Bonnie Hunt Net Worth: Kuinka paljon tämä henkilö on tienannut tänä vuonna?

Julkkis

WPR

Bonnie Hunt on tunnettu amerikkalainen koomikko, näyttelijä, ohjaaja, tuottaja, kirjailija ja televisiojuontaja. Rain Man, Beethoven’s 2nd, Jumanji, Jerry Maguire ja The Green Mile ovat vain muutamia elokuvia, joissa hän on esiintynyt.

A Bug’s Life, Monsters, Inc., Monsters University ja Life with Bonnie ovat monien muiden projektien joukossa, joissa hän on työskennellyt ääninäyttelijänä.

Ehkä olet kuullut Bonnie Huntista, mutta oletko koskaan miettinyt, kuinka vanha hän on ja kuinka paljon hän on arvokas vuonna 2021?

Jos et ole tietoinen, olemme koonneet tämän elämäkertawikin sisältämään tietoa Bonnie Huntin lapsuudesta, koulutuksesta, ammatillisesta urasta, henkilökohtaisesta elämästä, nykyisestä nettovarallisuudesta, mitoista, kuten pituudesta ja painosta, ja paljon muuta. Aloitetaan, jos olet valmis siihen.

Aikainen elämä

Bonnie Hunt Net Worth

Bonnie Lynn Hunt syntyi Chicagossa, Illinoisissa, 22. syyskuuta 1961. Äiti Alice, isä Robert ja sisarukset Patrick, Cathy, Kevin, Carol, Tom ja Mary olivat kaikki katolilaisia.

St. Ferdinand Grammar ja Notre Dame High Schools for Girls, Bonnie työskenteli osa-aikaisesti lääketieteen alalla lukion aikana ja ansaitsi rahaa korkeakoulukoulutuksestaan.

Onkologian sairaanhoitajana Chicagon Northwestern Memorial Hospitalissa vuodesta 1982 alkaen, Hunt perusti improkomediaryhmän.

Impulsiivinen asia kaksi vuotta myöhemmin. Lounastauolla työskennellessään sairaanhoitajana hän osallistui Rain Manin koe-esiintymiseen vuonna 1988, ja hänet valittiin tarjoilijaksi Sally Dibbsiksi.

Vuonna 1986 hän liittyi kuuluisaan Second City -improvisaatioryhmään.

Lue myös: Paul Sorvinon nettoarvo: kuinka paljon tämä henkilö on tienannut tänä vuonna?

Mikä on Bonnie Huntin nettoarvo?

Bonnie Hunt Net Worth

Hänen monien kykyjensä joukossa Bonnie Hunt on monimiljonäärinäyttelijä, koomikko, käsikirjoittaja/ohjaaja/tuottaja ja päivätelevision isäntä Yhdysvalloissa.

Vuodesta 2008 vuoteen 2010 hän isännöi 'The Bonnie Hunt Showta', jonka hän loi sekä käsikirjoitti, tuotti ja näytteli sitcomissa 'The Building' (2002-2004).

Hunt on esiintynyt yli 50 elokuvassa, televisio-ohjelmassa ja minisarjassa, mukaan lukien 'Rain Man' (1988), 'Beethoven' (1992), 'Jumanji' (1995), 'Jerry Maguire' (1996), 'The Green Mile' ” (1999) ja ”Tusinasta halvempi” (2003). (2018).

'A Bug's Life', 'Monsters, Inc.', 'Cars', 'Toy Story 3', 'Zootopia' ja 'Sofia the First' lisäksi Bonnie on äänittänyt lukuisia animaatioelokuvia (2013–2018).

Hunt kirjoitti ja ohjasi 'Return to Me' (2000), TV-elokuvan 'Let Go' (2006) ja yli 40 jaksoa 'Life with Bonnie' -elokuvasta. 'Let's Go', 'Bonnie' ja 'The Bonnie Hunt Show' lisäksi Bonnie tuotti myös 'The Corona Dialogues: a Dylan Brody Project' vuoden 2020 verkkosarjaan.

Lue myös: Ken Osmond Net Worth: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Ura

Bonnie Hunt Net Worth

Vuonna 1984 Hunt debytoi näyttelijänä American Playhousessa fokstrottitanssijana. Hän näytteli Carol Anne Smithsonia vuoden 1990 televisiosarjassa Grand.

Saturday Night Liven tuottajat eivät pitäneet hänen improvisatiivisesta tyylistään, joten hän kieltäytyi liittymästä näyttelijöihin.

Hunt teki elokuvadebyyttinsä Sally Dibbsin roolissa vuoden 1988 elokuvassa Rain Man, jonka hän toisti elokuvan loppuosan.

Hän ja David Letterman tuotti The Building, live-action-sitcomin vuonna 1993.

Katso tämä postaus Instagramissa

Bonnie Hunt (@bonniehunt_real) jakama viesti

Molemmat herättivät henkiin The Bonnie Hunt Shown vuonna 1995 ja toivat takaisin alkuperäiset näyttelijät. Ohjelman suosiosta huolimatta se peruttiin vain kolmentoista jakson jälkeen.

Hunt teki paluun vuonna 2002 sarjassa Life with Bonnie. Ohjelman menestyksen seurauksena hän sai Emmy-ehdokkuuden vuonna 2004. Samaan aikaan hän esiintyi ABC-verkoston Live with Regis and Kellyn kanssa.

Huntin käsikirjoittama ja ohjaama Return to Me julkaistiin vuonna 2000. Kaikki elokuvasta kuvattiin Chicagossa, ja kriitikot ottivat sen hyvin vastaan.

Hän näytteli esimerkiksi Renée Zellwegerin hahmon sisarta Jerry Maguiressa ja Grace Bellamyn hahmoa Loggerheadsissä.

A Bug’s Life, Monsters, Inc., Cars, Cars 2 ja Cars 3 ovat kahdeksasta Pixar-elokuvasta, joissa Hunt on esiintynyt ääninäyttelijänä.

Hän näytteli myös Dollya Toy Story 3:ssa ja Toy Story 4:ssä sekä Karen Gravesia Monsters Universityssä. Lisäksi hän lainasi äänensä Zootopialle, Walt Disney Animation Studios -elokuvalle.

Hunt näytteli Catherine Leahy Scottia televisiosarjassa Escape at Dannemora vuonna 2018. Dollya seurasi tilannesarjassa Forky Asks A Question seuraavana vuonna.

Lue myös: Tony Dow Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaampaan elämään!

Palkinnot ja saavutukset

Katso tämä postaus Instagramissa

Bonnie Hunt (@bonniehunt_real) jakama viesti

Bonnie Huntilla on pitkä lista kunnianosoituksia ja kunnianosoituksia. Esityksestään Jumanjissa hänet palkittiin parhaan naissivuosan Saturn Award -palkinnolla vuonna 1996. Lisäksi hän sai vuonna 2001 Commitment to Chicago -palkinnon.

Madridin kansainvälisen LGBT-elokuvafestivaalin tuomariston palkinto 'Parhaasta naisnäyttelijästä' meni Huntille roolistaan ​​elokuvassa Loggerheads vuonna 2006. (2005).

Bonnie Hunt Show palkittiin Founder's Award -palkinnolla vuonna 1996.

Muiden palkintojen joukossa, joihin Hunt on ehdolla, ovat Screen Actors Guild Awards, Satellite Awards, Daytime Emmy Awards, Blockbuster Entertainment Awards, Primetime Emmy Awards ja monet muut.

Lue myös: Danica McKellarin nettoarvo: syvemmälle hänen ylelliseen elämäntyyliinsä vuonna 2022!

Henkilökohtainen elämä

Bonnie Murphy meni naimisiin investointipankkiirin John Murphyn kanssa 8. heinäkuuta 1998; pari erosi vuonna 2006 kahdeksan vuoden avioliiton jälkeen.

Hunt on elinikäinen Chicago Cubs -fani, joka tekee vuosittain pyhiinvaelluksen Wrigley Fieldille nähdäkseen joukkueen pelaavan avauspäivänä.

Hän meni myös 2016 World Seriesiin, jossa hän näki joukkueen voittavan ensimmäisen mestaruutensa sitten vuoden 1908!.

Bonnie on tukemansa Multiple Myeloom Research Foundationin kunniajäsen.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR