Bob Barker Net Worth 2022: American TV Game Show -tulot, ura ja muita päivityksiä!

Julkkis

WPR

Robert William Barker syntyi pienessä Darringtonin kaupungissa Washingtonin osavaltiossa. Toisen maailmansodan aikana hän koulutti Yhdysvaltain laivaston hävittäjälentäjäksi ja suoritti kandidaatin tutkinnon Drury Collegesta vuonna 1947. (nykyisin yliopisto).

Barker aloitti työskentelyn radioasemalla Kaliforniassa valmistuttuaan. Ralph Edwards, peliohjelman Truth or Consequences takana oleva kaveri, kiintyi aluksi häneen.

Barker aloitti televisio-ohjelman juontajana vuonna 1956 ja pysyi siellä vuoteen 1975 asti.

Seitsemän vuoden tauon jälkeen The Price Is Right palasi televisioon vuonna 1972. Barker johti suosittua peliohjelmaa vuoteen 2007 asti.

Barker on tunnettu eläinten oikeuksien puolustaja peliohjelmien lisäksi.

'Auta rajoittamaan lemmikkipopulaatiota', hän sanoi kuuluisasti jokaisen The Price Is Right -jakson lopussa. 'Laita kissasi kuntoon tai steriloi.'

Hän perusti DJ&T-säätiön vuonna 1994 tukemaan lemmikkien sterilointia, ja hän lahjoitti 5 miljoonaa dollaria Sea Shepherd Conservation Societylle vuonna 2009.

Aikainen elämä

Bob Barker Net Worth

12. joulukuuta 1923 Robert William Barker syntyi Darringtonissa, Washingtonissa. Hän varttui Rosebud Indian Reservationissa Missionissa Etelä-Dakotassa, ja hänet tunnustetaan US Indian Census Rollsissa vuosina 1885-1940 Sioux-heimon virallisena jäsenenä. Hän on siu, joka on kahdeksasosa siouxista. Hänen isänsä oli korkean tason sähkötyönjohtaja, kun taas hänen äitinsä oli opettaja.

Drury College nyt Drury University Missourissa tarjosi Barkerille koripallostipendin. Hän liittyi Sigma Nu -veljeskunnan Epsilon Beta -osastoon ollessaan siellä.

Hän keskeytti yliopiston liittyäkseen Yhdysvaltain laivastoon hävittäjälentäjäksi toisen maailmansodan aikana, mutta sota päättyi ennen kuin hänet voitiin määrätä merilentueeseen. Hän palasi yliopistoon sodan jälkeen ja suoritti taloustieteen tutkinnon.

Lue myös: Ashley Cole Net Worth 2022: Englannin ammattilaisjalkapalloilijan tulot!

Mikä on Bob Barkerin palkka ja nettoarvo?

Bob Barker Net Worth

Bob Barker on eläinaktivisti ja eläkkeellä oleva amerikkalainen tv-sarjan juontaja, jonka nettovarallisuus on 70 miljoonaa dollaria. Hänet tunnetaan parhaiten 'The Price Is Right' -elokuvan pisimpään toimineesta juontajasta. Vuodesta 1972 vuoteen 2007 Bob oli ohjelman isäntä.

BOB BARKER NETTOARVO JA PALKKA
Nettovarallisuus70 miljoonaa dollaria
PalkkaTarkistuksessa
TulonlähdePelinäytöksen isäntä
AutotEi saatavilla
TaloAsuminen Omassa Talossa.

Ura

Barker työskenteli Springfieldin KTTS-FM-radioasemalla yliopiston aikana. Myöhemmin hän muutti Palm Beachiin Floridaan, missä hän työskenteli uutistoimittajana ja lähetystoiminnan harjoittajana WWPG 1340 AM:ssä, jota nykyään kutsutaan nimellä WPBR Lantanassa.

Vuonna 1950 hän muutti Kaliforniaan, missä hänelle myönnettiin oma radio-ohjelma 'The Bob Barker Show', jota esitettiin kuusi vuotta Burbankissa. Peliohjelman tuottaja Ralph Edwards näki hänet, kun hän isännöi yleisön osallistumistapahtumaa Kaliforniassa. Barker siirtyi sitten radiosta televisioon ja isännöi 'Truth or Consequences' -elokuvaa vuonna 1956. Hän oli ohjelmassa vuoteen 1974 asti.

Bob Barker Net Worth

Hänet valittiin ankkuroimaan NBC-lentäjä nimeltä 'Simon Says' vuonna 1971, samalla kun hän juontaa edelleen 'Truth or Consequences' -elokuvaa. Sitten vuoden 1972 alussa CBS kiinnostui Mark Goodsonin ja Bill Todmanin ehdotuksesta elvyttää 'The Price Is Right'. Verkko suostui lähettämään sen, jos Barker valittaisiin isäntäksi.

Tämän seurauksena Barker alkoi esittää nykyaikaisempaa versiota 'The Price Is Right' -ohjelmasta CBS:llä 4. syyskuuta 1972. Hän pysyi tässä virassa 31. lokakuuta 2006 asti, jolloin hän ilmoitti lähtevänsä esityksestä ja erosi virallisesti tehtävästä. isäntä.

6. kesäkuuta 2007 hän nauhoitti viimeisen jaksonsa, joka esitettiin 15. kesäkuuta. Barker palasi kolme kertaa poistuttuaan ohjelmasta: kerran huhtikuussa 2009 mainostaakseen uutta omaelämäkertaansa; kerran joulukuussa 2013 juhlimaan hänen 90-vuotissyntymäpäiväänsä; ja kerran huhtikuussa 2015 aprillipäivän vitsissä, jossa hän otti hetkeksi isännöintitehtävät Drew Carey , joka oli tuolloin nykyinen isäntä.

Lue myös: Vince Mcmahon Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaasta elämästä!

Henkilökohtainen elämä

Bob Barker Net Worth

Bob oli naimisissa Dorothy Jo Gideonin, hänen lukion rakkaansa, kanssa vuosina 1945–1981, jolloin hän kuoli keuhkosyöpään. Barker ei ole koskaan mennyt naimisiin uudelleen, mutta hän on ollut yhteydessä useisiin naisiin, mukaan lukien Dian Parkinson , yksi legendaarisista 'Barkerin kaunottareista'. Tämä oli kolmen vuoden romanssi.