Bong Joon Ho:n tuleva scifi-trilleri sisältää tähtihahmot

Julkkis

WPR

Bong Joon Ho, Oscar-ehdokkaan elokuvan 'Parasite' ohjaaja, työskentelee ahkerasti seuraavan suuren elokuvansa parissa, jossa on kaikkien tähtien kokoonpano.

Steven Yeunin ja Robert Pattinsonin lisäksi eteläkorealainen ohjaaja on valinnut Naomi Ackien ja muut nimettömään scifi-trilleriinsä, joka sijoittuu Warner Brosiin, kertoo Deadline A Netflixin parissa työskennellyt Joon Ho ja Yeun Viisi vuotta sitten Okja on esillä tässä elokuvassa.

Bong Joon Ho's seuraavalla elokuvalla ei ole vielä juoni, paitsi tarina 'kuluvasta työntekijästä', joka kieltäytyy korvautumasta kloonilla Edward Ashtonin vuoden 2022 romaanista 'Mickey7', joka muodostaa tarinan perustan.

Bong Joon Ho:n tuleva sci-fi-trilleri sisältää tähtihahmot

On mahdollista, että Joon Hon versio scifi-romaanista on täysin erilainen kuin alkuperäinen, kun otetaan huomioon hänen ennätys kirjasta elokuvaan -sovituksissa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Joon Holle ' Mikki 7 '-inspiroitunut trilleri on hänen ensimmäinen elokuvaprojektinsa kahteen vuoteen, 'Parasite' -elokuvan menestyksen jälkeen vuoden 2020 Academy Awards -kaudella.

Bong Joon Ho:n tuleva sci-fi-trilleri sisältää tähtihahmot

Täydellisen luettelon näyttelijöistä ja miehistön jäsenistä sekä muita yksityiskohtia tästä tulevasta elokuvasta saat jatkamalla lukemista alla.