Bobby Bonilla Net Worth: Tarkista Miksi Bobby Bonilla saa edelleen korvausta?

Nettovarallisuus

WPR

Roberto Martin Antonio Bonilla, entinen baseball-pelaaja Yhdysvalloista, syntyi 23. helmikuuta 1963 Bronxissa, New Yorkissa.

Hän pelasi Major League Baseballissa vuosina 1986–2001, ja häntä on kutsuttu 'Bobby Boksi' pelipäivistään lähtien. Käsittelemme Bobby Bonillan nettovarallisuuden, elämäkerran, uran jne. yksityiskohtaisesti tässä viestissä.

Alkuvuosina

Bobby Bonilla syntyi Bronxissa New Yorkin osavaltiossa 9. huhtikuuta 1963. Ennen valmistumistaan ​​1980-luvun alussa hän vietti lukiovuotensa pelaamalla baseballia.

Häntä ei valittu Major League Baseball -luonnokseen valmistuttuaan lukiosta, mikä johti hänet ilmoittautumaan New York Institute of Technologyyn suorittaakseen tietojenkäsittelytieteen tutkinnon.

Vain yhden lukukauden jälkeen Pittsburgh Pirates kiinnitti hänen huomionsa, ja hän eteni organisaation maatilajärjestelmän läpi.

Bobby Bonillan nettoarvo

Bobby Bonilla Net Worth

Entisen yhdysvaltalaisen baseball-pelaajan Bobby Bonillan arvo on 20 miljoonaa dollaria. Vuosina 1986–2001 Bonilla kilpaili Major League Baseballissa baseball-pelaajana useissa eri organisaatioissa.

Bobbyn lyöntiarvo oli 279, perusprosentti 358 ja lyöntiprosentti 472 koko hänen 16-vuotisen uransa aikana. Hänen vuoden 1997 World Series -voittonsa Florida Marlins oli todennäköisesti uran kohokohta.

Hänellä oli myös eniten lisäpotkuja liigassa vuonna 1990 ja eniten tuplauksia vuonna 1991. Lisäksi Bonilla ansaitsi kolme Silver Slugger Awards -palkintoa ja osallistui kuuteen MLB All-Star -otteluun.

Lue lisää: Zita Cobbin nettovarallisuus: reaaliaikainen päivitys nettoarvostaan!

Bobby Bonillan ura

Loistavalla Bobby Bonillalla on ollut erittäin näyttävä ja hämmästyttävä ura, mukaan lukien yksi mestaruus, kuusi All Star -esiintymistä, 2 010 osumaa, 287 kotijuoksua, 1 173 lyöntiä, 279 lyöntikeskiarvo ja yksi Majorin parhaista lyöjistä. Liiga 1980-luvun lopulla ja 1990-luvun alussa.

Hänen uransa alkoi, kun Pittsburgh Pirates allekirjoitti hänet, ja asia eteni nopeasti. Valitettavasti hän mursi oikean jalkansa vuonna 1985. Hän kuitenkin toipui ja teki pääsarjadebyyttinsä vuonna 1986 White Soxissa. Myös Tutki

Hän liittyi Pittsburgh Piratesiin vuonna 1987 menestyvänä kolmantena pelaajana, ennen kuin Jim Leyland, joukkueen manageri, vaihtoi hänet oikealle kentälle.

Bobby Bonilla Net Worth

Tässä asemassa Bonilla täydensi loistavasti pesäpallon mahtavia Andy Van Slykea ja Barry Bondsia. Bobby näytti väsymättä baseball-kykyään ja -taitojaan vuosina 1986-1991 loistaen kentällä.

MLB-kausilla 1990 ja 1991 hän teki liigaennätykset ylimääräisissä osumissa (78) ja nelinpelissä (44). Lisäksi hän vaikutti siihen, että joukkue voitti neljä All-Star-kruunua. 28. lokakuuta 1991 hänestä tuli vapaa agentti.

Joulukuun 2. päivänä 1991 hän teki 5 vuoden 29 miljoonan dollarin sopimuksen New York Metsin kanssa, mikä teki hänestä National Leaguen parhaiten palkatun pelaajan.

Lue lisää: Sue Bird Net Worth: Kuinka paljon tämä henkilö on tienannut vuonna 2022?

Miksi Bobby Bonillalle maksetaan edelleen korvausta?

Bobby sai huikeat 1,2 miljoonaa dollaria 1. heinäkuuta sen jälkeen, kun hän jäi virallisesti eläkkeelle baseballista vuonna 2001 ja jatkaa niin vuoteen 2035 asti. Erityisesti 1 193 248,20 dollaria.

Syynä tähän on merkittävä kauppa, jonka hänen urheilujohtoryhmänsä onnistui järjestämään ja johon jollain tavalla liittyi Bernie Madoffin Ponzi-huijaus. Tuo Bernie Madoff, kyllä.

New York Mets oli suostunut maksamaan viimeiset 5,9 miljoonaa dollaria Bobbyn sopimuksesta vuonna 2000, mutta he eivät olleet valmiita maksamaan kaikkea etukäteen.

He päättivät antaa hänelle 1,2 miljoonaa dollaria vuodessa 25 vuoden ajan, ja ensimmäinen maksu maksettiin vasta 2011. Vuosipalkkaan sisältyi 8 prosentin korkotakuu.

Vaikka Bobby muistetaan eniten met-miehenä, hän itse asiassa lopetti pelaajauransa St. Louis Cardinalsissa ennen eläkkeelle jäämistään vuonna 2001. Lisäksi hänen sopimuksessaan todetaan, että jos hän kuolee, maksut menevät edelleen hänelle tai hänen läheisilleen perheenjäsenille. .

Bobby Bonilla Net Worth

Bobby oli Buckingham Wealth Partnersin edistyneen suunnittelun johtaja haastattelun mukaan CNBC 'Sain parhaan mahdollisen tarjouksen. Hän laittoi kiistatta Metsin vääntäjän läpi.'

Lue lisää: Michael Oher Net Worth: Katso kuinka varakas amerikkalainen jalkapalloilija on!

Miksi Mets sitten suostui järjestelyyn, joka lopulta kaatui heidät? Tämä johtuu siitä, että Metsin omistaja uskoi tuolloin, että heidän Bernie Madoffin kanssa tekemänsä sijoitukset auttaisivat heitä ansaitsemaan paljon suuremman tuoton kuin 8 prosentin korko, jonka he maksoivat Bobbylle.

Ja kaikki ovat tietoisia siitä, miten tuo Ponzi-huijaus päätyi.

Sopimusten maksusuoritukset hyödyttävät usein joukkueita, mutta Bobbyn johtohenkilöstö pystyi varmistamaan, että 'Bobby Bonilla Day' oli lopulta organisaatiolle arka paikka ja pelaajalle plussa vuosiksi. 1,2 miljoonaa dollaria maksetaan Bobbylle joka vuosi, kunnes hän täyttää 72.

Todellinen omaisuus

Bobby Bonillan kerrottiin ostaneen kiinteistön Pohjois-Greenwichistä Connecticutin Round Hillin historiallisesta alueesta vuonna 1992. 1,9 miljoonalla dollarilla hän osti tämän kiinteistön, johon hän myöhemmin rakensi asunnon.

Sitten vuonna 2010 hän yritti myydä kodin 7,5 miljoonalla dollarilla, mutta joutui hyväksymään huomattavasti pienemmän, 5 miljoonan dollarin tarjouksen vuonna 2011.