Bobby East Net Worth: Kuinka paljon tämä henkilö on tienannut tänä vuonna?

Nettovarallisuus

WPR

Bobby Eastin elämäkerta

Bobby East syntyi 17. joulukuuta 1984 Torrancessa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Hänet tapettiin 15. heinäkuuta 2022. East oli Fordin kuljettajien kehittämisohjelman jäsen hänen uransa kahden viimeisen vuoden ajan.

Eastistä tuli 16-vuotiaana nuorin kuljettaja, joka voitti USAC National Midget -tapahtuman Illiana Motor Speedwaylla Scherervillessä, Indianassa, vuonna 2001.

Bobby kuoli 13. heinäkuuta 2022 37-vuotiaana, kun hänet murhattiin huoltoasemalla Westminster Blvd:llä. Westminsterissä, Kaliforniassa. Yhdysvaltain autoklubi ilmoitti hänen kuolemastaan ​​15. heinäkuuta.

Henkilökohtaiset tiedot

Oikea nimi Robert East
Ikä 37 vuotta
Syntymäaika 17. joulukuuta 1984
Syntymäpaikka Torrance, Kalifornia, Yhdysvallat
Kuoleman paikkaWestminster, Kalifornia, Yhdysvallat
Kansallisuus amerikkalainen
Ammatti Kilpailija

Mikä oli Bobby Eastin nettoarvo?

Bobby oli ollut autokilpailujen veteraani monta vuotta kuollessaan. Kalifornialainen oli ABC Newsin mukaan United States Auto Club Hall of Fame -ajoneuvofunktion Object() { [natiivikoodi] } Bob Eastin poika, ja aloitti uransa Illiana Motor Speedwaylla Scherervillessä, Indianassa.

Bobby loi historiaa 16-vuotiaana, kun hänestä tuli nuorin kuljettaja, joka on koskaan voittanut majorin USAC National Midget -kilpailu Hollywood Lifen mukaan. Bobby voitti kolme USAC:n kansallista ajomestaruutta, mukaan lukien Silver Crown -mestaruuden vuosina 2012 ja 2013, sekä USAC National Midgets -mestaruuden vuonna 2014.

bobby Eastin nettovarallisuus

Hän voitti yhteensä 56 USAC:n hyväksymää ominaisuusvoittoa (48 kansallisissa divisioonoissa). Hänellä oli myös lyhyt NASCAR-ura ja hän oli kolminkertainen US Auto Clubin kansallinen mestari.

'NASCAR on järkyttynyt kuultuaan Bobby Eastin valitettavasta kuolemasta', NASCAR sanoi lausunnossaan The Guardian -lehden mukaan. 'Ilmoitamme syvän myötätuntomme Bobbyn perheelle ja ystäville, joka on todellinen kilpailija.'

Bobbyn Nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 6 miljoonaa dollaria Nova Scotia Todayn mukaan. Hän sai suurimman hyödyn rahoistaan ​​voittamalla tunnustuksia ja ansaitsemalla lukuisia suosituksia. Mistä syystä Bobby Eastia puukotettiin?

Hollywood Lifen mukaan Bobby joutui ilmeisesti hyökkäyksen kohteeksi tankkaessaan autoaan bensiinillä asemalla 76. Kotona ollut mies puukotti Bobbya useaan otteeseen, mikä jätti hänelle merkittäviä rintahaavoja. Hänet löytäneet pelastuslaitokset lähettivät Bobbyn paikalliseen traumakeskukseen, mutta hän kuoli pian sen jälkeen.

Poliisin mukaan hyökkäyksellä ei ole motiivia, ja tutkinta on käynnissä. The New York Timesin mukaan puukotuksesta pääepäilty oli Trent William Millsap, 27-vuotias aseellisesta ryöstöstä ehdonalaiseen vapautettu mies, jolla oli myös avoin pidätysmääräys asiaan liittymättömästä ehdonalaiseen rikkomuksesta.

Kun poliisi sai tietää hänen olinpaikastaan, he pyysivät West Countyn SWAT-ryhmää auttamaan heitä luvan täytäntöönpanossa. Viranomaisten lähestyessä Millsapin väitettiin joutuneen vastakkainasetteluun poliiseja vastaan, mikä sai poliisin K-9:n käyttöön. Sitten poliisi ampui Millsapin. Hän menehtyi saamiinsa vammoihin sairaalaan viemisen jälkeen. Sekä ampumista että puukotusta tutkitaan. Sydämemme menevät Bobbyn perheelle ja ystäville.

Aiheeseen liittyvä: Ricky Martin Net Worth: Tarkempi katsaus muusikon elämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!

Ura kilpa-alalla

bobby Eastin nettovarallisuus

East teki kilpahistoriaa, kun hänestä tuli ensimmäinen kuljettaja, joka voitti merkittävän USAC National Midget -kilpailun vuonna 2001. 19-vuotiaana hän voitti sarjan vuonna 2004. East voitti USAC National Midget -sarjan mestarien liigan vuonna 2004 ajaessaan autoa. Nro 9 Steve Lewis Racingille. Alustan rakensi Bob East, tunnettu lyhyen radan kilpa-ajaja.

Eastillä oli eniten voittoja USAC-sarjassa vuonna 2004, 15 kolmessa divisioonassa. Hut Hundred ja Turkey Night Grand Prix olivat kauden kohokohtia. Team Lewis voitti kokonaiskilpailun ajoneuvollaan nro 9. Sen jälkeen East alkoi kilpailla autokilpailuissa.

Vuonna 2005 hän ei ollut oikeutettu kolmeen NASCAR Craftsman Truck Series -tapahtumaan. Seuraavana vuonna East teki NASCAR Busch -sarjan debyyttinsä Memphisissä ja sijoittui 17. sijalle. Sinä vuonna hän kilpaili myös ARCA Re/Max -sarjassa. East Brewco Motorsports kilpaili Busch-sarjassa osa-aikaisesti vuonna 2007.

Aiheeseen liittyvä: Ben Affleck Net Worth: Kuinka paljon tämä henkilö on tienannut tänä vuonna?

bobby Eastin nettovarallisuus

Brewco nimettiin uudelleen Baker Curb Racingiksi, koska omistaja vaihtui kauden aikana. Huolimatta häviämisestä kaksi ensimmäistä kilpailua, East sijoittui kauden pisteissä 23. sijalle. East palasi Truck Series -sarjaan osa-aikaisesti vuonna 2008 ja teki yhteistyötä Roushin kanssa ajaakseen heidän nro 09 Zaxbyn Ford F-150 -autollaan, joka voitti kilpailun IRP:ssä.

Hän vastasi Carl Edwardsin Nationwide (aiemmin Busch) Series No. 60 -ajoneuvon valmistelemisesta Memphisin kilpailuun, samalla radalla, jolla hän aloitti kilpa-ajon kolme vuotta aiemmin. Kauden jälkeen hän ilmoitti vetäytyvänsä NASCARista, mikä teki tästä kilpailusta sarjan viimeisen.

Saat lisätietoja viihdetiedoista kassalla WPR