'Boy Meets World' Cast purkaa rakkaan esityksen 'Hyvät ja huonot'.

Julkkis

WPR

Podcast, jota emme tienneet tarvitsevamme, on nimeltään Pod Meets World. Danielle Fishel, Will Friedle ja Rider Strong palaavat yhteen keskustellakseen Boy Meets World -elokuvan kaikista 158 jaksosta, jota esitettiin 7 kautta vuosina 1993–2000.

Trio pohti, miksi oli ihanteellinen hetki katsoa ohjelmaa lähemmin EXCLUSIVE-haastattelussamme, vaikka se on ollut poissa lähetyksestä yli 20 vuotta.

MoreBoy Meets World

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Pod Meets World (@podmeetsworldshow)

'Uskon, että ero on sopiva. Uskon, että jos olisit pyytänyt minua osallistumaan Boy Meets Worldiä koskevaan haastatteluun kymmenen vuotta sitten, olisin jyrkästi kieltäytynyt, koska olin elämässäni vaiheessa, jossa halusin jatkaa muihin asioihin, Rider kertoi HollywoodLifelle. ”Halusin vaihtaa ammattia.

Uskon, että tällä hetkellä tunnen oloni paljon turvallisemmaksi, mukavammaksi ja mukavammaksi itseni kanssa. Voin katsoa sitä taaksepäin ja todella nähdä sen sellaisena kuin se oli, sekä upeana että huonona, koska se näyttää riittävän kaukaiselta.

Joten en tiedä, se vain tuntuu oikealta hetkeltä.

Aloimme isännöidä konventteja noin viisi vuotta sitten, ja minä pelkäsin. Se oli lopulta yksi parhaista, innostavimmista kokemuksista. Se on palautesilmukka.

Olen muuttanut mieltäni esityksestä ja olen nyt kiitollinen siitä, koska fanit nauttivat siitä niin paljon.

'Olimme äärimmäisen onnekkaita vuosikongressin aikana, kun saimme faneja tulemaan luoksemme ja kertomaan meille henkilökohtaisia ​​tarinoitaan siitä, mitä show merkitsi heidän elämässään', jatkoi. Danielle Fishel .

Jotkut niistä ovat todella syvällisiä, painavia ja intiimejä. Käännyimme toisiamme päin ja ihmettelimme: 'Mitä ovat meidän?' Se oli yksi niistä keskusteluista.

Millaisia ​​kokemuksia meillä on siitä? Mitä muistamme siitä? Mitä se merkitsi myös meidän elämällemme?

Emme ole koskaan todella istuneet alas ja puhuneet siitä, mitä se merkitsee meille, joten kuullessani, kuinka paljon se merkitsi muille ihmisille, sai minut tuntemaan, että meidän pitäisi.

Will totesi, että esityksen 30-vuotisjuhlapäivä tulee olemaan vuonna 2023. ”Uskon, että tapaamisemme ajoitettiin hienosti.

Lisäksi Daniellen ja minun välillämme on vain 30 sekuntia eroa, mikä on logistisesti fantastista, hän sanoi.

Boy Meets World seurasi Coryn, Shawnin, Topangan, Ericin ja monien muiden elämää heidän kypsyessään teini-ikäisistä aikuisiksi.

On ymmärrettävää, että näyttelijät eivät muista sarjan jokaista jaksoa, koska kuvattiin 158 jaksoa.

Koska en koskaan katsonut ohjelmaa, Rider sanoi: 'Odotan erityisen innolla, että pääsen näkemään uudelleen ne, jotka olen täysin unohtanut.'

'Lentäjän erinomaisuus on jo hämmästyttänyt minut. Ajattelin itse asiassa: 'Voi, ymmärrän, miksi tämä esitys oli hitti.' Hän jatkoi: 'Olen innoissani nähdessäni sitä eräänlaisena kriitikkona.'

Kun tarkastellaan jaksoja, joita hän ei todella muista, Will oli 'täsmälleen' samanlainen kuin Rider.

Tiettyjen vuodenaikojen keskellä on niin sumuista. Kun muistini virkistyy, muistan yksityiskohtia edelliseltä viikolta, mutta en voi positiivisesti muistaa suuria osia esityksestä', Will sanoi.

'Menemme ja tavallaan purkamaan pakkauksia, jota käytämme paljon, ne esitykset ja joidenkin vieraiden näkeminen unohdimme olla mukana.

Meillä oli todella paljon uskomattomia vierailevia tähtiä. Sanomme: 'Voi, en voi uskoa, että hän oli päällä.' En huomannut, että hän oli päällä. Olen eniten innoissani kaikesta sellaisesta, joten.

Boy Meets World tutki ajankohtaisia ​​ongelmia, kuten väärinkäyttöä, menetyksiä, klassismia ja paljon muuta seitsemän kauden aikana.

Rider kertoi HollywoodLifelle: 'On mielenkiintoista seurata, mihin ne asiat nyt putoavat, koska minulle Boy Meets World oli aina sävyllisesti melko epätavallinen.

'Siinä oli sitä draamaa. Draama oli melko vahva, ja sitä seurasi erittäin absurdi ja humoristinen materiaali.

Tietääkö kukaan, esitetäänkö kulttijakso vielä? Vai tuntuuko se absurdilta? Tiedän, että näytämme usein Shawnin erityisiä jaksoja.

Isän kuoleman jakso ja kulttijakso saavat minut tunteisiin, kun ajattelen niitä. Jos se tuntuu edelleen hyvältä nenässä, en olisi järkyttynyt.

Boy Meets World -seura on laajentunut ohjelman ensiesityksen jälkeen uusien toistojen ja Disney+:n jaksojen saatavuuden vuoksi.

Huolimatta Boy Meets Worldin jatkuvasta menestyksestä, näyttelijät saivat elää suhteellisen tyypillistä lapsuutta ohjelmaa kuvattaessa.

'Se ei ollut meille iso juttu. Willin mukaan TV-opas tuli haastattelemaan meitä vasta kahdeksantena vuonna.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

”Olimme pohjimmiltaan show, joka ei koskaan päättynyt. Emme saaneet paljon lehdistöä. Katsoisimme muita sarjoja, kuten milloin Melissa Joan Hart otti Sabrinan haltuunsa ja ensimmäisen kauden puoliväliin mennessä hän oli TV Guiden kannessa.

Noin neljännellä tuotantokaudellamme katsomme toisiamme ja kysymme: 'Mitä tapahtuu?

'Me vain liukumme tutkan alle', hän jatkoi, 'joten se oli todella molempien maailmojen paras.

Nautimme yhdessä työskentelystä, yhdessäolosta ja toistemme vierestä, mutta pystyimme silti menemään paikkoihin, joissa sinua ei seurattu minne ikinä menitkin. Voit yleensä ottaa sen rauhallisesti. Se oli mahtavaa.

Koko konsertin aikana ei ollut Instagramia, Twitteriä tai Facebookia. 'Olen itse asiassa erittäin iloinen, että se tapahtui ennen sosiaalista mediaa useista syistä, jopa vain oman elämäni vuoksi.

Olen iloinen, että elimme aikana ennen kuin internet levisi ja muutti maailmaa. Esityksessämme oli aitoa turvallisuuden tunnetta ja Danielle hänestäkin tuntui siltä.

Kaikkialla, missä voit kuunnella podcasteja, löydät uusia Pod Meets Worldin jaksoja.