Bob Saget -kiista: Mitä hänen ja Olsenin sisarten välillä oikein tapahtui? Katso tätä

Kiistaa

WPR

Yksi Bob Sagetin tunnetuimmista rooleista on kolmen lapsen isän Danny Tannerin rooli 'Full House' -sarjassa, kuuluisassa sitcomissa, joka kesti kahdeksan kautta ja sisälsi paljon 'Sinä tajusit, kaveri' -hetkiä. 'Täysi talo' ilman Bob Sagetia on mahdoton kuvitella, mutta on vielä vaikeampaa nähdä näyttelijä-koomikko joutuvan vaikeuksiin, koska hän näyttelee vanhempaa niin rennosti. Tästä huolimatta Sagetin 'Full House' -komedian jälkeinen ura oli erittäin mautonta, ja myöhemmin paljastui, että hänellä oli aina törkeä sarja, hän oli yksinkertaisesti taitava salaamaan sen televisiossa.

Viiden tuotantokauden ja viiden tuotantokauden jälkeen Netflixin Full House -elokuvasta, joka päättyi vuonna 2020 (finaalissa oli kolminkertaiset häät! ), hänet valittiin edelleen vakituiseen rooliin. Sagetin käytös ohjelman alkuperäisen nauhoituksen aikana, erityisesti hänen suhteensa Olsenin kaksosten kanssa, on edelleen kiistanalainen.

Paljastuksia Bob Sagetin paistista

Bob Saget -kiista

Vuoden 2008 komedia Central Roast of Bob Saget meni paljon pidemmälle kuin satunnaiset poliittisesti epäkorrektit huomautukset, jotka ovat yleisiä paisteissa. Vitsit, kysymykset ja jopa syytteet (vaikkakin kevyemmät) Bob Sagetin seksuaalisesta huonosta käytöksestä lisääntyivät jokaisen uuden koomion myötä lavalla. Bob on tehnyt paljon tämän maan hyväksi. Kahdeksan vuodenajan, puoli tuntia viikossa, Full House piti pedofiilit poissa kadulta. Itse asiassa kolme heistä oli ohjelmassa!” sanoi koomikko Brian Posehn .

Toisin kuin Posehnin lausunnot, koomikko Jeff Ross syventyi Sagetin suhteeseen Mary-Kate Olsonin kanssa. Ja jopa John Stamos, joka näytteli Mary-Katea 'Full House' -elokuvassa, liittyi taisteluun vihjaten, että Sagetilla oli seksuaalisia fantasioita, jotka olivat ristiriidassa hänen roolistaan ​​​​ohjelmassa.

Bob Sagetin seksuaaliset mieltymykset olivat monien yön vitsien aiheena. Vielä kauheampia 'vitsejä' huumeista ja murhista tehtiin koko kokoontumisen ajan. On kuitenkin syytä huomata, että tämäntyyppinen 'huumori' oli suosittu Comedy Centralissa 2000-luvun lopulla. Tarkoituksena oli loukata mahdollisimman monia ihmisiä totuuden kertomisen sijaan.

Lue myös: Tinx-kiista: Tiktok Star sanoi olevansa 'kauhuissaan' vuoden 2020 twiitteistään kiistan keskellä

Saget myönsi tehneensä sopimattomia eleitä Full House -sarjassa

Bob Saget -kiista

Valmistautuakseen tilanteisiin, joissa Mary-Kate ja Ashley Olsen eivät olleet tavoitettavissa, Bob Saget sanoi, että Full Housen esiintyjät harjoittelivat joskus Michellen kokoisen nuken kanssa, joka oli suunnilleen samanpituinen kuin Olsenin kaksoset itse. Eikö se ole järkevää? Vaikka kaksoset näytettiin samassa roolissa, on mahdollista, että toinen heistä väsyy tai ärtyisä ja toinen ei pysty juoksemaan jaksojen läpi yhdessä. Saget toisaalta kohteli todennäköisemmin harjoitusnukkea huonosti.

Joskus hölmöily auttoi näyttelijöitä selviytymään selkeästä esityksestä, joka alun perin sai kritiikkiä, mutta josta tuli myöhemmin osa perheen television huumoria, kuten näyttelijä selitti omaelämäkerrassaan (Elite Dailyn kautta). 'Tiedän, että se, mitä teen, on väärin', Saget sanoi, 'mutta niin minä teen asiat.' Hän myönsi myös, että nämä toimet olivat sopusoinnussa hänen lähestymistapansa komediaan, joka oli 'Jekyll/Hyde', kuten hän sanoi.

Lue myös: Jooga-Barbie-kiista: kristitty bloggaaja varoittaa, että jooga-Barbie 'haluaa' lapsia Internetissä

Saget puhuu todellisesta suhteestaan ​​Olsenin kaksosten kanssa

Bob Saget -kiista

Useat fanit olettivat, että Sagetin aiemmat syytökset seksuaalisesta huonosta käytöksestä olivat oikeita, kun Mary-Kate ja Ashley Olsen kieltäytyivät toistamasta rooliaan Michelle Tannerina elokuvassa 'Fuller House' (HITC:n kautta). Kysyttäessä mahdollisuudesta, että kaksoset palaavat Michellen rooliin vuonna 2016, 'Fuller Housen' tuottaja Bob Boyett sanoi, että Ashley oli sanonut: 'En ole ollut kameran edessä 17-vuotiaana, enkä ole. tuntuu mukavalta näytellä', ja Mary-Kate oli sanonut: 'Sen pitäisi olla minä, koska Ash ei halua tehdä sitä. Mutta ajoitus on meille niin huono” (Newsweekin kautta).

On myös mahdotonta uskoa, että 'Fuller House' olisi palkannut Sagetin suorittamatta perusteellista taustatarkastusta näyttelijälle. Puolitoista vuotta näyttelijän omaelämäkerran julkaisun ja kahdeksan vuotta ensimmäisen Comedy Central Roastin jälkeen 'Fuller House' sai debyyttinsä helmikuussa 2016. Johtuen Jeff Franklinin väitetystä mallista antaa pieniä rooleja ihmisille, joiden kanssa hän oli romanttinen tai romanttinen. Seksuaalisesti sekaantuneet ohjelman showrunnerit 'Fuller House' -kanavalla joutuivat muuttumaan sarjan tuotannon puolivälissä. 'Fuller House' -elokuvan tuottajat eivät olisi palkanneet Sagetia, jos se olisi ollut riittävä syy irtisanoa hänet.

Saget puolestaan ​​väitti äskettäin, että hänellä oli mukava suhde Mary-Kateen ja Ashley Olseniin, huolimatta hänen kauheista menneisyydestään. Saget aloitti Ashleysta ja Mary-Katesta podcast-haastattelussa Michael Rosenbaumin kanssa vuonna 2021: ”Ashley ja Mary-Kate… Rakastan sitä niin paljon. Kun olen New Yorkissa tai kun he ovat täällä, kun voimme, näemme toisemme.'

Lopulta ei ole todisteita aidoista pahoinpitelyistä, vain (erittäin hassuja) vitsejä kerrotaan. Mutta kuten Devon Godhe kirjoitti tarinassaan The Ramapo Newsille, näistä vitseistä ja eleistä tulee ehdottomasti tärkeämpiä, jos aitoja väitteitä seksuaalisesta väkivallasta tulee koskaan esille.