Bob Sagetin nettovarallisuus: mitkä ovat hänen tulonsa lähteet?

Nettovarallisuus

WPR

Bob Saget on tunnettu ja kokenut näyttelijä, juontaja ja stand-up koomikko. Hänellä oli luovia kiinnostuksen kohteita pienestä pitäen ja hän syntyi työskenteleville juutalaisille vanhemmille Philadelphiassa.

Aikuisille suunnatusta stand-up-huumorinsa tunnetun Sagetin vuonna 2014 julkaistu julkaisu That’s What I’m Talkin’ About oli ehdolla parhaan komediaalbumin Grammy-palkinnon saajaksi.

Alkuvuosina

17. toukokuuta 1956 Robert Lane Saget , joka tunnetaan myös nimellä Bob, oli syntynyt Philadelphiassa, Pennsylvaniassa. Hänen sukulaisensa ovat juutalaisia. Hänen äitinsä Rosalyn 'Dolly' työskenteli sairaalan ylläpitäjänä, kun taas hänen isänsä Benjamin oli johtajana supermarketissa.

Ennen kuin hän palasi Philadelphiaan, hän asui hetken Kaliforniassa lapsena ja osallistui Abingtonin lukioon. Hän jatkoi koulunkäyntiään Templen yliopistossa, jossa hän opiskeli elokuvaa valmistuttuaan lukiosta vuonna 1975.

Bobin nettovarallisuus

Vuonna Student Academy Awards , hänen elokuvansa 'Aadamin silmien kautta' Nuoresta pojasta, jolle tehtiin korjaava kasvoleikkaus, voitti ansiopalkinnon. Vuonna 1978 hän sai kandidaatin tutkinnon korkeakoulustaan.

Lue lisää: Selvitä Adkinsin nettovarallisuus avioerosopimuksen jälkeen!

Bob Saget -ura

Vuodesta 1987 lähtien Bob Saget oli näyttelijänä CBS:n The Morning Program -ohjelmassa. Hän sai kaiken tunnustuksen, koska hän esitti Danny Tanneria sitcom-sarjassa Full House. Sitten hän kokeili onneaan komediassa.

Hän toimi yhdeksän vuoden ajan Amerikan hauskimpien kotivideoiden juontajana. Hänen debyyttielokuvansa, Dirty Work, ohjasi hän. Lisäksi hän tuki aktiivisesti niitä, joille oli annettu sklerodermadiagnoosi.

Hän toimi puheenvuoron menestyneelle televisio-ohjelmalle How I Met Your Mother. Hän julkaisi elämään perustuvan kirjan vuonna 2014. Hän johti myös podcast-ohjelmaa.

Mitkä olivat Bob Sagetin tulot ja nettovarallisuus?

Kuollessaan vuonna 2022 amerikkalainen stand-up-koomikko, näyttelijä ja televisiopersoona Bob Saget oli a Nettoarvo 50 miljoonaa dollaria. Hän sai tunnetuksi ensimmäisen kerran 1980-luvulla stand-up-koomikkona, joka oli tunnettu erittäin riskialttiista vitseistään.

Bobin nettovarallisuus

Sen jälkeen kun hän liittyi suositun 'Full House' -perheohjelman näyttelijöihin, hänestä on tullut ystävällisempi. Ohjelman kaikissa 192 jaksossa esiintyi Bob. Lisäksi hän saavutti mainetta 'America's Funniest Home Videos' -juontajana vuosina 1989–1997.

Koko nimi: Bob Saget
Nettovarallisuus: 50 miljoonaa dollaria
Ikä:65
Maa:Yhdysvallat
Syntynyt:17 päivänä toukokuuta 1958
Palkka: 3-4 miljoonaa dollaria
Viimeksi päivitetty:2022

Bob esitteli ohjelman kausien 1–8 191 jaksoa. Lisäksi hän toimitti selostuksen 208 jaksossa sitcomista How I Met Your Mother. Valitettavasti Bob kuoli 9. tammikuuta 2022 ollessaan 65-vuotias.

Bob Sagetin nettoarvon kasvu

Nettoarvo vuonna 2022 50 miljoonaa dollaria
Nettoarvo vuonna 2021 50 miljoonaa dollaria
Nettoarvo vuonna 2020 47 miljoonaa dollaria
Nettoarvo vuonna 2019 42 miljoonaa dollaria
Nettoarvo vuonna 2018 36 miljoonaa dollaria
Nettovarallisuus vuonna 2017 30 miljoonaa dollaria

Tulolähteet

Joka kuukausi Bob Saget tienasi miljoonia dollareita. Hänen uransa televisioalalla oli hänen ensisijainen tulonlähde. Hän esiintyi lukuisissa sitcomissa ja elokuvissa, joista monet olivat lipputuloja. Hän kiehtoi yleisöä myös stand-up-koomikkona useiden vuosien ajan.

Katso tämä postaus Instagramissa

Bob (@bobsaget) jakama viesti

Hän ansaitsi rahaa myös TV-juontajana ja ääninäyttelijänä lainaten kykyjään hittisarjaan Kuinka tapasin äitisi . Lisäksi hän julkaisi kirjan ja johti podcastia, jotka molemmat olivat yrityksiä.

Henkilökohtainen elämä

Saget ja Sherri Kramer olivat naimisissa toukokuusta 1982 marraskuuhun 1997. Heillä oli yhdessä kolme tytärtä. Hän meni naimisiin Kelly Rizzon kanssa vuonna 2018. He pysyivät yhdessä hänen kuolemaansa asti tammikuussa 2022.

Bob kuului Scleroderma Research Foundationin hallitukseen ja oli erittäin mukana organisaation pyrkimyksissä tuottaa rahaa ja tietoisuutta sisarensa vaivaamasta sairaudesta.

Mikä oli Bob Sagetin kuolemansyy?

Bob Saget löydettiin kuolleena Floridan hotellihuoneestaan 9. tammikuuta 2022 .

Orange Countyn sheriffin toimisto ilmoitti hänen kuolemastaan ​​Twitterissä, ja kirjoitti: 'Aiemmin tänään edustajat kutsuttiin Ritz-Carlton Orlandoon, Grande Lakesiin, joka koski puhelua, joka koski reagoimatonta kaveria hotellihuoneessa.

Robert Saget tunnistettiin uhriksi ja julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla. Twiitissä todettiin: 'Etsijät eivät löytäneet viitteitä rikollisesta toiminnasta tai huumeiden käytöstä tässä tapauksessa.

Bobin nettovarallisuus

Näyttelijä ja koomikko esiintyi useita kertoja Floridassa valtakunnallisen kiertueensa aikana, ja hän oli juuri päättänyt esityksen Jacksonvillessä, Floridassa, kun hänen ruumiinsa löydettiin.

”Nautin tämäniltaisesta esityksestä Jacksonvillen PV-konserttisalissa. kiitollinen joukko. Kello kolmen jälkeen aamuyöllä sunnuntaina Saget twiittasi: 'Kiitos jälleen @RealTimWilkinsille avaamisesta.

Olin tietämätön. Tein tänään kaksi tuntia töitä. Olen iloisesti riippuvainen tästä paskasta jälleen kerran, hän lisäsi.

Kuolinsyytä ei ole vielä selvitetty.

Lue lisää: Koomikko Stephen Colbertin nettovarallisuus, palkka ja kiinteistöt!

Johtopäätös

Robert Lane Saget oli amerikkalainen stand-up-koomikko, näyttelijä ja televisiojuontaja, jolla oli a Nettoarvo 50 miljoonaa dollaria. Hän syntyi Philadelphiassa. Hänet tunnettiin myös aikuisille suunnatusta stand-up-komediastaan.

Hän valmistui korkeakoulusta taiteiden kandidaatin tutkinnosta vuonna 1978. Bob Saget oli ensin naimisissa lukion rakkaansa Sherri Kramerin kanssa. Sitten hän meni naimisiin Kelly Rizzon kanssa, jonka kanssa hän meni naimisiin vuonna 2018. Hänellä oli kolme lasta ensimmäisestä avioliitostaan.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: Maisema Insight