Vaaleat hiukset: 20 tapaa hoitaa kultatukkujasi

Kauneus

WPR

vaaleat hiukset

Kenelläkään ei ole kauniimpia vaaleita hiuksia kuin Whitney Portti , ja vaikka hän saa sen näyttämään helpolta, olemme varmoja, että hänellä on hihassaan joukko temppuja hiusten värin pitämiseksi kunnossa. Olitpa sitten syntynytvaaleat hiuksettai olet päättänyt keventää ilmettäsi salongissa, vaaleat lukot vaativat melko tarkan huoltotoimenpiteen. Älä estä väriä muuttumasta messingiseksi, varmista, etteivät päät kuivu jasuojaamaan hiuksiasiUV-säteiltä, ​​on joitakin erittäin tärkeitä asioita, jotka on otettava huomioon, kun olet blondi.

Auttaaksemme sinua hoitamaan hiuksiasi ja pitämään ne mahdollisimman upeina, olemme koonneet yhteen 20 parasta vinkkiä vaaleiden hiusten hoitoon. Lue alta!

1. Käytä UV-suojasuihketta. Varsinkin kesällä, mutta myös ympäri vuoden, varmista, että suojaat hiuksiasi haitallisilta UV-säteiltä, ​​jotka voivat muuttaa väriä ja kuivata hiuksia.

2. Hankivioletti shampoo. Niin oudolta kuin se kuulostaakin, violetti shampoo estää hiusten väriä muuttumasta messinkimäiseksi, mikä voi tapahtua muiden shampooiden kanssa, joita ei ole erityisesti kehitetty vaaleille hiuksille.

3. Syvä kunto usein. Jos olet valkaissut hiuksesi blondiksi, olet jo poistanut niistä hieman väriä ja kosteutta. Käytä asyvähoitohoitoja käytä sitä usein.

4. Etsi akuivashampoojoka sopii sinulle, ja varmista, että se on tarkoitettu vaaleille hiuksille (ei bruneteille). Hiusten raikastaminen ilman shampoopesua auttaa pitämään värin eloisena pidempään.

5. Luota värittäjäisi. Jos olet menossa salonkiin kohokohtiin 6–8 viikon välein, värikäsittelijäsi tulisi levittää valkaisuainetta vain juuriisi, ei päihin. Päät ovat jo valkaistut ja voivat sulaa, jos käytetään liikaa valkaisuainetta liian usein.

LISÄÄ:Vaurioituneet hiukset: tapoja, joilla olet kuivannut hiuksesi tietämättäsi

6. Jos mahdollista, käytä jauhemaista valkaisuainetta nesteen sijaan. Jauhemainen valkaisuaine on vähemmän karkea kuin neste, ja se on paljon hellävaraisempi säikeillesi.

7. Ennen kuin menet uima-altaaseen, käytä pullotettua vettä kastellaksesi hiuksesi. Jos hiuksesi ovat jo läpimärät, kun menet uima-altaaseen, ne eivät ime klooria vedestä, mikä voi muuttaa vaaleat hiukset vihreäksi.

8. Saat luonnollisia kohokohtia sekoittamalla puhdasta sitruunamehua ja vettä spraypullossa ja takki hiukset. Istu sitten ulkona auringossa noin tunnin ajan ja sitruunamehu luonnollisesti vaalentaa hiuksiasi.

9. Käsittele hiuksesi luonnollisesti. Jos sinulla on tummat brunetit hiukset ja tähtäät platinahiuksiin, koko prosessi voi kestää jopa 10 tuntia, ja hiuksillesi kuluu paljon kerralla. Jos kevenee vähitellen muutaman kuukauden aikana, voit paremmin pitkällä aikavälillä.

10. Ole erityisen varovainenlämpömuotoilu. Koska vaaleat hiukset kuivuvat alun perin kuivemmin, lämpömuotoilu voi vaatia todellisen veronsa, jos et käytä suojaavaa suihketta tai ota fööniä pois silloin tällöin.

LISÄÄ:Kuinka löytää täydellinen hiusvärisi

11. Käytä hiusöljyä ohuille hiuksille (joka sopii myös vaaleille hiuksille). Vaaleille hiuksille tarkoitettu seerumi auttaa pitämään hiukset kosteutettuina puolipituuksista latvoihin.

12. Käytä sävyttävää shampoota kerran viikossa. Värikäsitellyn shampoon ja sävyttävän shampoon välillä värisi pysyy aidona.

13. Tee säännöllisiä leikkeitä. Mitä enemmän hiuksiasi on vaalennettu, sitä alttiimpia ne murtuvat, joten umpikujaa on nipistettävä silmussa.

14. Shine spray on ystäväsi. Kun olet muotoillut hiukset, viimeistele ne kiillotussuihkeella, jotta väri pysyy eloisana.

15. Valitse jätettävä hoitoaine kerran viikossa tai niin. Samalla tavalla kuin syvähoitohoito kosteuttaa hiuksiasi, hiuksiin jätettävä hoitoaine jättää hiuksiisi erityisen kosteutettuja.

16. Varmista, ettei vedessä ole kuparia, joka voi muuttaa hiukset vihreäksi. Taistele tätä vastaan ​​happamalla hiushuuhtelulla (kuten veteen liuotettu aspiriini).

17. Käytä hattua, jos aiot olla auringossa pitkän aikaa. Aurinko voi vaalentaa tukoksiasi, mutta jos olet maksanut hiusväristä, se voi myös muuttaa hiuksesi messingisiksi.

18. Käytä pyyhkeen sijaan t-paitaa hiusten kuivaamiseen suihkun jälkeen. Kitka pyyhkeen kanssa voi aiheuttaa pörröisyyttä ja tarpeetonta kuivumista, mutta t-paidan pehmeä puuvilla pitää luonnollisen kosteuden hiuksissasi.

19. Föönaa jäähdytysasetuksella, varsinkin jos sinun täytyy föönata päivittäin. Tämä poistaa suuret vahingot, joita kuuma ilma voi aiheuttaa.

20. Purista korostuskynää. Jos voit venyttää hiusaikaasi kahdella ylimääräisellä viikolla, käytä korostuskynää juurissasi väärentääksesi korjauksen.

Kuva Astrid Putarzin/Getty Imagesin kautta