Blue Lock Anime Julkaisupäivä, hahmot ja traileri: uusin päivitys 2022

Anime

WPR

Japanin jalkapallon suurvallaksi tulemiseen tarvitaan vain yksi asia. Ja se on vallankumouksellisen hyökkääjän luominen.' Hänet tunnetaan nimellä Ego Jinpachi.

Lokakuussa 2022 suosittu Weekly Shonen Magazine -manga Blue Lock muutetaan animeksi. Korkean panoksen toiminta ja vahvat nuoret miehet ovat mitä voit odottaa näytökseltä, jossa on 300 nuorta ja mies, joka haluaa rakentaa täydellisen hyökkääjän Japanin jalkapallomaajoukkueeseen.

Blue Lock Anime Julkaisupäivä:

Blue Lock Anime -julkaisupäivä

Se saa ensi-iltansa lokakuussa 2022 osana syksyn 2022 animekautta, ja sen nimi on Blue Lock-On Blue Lockin virallinen verkkosivusto, julkaisupäivämääräksi ilmoitettiin 'tulee pian' (japaniksi).

TV Asahin NUMAnimation-lohko esittää animea Japanissa. Tämä ohjelmointilohko esitetään sunnuntaisin klo 1.30 Japanin aikaa, ja se isännöi parhaillaan A Couple of Cuckkoosia.

NUMAnimation-lohkon ohjelmat saavat ensi-iltansa yleensä myöhemmin kuin muut animekauden sarjat. Salaryman’s Club, joka esitettiin ennen A Couple of Cuckkoosia, debytoi 30. tammikuuta.

Jos tämä kaava jatkuu, voimme ennakoida sen Sininen lukko saa ensi-iltansa joko sunnuntaina 23. tai sunnuntaina 30. Japanissa.

Pohjois-Amerikan ja Euroopan yleisön vastaanottamiseksi Blue Lock -jaksot on määrä esittää lauantaisin.

Blue Lock -animejuoni:

Blue Lock Anime -julkaisupäivä

Koska hänen kollegansa välittävät vain voitosta, JFA:n johtaja Anri Teieri tunnustaa, kun Belgia putoaa Japanin MM-kisojen puolivälieristä, ettei hänen maansa jalkapallo voi enää edetä, koska hänen kollegansa välittävät vain voitosta.

Tämän seurauksena hän antoi siunauksensa Jinpachi Egon 'Blue Lock' -idealle, jossa 300 Japanin lukion huippujalkapalloilijaa valittaisiin ja lähetettäisiin erikoisakatemiaan. Listalla on Yoichi Isagi, lukion kansallisen mestaruuden karsinnassa, joka putosi, koska hänellä ei ollut luottamusta tehdä tasoitus, ja sen sijaan päätti siirtää pallon joukkuetoverilleen, jolla on vähemmän lahjakkuutta, joka epäonnistui täysin.

Lue myös: Vermeil In Gold Anime Julkaisupäivä: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Voidakseen tulla maailman vahvimmaksi hyökkääjäksi ja viedäkseen Japanin jalkapallon kunniaan, Isagi joutuu kilpailemaan kilpailuilmapiirissä huipputeknologian ja mahtavien kilpailijoiden kanssa Blue Lockissa, joka haluaa muuttaa yhden 300 nuoresta urheilijasta.

Kun Ego ja Teieri aloittivat projektinsa, he halusivat tehdä historiaa tuomalla yhteen Blue Lock Eleven -nimisen joukkueen parhaat Blue Lock -pelaajat, joihin kuului Isagi, kohtaamaan virallisen Japanin alle 20-vuotiaiden joukkueen; Jos he voittaisivat, Blue Lockin pelaajat edustaisivat Japania tämän vuoden alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa voiton sattuessa.

Blue Lock -anime näyttelijät:

Blue Lock Anime -julkaisupäivä

Emme tiedä tässä vaiheessa mitään Blue Lockin näyttelijöistä. Tiedämme jo joidenkin ääninäyttelijöiden nimet, mutta meidän on odotettava hieman kauemmin, jotta voimme tietää, keitä muut ovat. Onneksi olemme koonneet listan odotetuista hahmoista, ja päivitämme sitä sitä mukaa, kun uusia yksityiskohtia ilmenee. Blue Lockin odotetaan sisältävän seuraavat hahmot:

 • Yoichi Isagi on toisen vuoden opiskelija. Hän pelasi hyökkääjänä Ichinan High Schoolin jalkapallojoukkueessa. Kun hän ensimmäisen kerran saapui Blue Lockiin, hän oli Z-tiimin jäsen ensimmäisen valinnan aikana. Hänen päätavoitteensa on tulla maailman parhaaksi hyökkääjäksi. Tämä on päähenkilö. Hänen äänensä on Kazuki Ura.
 • Ryōsuke Kirais hyökkääjä, joka pelaa Matsukaze Kokuōssa; kutsuttiin myös Blue Lockiin.
 • Meguru Bachira on temperamenttinen hyökkääjä, joka pelaa vaistojaan noudattaen. Kun hän saapui Blue Lockiin, hän oli Z-ryhmän jäsen ensimmäisen valinnan aikana. Hänen tavoitteenaan oli löytää kilpailijoita, joita vastaan ​​on myös 'hirviö'. Hän haaveilee tulla maailman parhaaksi hyökkääjäksi. Hänen äänenään on Tasuku Kaito.
 • Rensuke Kunigami on kuumapäinen hyökkääjä, jonka tavoitteena on tulla jalkapallon supersankariksi. Saavuttuaan Blue Lockiin hän kuului Z-tiimiin ensimmäisen valinnan aikana. Hänen äänenään on Yūki Ono.
 • Hyoma Chigiri on ihmehyökkääjä. Hän haluaa tulla maailman parhaaksi hyökkääjäksi kilpailijoidensa tavoin. Hänen äänensä on Sōma Saitō
 • Shōei Barō on Team X:n jäsen, kun hänet valittiin ensimmäisen kerran Blue Lockissa.
 • Seishiro Nagi on Blue Lockin jäsen. Hänen tavoitteenaan on pelata jalkapalloa ja löytää jatkossakin kelvollisia vastustajia tyydyttämään uteliaisuuttaan ja testaamaan hänen jatkuvasti kasvavia taitojaan. Lukiossa Nagi oli yksinoppilas. Hän alkaa pelata jalkapalloa tapaamisensa jälkeen ystävänsä Reo Mikagen kanssa.
 • Rin Itoshi on Sae Itoshin nuorempi veli ja alkoi pelata jalkapalloa hänen kanssaan. Rin pelasi hyökkääjänä kaikissa joukkueissaan, joissa hän oli, ja oli aina yksi parhaista pelaajista. Tämä on deuteragonisti.
 • Reo Mikage on Mikage Corporationin perillinen, jonka kokonaisomaisuuden arvioidaan olevan 705,8 miljardia jeniä. Ennen Blue Lockiin tuloaan hän opiskeli korkeakoulussa, jossa hän tapasi ensimmäisen pitkäaikaisen ystävänsä Seishiro Nagin. Hän alkoi pelata jalkapalloa hänen kanssaan pian sen jälkeen. Koska hän on nuori mies, jolla on kaikki meneillään, hänen ainoa toiveensa on voittaa FIFA:n maailmanmestaruus.
 • Jingo Raichi on japanilainen jalkapallohyökkääjä. Saavuttuaan Blue Lockiin Raichi oli Z-tiimin jäsen ensimmäisen valinnan aikana.
 • Wataru Kuon on japanilainen jalkapalloilija, joka pelaa keskihyökkääjänä. Kun hän saapui Blue Lockiin, hän oli Team Z:n jäsen, jossa hän oli päästrategi.
 • Okuhito Iemon on japanilainen hyökkääjä. Kun hän saapui Blue Lockiin, hän oli Z-joukkueen jäsen ja pelasi maalivahtina.

Lue myös: One Piece Episode 1019 julkaisupäivä: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Blue Lock -traileri: