkosivuston omistaja, Brandi haastoi oikeuteen vuoden 2013 alussa, koska se väitti julkaissut videon, jossa kerrotaan olevan Passante alasti. Brandin doppelganger-video poistettiin ja verkkosivusto suljettiin, kun hän sai vain 750 dollaria vahingonkorvauksia.

Passante isännöi vuonna 2019 Women's Own Worth -hyväntekeväisyystapahtumaa, jonka tavoitteena on 'valmiuttaa naisia ​​ja heidän perheitään palauttamaan oma arvonsa auttamalla heitä elämään itsenäistä elämää traumojen seurausten jälkeen'. Tapahtuman tuloksena hyväntekeväisyyteen lahjoitettiin yhteensä 100 000 dollaria.