Bofuri Anime -kausi 2: Arvioitu julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Anime

WPR

Monet fanit, erityisesti naisfanit, rakastavat korealaisia ​​draamoja ja anime-ohjelmia. He nauttivat animesarjojen katsomisesta, koska se saa heidät tuntemaan olevansa tarinan ja päänaishahmojen sisällä.

Joten tässä postauksessa keskustelemme yhdestä animaatio-ohjelmasta, jonka ensimmäinen kausi päättyi siihen, että tekijät julkistivat nopeasti toisen kauden, eli Bofurin 2. kauden.

Tämä sarjakuvadraama eroaa muista animedraamista siinä, että se on pelisarja, jonka päähenkilö ei ole online-videopelin perfektionisti eikä osaa pelata pelejä.

Mutta kun etenemme Bofuri: I Don't Want to Get Hurt -romaaniin perustuvan Bofurin ensimmäiseen tuotantokauteen, Kaede Honjou oppii pelaamaan peliä ja osaa myös hallita voimiaan. kolmas sija.

Monet fanit nauttivat sarjasta, koska se eroaa videopeleistä siinä, että muissa animeissa, kun muut hahmot tulevat peliin, joka nähdään vain televisiossa, ei tosielämässä, he ovat sen asiantuntijoita, kun taas tässä draamassa päähenkilö valitaan. tai kirjoittajien luoma normaali ihminen tai tyttö, joka ei pidä pelaamisesta eikä hänellä ole aavistustakaan kuinka pelata siinä, mutta kun hän alkaa pelata, hän ei voi hallita voimiaan pysyä hengissä ja käyttää kolikoitaan tai osoittaa silppurina

Joten se on hurmaava ja söpö kertomus fantastisilla hahmoilla, joka sai ensi-iltansa 8. tammikuuta 2020 ja jatkuu 25. maaliskuuta 2020 asti. Ensimmäinen kausi koostuu 12 jaksosta, jotka näytetään AT-X:ssä, ABC:ssä, Tokyo MX:ssä, TVA:ssa ja BS11 sekä Netflix. Nyt kaikki ihmettelevät, milloin he saavat draaman.

Bofuri Anime kausi 2

Jatketaan söpön animaatiosarjan Bofuri 2. kauteen saadaksesi tietoa sen uusimistilasta, julkaisupäivästä, näyttelijöistä, juonesta ja trailerista.

Lue myös: No Game No Life Season 2 Julkaisupäivä: Vahvista tai peruuta! Tarkista tästä!

Bofuri kauden 2 julkaisupäivä

Kauden 1 ensimmäinen jakso julkaistiin 8. tammikuuta 2020 otsikolla Defense and First Battle. Yleisö odotti jo tämän kauniin pienen animesarjan toista jaksoa, jossa on yhteensä 12 jaksoa ja joka päättyi 4. maaliskuuta 2020, otsikolla Defense and Bonds. Yleisö oli hämmästynyt, koska toisin kuin aikaisemmissa anime-ohjelmissa, kauden uusimispäivä paljastettiin niin nopeasti.

Useimpien aikasarjojen uusiminen vaatii pitkän ajan, usein vuosia, mutta näin ei ole Bofurin tapauksessa. Ja toisinaan anime-ohjelmien on vaikea päästä läpi ensimmäisestä kaudesta, puhumattakaan toisesta kaudesta. Kauden 1 viimeisen jakson aikana Bofurin uusimispäivä julkistettiin. Bofurin kauden 2 odotetaan ilmestyvän 17. syyskuuta 2022.

Ketä näyttelevät Bofuri-kaudella 2?

Bofuri Anime kausi 2

Bofurin japanilaisessa dub-versiossa Kaede Hondo on vaahteran ääni. Englanninkielisessä tekstissä Megan Shipman esittää hahmoa. Jos anime uusitaan toiselle tuotantokaudelle, odotamme näiden kahden toistavan roolinsa.

Seuraavassa on luettelo mahdollisista englantilaisista dub-näyttelijöistä kaudelle 2.

 • Risa (Jas Saxton)
 • Kaedeä esittää Megan Shipman.
 • Kasumi ( Tia Linn Ballard )
 • Monica Rial Dorazoun roolissa
 • Anthony Bowling Kuromun roolissa
 • Sara Ragsdale Mayn roolissa
 • Ylläpitäjä: Sonny Strait
 • Lindsay Siedel Frederican roolissa
 • Järjestelmänvalvoja Luci Christian
 • Ben Phillips on nimitetty järjestelmänvalvojaksi.
 • Ace Administrator, Kaedo Hondo
 • Caitlin Glass Iz:n roolissa
 • Mike Farland Dreadin roolissa
 • Ylläpitäjä David Wald
 • Ylläpitäjä Kylie Stewart

Lue myös: Konosuba kausi 3: Arvioitu julkaisupäivä ja lisää päivityksiä!

Mikä tulee olemaan Bofurin toisen kauden juoni?

Bofuri Anime kausi 2

Maple Tree on yksi viimeisistä joukkueista ' Bofuri ” NewWorld Onlinen uusimman yhteisötapahtuman kauden 1 finaali. Eeppisessä taistelussa Holy Sword -joukkueen kanssa Maple Treen rajoja koetellaan.

Lopulta se on vain Maple ja Payne. Huolimatta siitä, että Payne on onnistunut vetämään Maplen kuoleman rajalle, Maplella on edelleen ässä reiässä Atrocity-muodossaan.

Maple Tree käyttää viimeisintä OP-kykyään auttaakseen eliminoimaan viimeisen voimakkaan kiltan, tuoden voiton toiselle Flame Emperors -joukkueelle ja kunnioittavan kolmannen sijan Maple Treelle. Tapahtuma on ohi, ja Maple juhlii kaikkia, myös vastustajia.

Vaikka anime ei ole paljastanut, mitä Maplelle ja hänen ystävilleen tapahtuu seuraavaksi, tiedämme, että Silver Linkillä on paljon materiaalia työstettäväksi. Huolimatta merkittävistä eroista animessa, mangassa ja alkuperäisissä romaaneissa, 'Bofuri' pysyy suurelta osin uskollisena kaanonilleen kaikissa kolmessa.

Lisäksi kaikki muut tarinan mukautukset ovat edistyneet suuresti, ja animen ensimmäinen kausi päättyy kevyen romaanin 12 osan 4. osuuteen (Kadokawa Booksin kautta).

Vaikka 'Bofurin' tapahtumille ei ole olemassa virallista englanninkielistä selitystä, fanit voivat odottaa Maple goofballin tiensä menestykseen NewWorld Onlinen virtuaalitodellisuuden unelmaympäristössä. Bofurin 2. kausi sisältää paljon ihastuttavia hetkiä ja naurua.

Bofuri kauden 2 traileri