Bob Ryanin sairaus: Kaikki mitä tulee tietää amerikkalaisesta urheilukirjoittajasta!

Julkkis

WPR

Robert P. Ryan (s. 21. helmikuuta 1946) on yhdysvaltalainen urheilukirjoittaja ja kirjailija. Hän työskenteli aiemmin The Boston Globessa. Häntä on kutsuttu 'perinteiseksi amerikkalaiseksi urheilukirjoittajaksi' ja koripalloguruksi, ja hänet tunnetaan hyvin urheilusta, mukaan lukien kuuluisista tarinoistaan ​​Boston Celticsistä 1970-luvulla.

Ryan aloitti työskentelyn Globessa urheiluharjoittelijana samana päivänä kuin Peter Gammons valmistuttuaan Boston Collegesta, ja myöhemmin hän työskenteli Will McDonoughin ja Leigh Montvillen, kahden muun merkittävän Globen urheilukirjoittajan, kanssa. Ryan ilmoitti lopettavansa urheilukirjoittamisen 44 vuoden jälkeen vuoden 2012 alussa, ja se tuli voimaan vuoden 2012 kesäolympialaisten lopussa. 12. elokuuta 2012 Globe julkaisi viimeisen kolumninsa.

Bob Ryanin sairaus

Bobia kutsutaan usein koripalloguruksi monimutkaisen urheilutuntemuksensa ja terävän kirjoitustaitonsa vuoksi. Ihmiset rakastavat hänen kirjoituksiaan, koska hän osaa analysoida urheilua erittäin yksityiskohtaisesti ja spekuloida.

Bobin kertomus Boston Celticsistä 1970-luvulla on tunnettu vanhemman sukupolven keskuudessa. Monet ihmiset kaipaavat hänen kirjoituksiaan, koska hän on nyt eläkkeellä; hän kuitenkin julkaisee kirjoituksiaan säännöllisesti.

Onko Bob Ryan sairas? Sairaus & Painonpudotus

Bob Ryanin sairaus

Internetissä liikkuu huhuja Bobin sairaudesta, mutta virallisia raportteja hänen sairautensa vahvistamisesta ei ole ollut. Tämän seurauksena tämän uutisen todenperäisyys vaikuttaa kyseenalaiselta.

Bob oli aiemmin sydänleikkaus ja laihdutti myös. Vuonna 2017 hän ilmoitti uutisesta Twitterissä. Hän totesi nauttivansa terveydestä ja kunnossa olemisesta ja olevansa valmis kohtaamaan kaikki haasteet.

Monet Bobin halventajista eivät voi kiistää, että hän on todellinen urheilun fani, josta hän kirjoittaa ja on kirjoittanut. Monet pyrkivät kirjailijat pitävät häntä menestyksen ja huippuosaamisen ruumiillistumana.

Lue myös: Mel Kiperin sairaus: Päivitys hänen terveydestään ja hyvinvoinnistaan ​​vuonna 2022

Bob Ryanin vaimo:

Elaine Ryan on Bob Ryanin vaimon nimi. Pariskunta on ollut onnellisesti naimisissa vuodesta 1969, eikä heidän riitansa ole ollut julkisuudessa. Kirjassaan Bob ehdottaa, että hän voisi seuraavassa elämässään löytää 9-5-työpaikan, jonka palkka on seitsemän numeroa.

Pariskunnalla on kaksi lasta: Jessica ja Keith, jotka kuolivat vuonna 2008. Heillä on kolmoset lapsenlapset. Ryanin perhe on kokenut paljon sydänsuruja hänen kuolemansa seurauksena.

Keith kuoli matkalla Pakistaniin. Alkuperäinen raportti osoitti, että hän teki itsemurhan, mutta oli huhuja ja jotkut paikalliset sanomalehdet väittivät, että häntä pitäisi tutkia murhaajana.

Lue myös: Hailey Bieberin sairaus: Päivitys hänen terveydestään ja hyvinvoinnistaan ​​vuonna 2022

Bob Ryanin nettovarallisuus:

Bob Ryanin sairaus

Bob Ryanin nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 2 miljoonaa dollaria . Yleisö ei kuitenkaan ole tietoinen vaurauden tarkasta jakautumisesta. Hän asuu tällä hetkellä Massachusettsin osavaltiossa.

Huolimatta siitä, että hän ei enää ole urheilukirjoittaja, hän jatkaa aktiivisesti useissa urheiluun liittyvissä ohjelmissa. Bob Ryanin Boston Podcast on hänen podcastinsa. High Point Universityssä hän toimii urheilutoimittajana.

Urheilun kautta hän on saavuttanut sekä mainetta että omaisuutta. Hän on tällä hetkellä huipulla, jossa jokainen kirjailija haluaa olla jonain päivänä.