Bonnie-Chance Roberts ja Beanie Feldstein olivat kihloissa

Julkkis

WPR

Hei, ihana, lainatakseni elokuvaa Funny Girl. Julkkiksen oman sosiaalisen median tilin mukaan Bonnie Chance Roberts ja Beanie Feldstein menivät äskettäin kihloihin.

Glee-aluna Jane Lynch ja vanhan Broadway-tuotannon nykyinen johtaja ilmoittivat uutisen torstaina Instagramin kautta.

Postauksessa Roberts on kuvattu laskeutumassa polvilleen. Myöhemmissä kuvissa pariskunta ympäröi läheisiä, mukaan lukien Feldsteinin veli Jonah Hill ja pitkäaikainen paras ystävä Ben Platt. Hyvä niin, Feldstein kirjoitti viestin kuvauksessa.

Pipo Feldstein jakoi kuvan Instagram-tarinassaan torstaina ja kirjoitti: 'Teet minut onnellisemmaksi kuin tajusin, että minä rakastan sinua', ja taustalla soi ABBA-kappale 'I Do, I Do, I Do, I Do'.

Beanie Feldstein kihloissa tyttöystävänsä Bonnie Chance Robertsin kanssa

Vuonna 2019 pari alkoi seurustella tapaamisen jälkeen Feldsteinin tuottaman How to Build a Girl -elokuvan kuvauksissa. Bonnie Chance Roberts esiintyi.

Huhtikuun tarinassa Feldstein sanoi Voguelle: 'Bon oli hienointa, mitä minulle on koskaan tapahtunut.' Mielessäni ei ollut epäilystäkään siitä, ettenkö aio olla rehellinen siitä, kun jokin tulee elämääsi ja 'siirtää tektonisia levyjä niin hullulla, kauniilla tavalla'.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Anna Duggar kiusaa vankilassa aviomiehelleen Joshille 34-vuotissyntymäpäivänään: 'My Bestie'
Todd ja Julie Chrisleyn vankilatuomio: Syyllisen tuomion jälkeen petosasiassa, mitä tiedämme tähän mennessä
'Teen Mom's' Javi Marroquin ja Lauren Comeau tapaavat ensimmäistä kertaa eronsa jälkeen

Se kuulostaa varmasti tektoniselta siirrolta; Teen Voguen mukaan Feldstein uskoi, että Roberts ei ollut ollenkaan suhdeihminen ennen heidän tapaamistaan. Hän kertoi julkaisulle, että ennen Robertsin tapaamista 'En todellakaan ajatellut sitä tai halunnut sitä.' Sitten hän tajusi: 'Vau! Nyt ymmärrän, ymmärrän miksi ihmiset tekevät kappaleita.

Beanie Feldstein kihloissa tyttöystävänsä Bonnie Chance Robertsin kanssa

On selvää, että Feldstein on odottanut tätä jo jonkin aikaa.

Bustlen vuonna 2021 antaman haastattelun mukaan hänen ihanteelliseen tulevaisuuteensa kuuluu 'asua New Yorkissa tai Lontoossa, mennä naimisiin morsiameni kanssa ja saada vauvoja ja pentuja juoksentelemaan samalla kun kehitämme elokuvia, esityksiä ja näytelmiä, jotka tuntuvat merkittäviltä, ​​jännittäviltä ja syvällistä.”