Bleach-kausi 17 julkaisupäivä: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää!

Viihde

WPR

Kaikki on nyt päättynyt! Bleach on ollut tauolla pitkään, mutta nyt se on palannut. Tällä kertaa se on vielä parempi kuin ennen. Et halua missata kaikkia uusia hahmoja ja juonenkäänteitä. Muista virittää ensi viikolla kaikkeen toimintaan! Se on loistava ohjelma, jos olet animen fani tai vain pidät television katselusta. Käyttämällä yksinkertaista suoratoistopalveluamme sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että jakso jää väliin. Sen avulla voit katsoa niin paljon kuin haluat ilman, että mainokset häiritsevät sinua.

Anime-fanit odottavat innolla Bleach-kautta 17 yhtenä odotetuimmista mangasarjoista. Ichigo Kurosaki on japanilainen teini, joka on näytellyt useissa animesarjoissa, mukaan lukien Naruto ja Bleach. Ohjelmassa oli noin 19 jaksoa, jotka esitettiin 5. lokakuuta 2004 alkaen. 27. maaliskuuta 2012 esitettiin ohjelman viimeinen jakso.

Bleach kauden 17 julkaisupäivä

Kaikki odottivat innokkaasti suosikkianime-sarjan päättymistä. Kun Bleachin luoja, Tite Kubo , ilmoitti tulevaisuuden suunnitelmistaan ​​mangan 20-vuotispäivänä viime vuonna, se herätti jännityksen aallon. Sarjalle omistettu museo ja one-shot-mangaan perustuva OVA seuraa, hän sanoi.

Tite Kubon mangateoksen adaptaatiota käytetään Tite Kubon Soul Reaper 4Komassa

The Story Of The Bleach kausi 17:

Bleach kauden 17 julkaisupäivä

Tarina pyörii japanilaisessa Karakura Townissa. Kurosaki Ichigo 15-vuotias lukiolainen on ohjelman päähenkilö. Bleach on manga-, anime-, elokuva-, videopeli- ja muu mediasarja, joka kertoo hänen hyökkäyksistään.

Ichigosta tuli sielunkorjaaja odottamattoman tapahtuman jälkeen ja taistelee nyt pahoja henkiä vastaan ​​suojellakseen ihmisiä. Hän oppii uusia asioita itsestään taisteleessaan näitä pahoja vihollisia vastaan.

Ichigo Kurosaki, Bleach-sarjan päähenkilö, on menettänyt Soul Reaperiaan Bleach-kauden 17 ensi-illassa. Sitten hän törmäsi häneen ja häntä käskettiin auttamaan hänen pakonsa.

Luku on työotsikko Valkaisuaine Kausi 17.

The Bleach kausi 17 Näyttelijät

Bleach kauden 17 julkaisupäivä

Näyttelijät ja dubaatti pysyvät samoina myös kaudella 17. Dub-näyttelijöiden nimet näytetään sitä mukaa, kun tekijät rullaavat.

  • Ichigo Kurosaki on äänitetty Johnny Young Bosch (englanniksi) ja Masakazu Morita (japaniksi).
  • Renji Abarain ovat duunaaneet Wally Wingert (englanniksi) ja Kentaro Ito (japaniksi).
  • Rukia Kuchikin äänittivät Michelle Rough (englanniksi) ja Fumiko Orikasa (japaniksi).
  • Uryu Ishidan ääninäyttelijät ovat Derek Stephen Prince (englanniksi) ja Noriaki Sugiyama (japaniksi).
  • Noel Nillhashin ääninäyttelijä on Yuina Yamada (japaniksi).
  • Asami Tano soitti Spangle Niniiiä (japaniksi).

Bleach-kauden 17 julkaisupäivä

Bleach kauden 17 julkaisupäivä

An lokakuuta 2022 Bleach: Thousand-Year Blood Warin julkaisupäivä on vahvistettu.

Kun Bleachin 20-vuotisjuhlaprojekti julkistettiin, esityksen viimeinen kaari vahvistettiin olevan työn alla. Ilmeisesti Weekly Shonen Jump #17, 2021 mukaan Bleach-mangasarjan Thousand-Year Blood War -tarinakaari, jonka tekijä on Tite Kubo, mukautetaan kaudelle 17, mikä tarkoittaa, että anime saa päätökseen mukautuksensa Bleach-mangan päätöksestä.

”Olen päättänyt animen alku- ja loppukappaleista!!! Hienoa!!!”, Kubo huudahti 21. huhtikuuta 2022. Vaikka on epätavallista, että mangan tekijöillä on sananvaltaa tunnarimusiikin valinnassa, tämä ilmoitus antaa anime-faneille käsityksen siitä, kuinka mukana Kubo on mukana elokuvan tuotannossa. viimeinen anime-sarja.

Viimeisimmät Weekly Shonen Jump -uutiset vuotaivat 16. joulukuuta 2021 ja vahvistivat, että uutta Bleach-animea aletaan lähettää syksyllä 2022. Jump Festa 2022:n aikana, joka pidettiin 18. ja 19. joulukuuta 2021, Bleach: Thousand julkaistaan - Vuoden verisota vahvistettiin virallisesti.

Mistä voimme katsoa Bleach-kauden 17 Yhdysvalloissa?

Bleachin kausi 16 striimataan nyt englanniksi Amazon Prime ja Hulu . Niillä, jotka haluavat nähdä Bleach-kauden 17 jakson 1 ensimmäisen jakson, ei ole ongelmia löytää se. Voit katsoa sen Amazon Prime Videossa. YouTubessa on muutamia videoita kauden 17 teaserista, mutta ne eivät ole virallinen traileri.

Bleachin kauden 17 luokitus IMDB:ssä on 8,7/10

Laatu ja aihe ovat kaksi tekijää, jotka vaikuttavat Bleachin kauden 16 kokonaisarvostukseen. IMDB antoi elokuvalle arvosanan 9,0.

Kuinka monta jaksoa Bleachin tulevasta 17. kaudesta on jo suunniteltu?

Kuten aiemmilla kausilla, tälle animesarjalle ei ollut asetettu määrättyä jaksojen määrää. Ensi kaudella on seitsemän jaksoa tai mikä tahansa näiden kahden ääripään yhdistelmä. Toisin sanoen tämä tarina päättyy tällä kaudella.

Johtopäätös

Bleach-faneille odotus on melkein ohi. Sosiaalisessa mediassa syntyi kiihko, kun sarjan tuottajat ilmoittivat, että kausi 17 olisi sen viimeinen kausi. 'The Walking Dead' palaa 17. tuotantokaudellaan onnistuneen 16 kauden jälkeen. Romaani tai sarjakuva saattaa herättää kiinnostuksesi, jos et ole vielä lukenut sitä.

Mitä pidit edellisistä Bleach-kausista? Ole hyvä ja jaa ajatuksesi!

Voit vapaasti esittää kysymyksiä näyttelijöistä, tarinasta tai hahmoista alla olevassa kommenttiosiossa. Olipa sinulla kysyttävää kaudesta tai ei, autamme mielellämme.