Brad Pittin ja Angelina Jolien 'Egot' ilmeisesti 'suorisivat' heidän perhejoulusuunnitelmansa

Luokittelematon

WPR

Ei kotona lomaa varten.Brad Pittin ja Angelina Jolien lapset erotetaan jouluksiheidän huoltajuustaistelunsa keskellä.

Eräs lähde kertoi Us Weekly tiistaina 22. joulukuuta, ettäparin kuusi lasta– John, 14, Vivienne, 12, Maddox, 19, Zahara, 15, Knox, 12, ja Pax, 17 – eivät ole yhdessä lomalla heidän keskellään.vanhempien avioero.Lehti kertoo, että Shiloh, Knox ja Vivienne viettävät joulun isänsä kanssa.

'He voivat viettää yön hänen kanssaan jouluaattona', lähde sanoi. Us Weekly raportoi myös, että Pitt ja Jolie olivat keskustelleet loman viettämisestä perheenä, kun he 'tulevat toimeen' aiemmin vuonna 2020, mutta kuten nyt tiedämme, suunnitelmat ovat muuttuneet.

Lähde jatkoi, että Jolien ja Pittin 'egot ovat jälleen kerran suistaneet' heidän suunnitelmansa viettää joulu kahdeksan hengen perheenä. 'Brad ja Angelina ovat yhtä vastuussa loputtomasta draamasta', lähde sanoi. 'Valitettavasti heidän lapsensa ovat sivuvahinkoja.'

Jolie ja Pitt erosivatvuonna 2016 kahden vuoden avioliiton jälkeen. Heidät julistettiin laillisesti sinkkuiksi huhtikuussa 2019, vaikka heidän huoltajuuskiistansa jatkuu. 'Bradin ja Angelinan väliset suhteet ovat edelleen erittäin kireät', lähde sanoi ja huomautti, että Jolie on 'turhautunut' siitä, että he eivät ole selvinneet.säilytyssuunnitelmavielä.

Sisäpiiriläinen sanoi myös, että Joliesta on tullut 'piikikäsempi' COVID-19-pandemian keskellä, koska hän ei saa matkustaa humanitaarisen työnsä vuoksi. 'Hän on halunnut tehdä humanitaarista työtä Yhdysvaltojen ulkopuolella, mutta tarvitsee Bradin luvan viedä lapset pois maakunnasta', lähde sanoi.

Lokakuussa toinen lähde kertoi Us Weeklylle, ettäOuto tapaus Benjamin Buttonistatähti 'toivoi, että meille annettaisiin lisää vankeusaikaa', joka sisälsi jouluaaton. Kuukautta ennen sitä eri lähde kertoi lehdelle, että Jolie ja Pitt olivat eri mieltä yhteisestä fyysisesta ja laillisesta huoltajuudesta. 'Brad haluaa 50/50 yhteisen fyysisen ja oikeudellisen huoltajuuden lapsille. Angelina ei ole hyväksynyt näitä ehtoja, lähde sanoi.

Pitt puolestaan ​​seurustelimalli Nicole Poturalskikeskellä avioeroaan Joliesta. Kaksierosi lokakuussaalle vuoden yhdessäolon jälkeen.