Blondin julkaisupäivä ilmoitettu: viimeisimmät päivitykset näyttelijöistä, juonesta ja paljon muusta!

Viihde

WPR

Marilyn Monroe on yksi harvoista Hollywood-ikoneista, joka on luonut tällaisen perinnön. Hänen elokuvansa ja kuuluisat valokuvansa eivät ole kestäneet vain vuosikymmeniä myöhemmin, vaan myös muita elokuvia ja dokumentteja on tuotettu pyrkimyksenä paljastaa Amerikan merkittävimmän seksisymbolin upea, kiehtova ja arvoituksellinen elämä.

Australialais-uusiseelantilaisen Andrew Dominikin ohjaama Blonde on innovatiivisin kuvaus Marilyn Monroen traagisesta noususta ja laskusta. Joyce Carol Oatesin samannimiseen 2000-romaaniin perustuvaa elokuvaa, jota on kritisoitu siitä, ettei se ole millään tavalla tavallinen elämäkerta, on kutsuttu hänen elämänsä fiktiiviseksi kuvaukseksi.

Milloin Blonde ilmestyy?

28. syyskuuta Blonde on saatavilla Netflixissä.

Tässä suhteessa on kuitenkin joitain epävarmuustekijöitä. Akatemian ohjeiden mukaan Netflixin on esitettävä Blondille lyhyt teatteriesitys, jos he haluavat tukea sitä Oscarin saamiseksi (avautuu uudella välilehdellä). Netflix on tehnyt tämän aiemmin muille elokuville, mutta tällä hetkellä Blonde ei ole luettelossa.

Elokuvan luokitus voi vaikuttaa jollain tavalla, mikä vaikeuttaa asiaa. Käsittelemme asiaa tarkemmin alla.

Blonde saa ensi-iltansa vuoden 2022 Venetsian elokuvajuhlilla 31. elokuuta - 10. syyskuuta, riippumatta sen julkaisua koskevista myöhemmistä tiedoista.

Lue lisää: Daredevil-kausi 4 VAHVISTETTU! Charlie Cox palaa She-Hulk Hulk Cameon jälkeen!

Kuka pelaa ketä Blondessa?

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Toinen Blonde-sarjan tunnettu näyttelijä on Ana de Armas. Adrien Brody (Pianisti), Bobby Cannavale (Boardwalk Empire), Garret Dillahunt (ambulanssi), Julianne Nicholson Näyttelijä Marilyn Monroen kanssa esiintyvät muun muassa (Mare of Easttown), Sara Paxton (Good Girls), Scoot McNairy (Godless), Xavier Samuel (Elvis) ja Evan Williams (Westworld).

IMDb:n mukaan Bobby Cannavale esittää 'Ex-urheilijaa', kun taas Brody esittää 'Näytelmäkirjailijaa'. Vaikka niitä ei erikseen mainita, Marilyn Monroen avioliittohistorian tuntevat saattavat luultavasti olettaa, että nämä hahmot perustuvat Joe DiMaggioon ja Arthur Milleriin (näytelmäkirjailija) (The Ex-Athlete).

Mikä on Blonden tarina?

Blondi julkaisupäivä

Joyce Carol Oatesin samannimiseen kirjaan perustuva Blonde on dramatisoitu kuvaus Marilyn Monroen elämästä.

Elokuvan odotetaan tarkastelevan herkkää naista, Norma Jeanea, joka synnytti Marilyn Monroe , ja tutkia hänen tuskallista kasvatustaan ​​sekä 'jännitystä, joka syntyy aikuisena hänen äärimmäisen julkisten ja yksityisten persoonallisuuksiensa välillä'.

Lue lisää: En ole koskaan koskaan kauden 3 julkaisupäivä: kaikki, mitä tiedämme toistaiseksi elokuussa 2022!

Onko blondilla traileria?

Konsepti Marilynin jongleeraamisesta kahdella identiteetillä on kehitetty täydellisemmin virallisessa trailerissa, joka julkaistiin 28. heinäkuuta 2022. Katsojat voivat havaita pienimmätkin merkit tyytymättömyydestä huolimatta siitä, että hän nauttii palvojiensa maineesta, ihailusta ja palvonnasta.

Hänen epämukavuuttaan, ärtyneisyyttään, pelkoaan ja masennustaan ​​kuvaavat videot rinnastetaan videoihin, jotka osoittavat, kuinka onnellinen hän on ollessaan valokeilassa. Hän myöntää, että Marilynia 'ei ole olemassa' trailerissa.

Jos katsojat voivat ottaa tästä trailerista jotain pois, niin se on, että tämä 'Marilyn' on vain esitys seksinälkäisille ihmisille ja että hän uupuu ja uupuu, kun hän on esittänyt saman esityksen niin pitkään. Lopulta hän pysyy samana Norma Jeanna, joka hän oli ennen löytämistään.

Kuka on elokuvantekijä Andrew Dominik?

Blonden on käsikirjoittanut ja ohjannut Andrew Dominik. Hänen ensimmäinen täyspitkä elokuvansa Chopper julkaistiin vuonna 2000. Eniten huomiota on kuitenkin kerännyt pelkuri Robert Fordin Jesse Jamesin salamurha, jossa näyttelivät Casey Affleck ja Brad Pitt. Synkässä parodiassa Killing Them Softly hän ohjasi myöhemmin Pittiä vielä kerran.

Vuodesta 2012 lähtien Dominik on ohjannut kaksi dokumenttia, This Much I Know to Be True ja One More Time With Feeling, sekä kaksi jaksoa. Netflix-sarja Mindhunter . Killing Them Softly jälkeen Blonde on hänen ensimmäinen kerrontaelokuvansa.

Lue lisää: Legacies kausi 5: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Blondin kypsä luokitus selitetään.

Blondi julkaisupäivä

Elokuvan 'seksuaalisen materiaalin' vuoksi Blondi sai harvinaisen NC-17-luokituksen. Tämä arvosana myönnettiin ensimmäiselle Netflixin alkuperäiselle elokuvalle. Puhuessaan Screen Dailyn kanssa luokittelusta Andrew Domink sanoi: 'Elokuva on haastava.

Se on [vitun] yleisön vika, jos he eivät pidä siitä. Se ei ole kampanja julkisten virkojen puolesta. Saat tavallaan mitä haluat, koska se on NC-17-elokuva Marilyn Monroesta, eikö niin? Haluan katsoa Marilyn Monroen elämäkertaelokuvan, jonka luokitus on NC-17.'

Raiskauskohtaus, joka esiintyy Joyce Carol Oatesin romaanin alkuperäisessä versiossa, on myös odotettavissa elokuvassa.