Bob Dylan uskoi, että Dolly Parton loukkasi häntä, kun he tapasivat ensimmäisen kerran

Julkkis

WPR

On vaikea ymmärtää, ettei Dolly Parton ole ihastunut, mutta hän ei kuitenkaan pidä Bob Dylania suurimmana ihailijana.

Vaikka kaksi muusikkoa olivat olleet usein vuorovaikutuksessa, Parton väitti, ettei hän koskaan saanut vaikutelmaa, että hän todella piti hänestä. Hän sanoi jopa tunteneensa syyllisyyttä siitä, että oli loukannut häntä jollain tavalla.

Parton on esittänyt Dylanin kappaleiden cover-versioita ja on ajatellut julkaista vain Dylanin kappaleita sisältävän albumin. Myöhemmin hän myönsi, että hän epäilee, toteuttaako hän uhkauksensa.

Dolly Parton kommentoi kerran Bob Dylanin kääntymystä kristinuskoon

juutalainen syntymästään, Bob Dylan siirtyi kristinuskoon 1970-luvun lopulla.

Herra Jeesus kosketti minua.

Asia oli konkreettinen. Saatoin tuntea sen. Independentin mukaan hän väitti tuntevansa sen ympärillään ja että hänen koko kehonsa vapisi. Kaatumiseni ja toipumiseni johtui Herran loistosta.

Sen lisäksi, että Parton on kommentoinut Dylanin sitoutumista uskontoon, hän on aina ollut suorapuheinen henkisyydestään.

Kun Partonilta kysyttiin, uskoiko hän, että Dylanin kääntymys johtaisi uskonnolliseen renessanssiin, Parton vastasi kieltävästi.

Hän oli samaa mieltä ja huomautti, että 'on sitten kyseessä Dylan tai asia, joka sai hänet ajattelemaan tuolla tavalla', hän totesi.

Mitä tulee uskontoon, uskon, että siellä tapahtuu merkittävä herätys. Olen hyvin perehtynyt Raamattuun. Lisäksi se mainitaan Raamatussa lopun ajoilta.

Hän ihmetteli, loukkasiko hän häntä, kun he tapasivat ensimmäisen kerran

Bob Dylan uskoi, että Dolly Parton loukkasi häntä, kun he tapasivat ensimmäisen kerran

Kaksi artistia törmäsivät usein toisiinsa, koska he olivat kaksi aikansa tunnetuinta muusikkoa. Parton ei kokenut, että Dylan piti hänestä ollenkaan, kun he tapasivat ensimmäisen kerran.

Hän kertoi Daily Mailille: 'Minulla on ollut muutamia kohtaamisia hänen kanssaan, mutta en koskaan tuntenut häneltä lämpöä minua kohtaan. ”Minusta tuntuu, että ulkonäköni tai käytökseni on saattanut jotenkin järkyttää häntä. Hän on outo buckaroo, mutta minä rakastan hänen musiikkiaan.

Parton ihaili hänen musiikkiaan niin paljon, että halusi äänittää cover-albumin huolimatta hänen kiinnostuksestaan ​​häntä kohtaan. Hän kieltäytyi hänen tarjouksestaan ​​esiintyä hänen kanssaan 'Blowin' in the Wind' -kappaleen coverissa.

Vuonna 2005 Parton myönsi Irish Examinerille, ettei hän ollut itse asiassa puhunut miehen kanssa. 'Blowin' In The Wind' tarvitsi häneltä ainakin yhden lauseen, joten lähetin hänelle sähköpostin ja pyysin sitä.

Bob Dylan uskoi, että Dolly Parton loukkasi häntä, kun he tapasivat ensimmäisen kerran

Tavallaan asiat sujuivat paremmin, kun sain tiedon, ettei hän ollut halukas osallistumaan.

Tämän seurauksena rekrytoin Nickel Creek laulamaan radalla. Olin suunnitellut äänittävän koko albumin vain hänen kappaleistaan ​​nimellä Dolly Does Dylan. Nyt veikkaan itsekin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Dolly Parton on käsitellyt Bob Dylanin musiikkia

Bob Dylan uskoi, että Dolly Parton loukkasi häntä, kun he tapasivat ensimmäisen kerran

Vaikka hän ei ehkä olekaan nauhoittanut koko albumia Dylan-covereista, hän on jo coveroinut kolme hänen kappaleistaan: 'Blowin' in the Wind', 'Knockin' on Heaven's Door' ja 'Don't Think Twice, It's Alright'.

Hän huomautti leikillään, että jälkimmäisen kansi saa vaikutelman siltä, ​​että hänellä olisi ollut suhde Dylanin kanssa.

Hän kertoi Maclean'sille: 'Kuulostaa siltä, ​​että olisin seurustellut hänen kanssaan ja eronnut hänestä.

Tulevassa teatteriesityksessäni aion käyttää sitä! En koskaan seurustellut Bob Dylanilla, mutta ilmoitan säännöllisesti aikomuksestani äänittää koko albumi hänen kappaleistaan ​​nimellä Dolly Does Dylan.

Dolly Does Dylan voisi vielä tulla ulos jossain vaiheessa, koska Dolly Parton ottaa jatkuvasti uusia pyrkimyksiä.