Blanca Soto Net Worth: Kuinka rikas tämä henkilö on vuonna 2022!

Julkkis

WPR

Blanca Soto, tunnettu meksikolainen saippuaoopperanäyttelijä, syntyi 5. tammikuuta 1979. Eva Luna ja Porque el Amor Manda ovat kaksi telenovelaa, joissa hän on esiintynyt. Blanca Soton horoskooppi on astrologian mukaan Kauris.

Blanca Delfina Soto Benavides (s. 5. tammikuuta 1979) on meksikolainen näyttelijä, malli ja kauneuskilpailun voittaja, joka on voittanut Nuestra Belleza Mundo Méxicon vuonna 1997.

Hän aloitti seurustelun Christoper Esquedan kanssa vuonna 2012 erottuaan edellisenä vuonna toisesta aviomiehestään Jack Hartnettin.

Soto edusti Nuevo Leónia kansallisessa kauneuskilpailussa Nuestra Belleza México vuonna 1997. Samana vuonna Soto kruunattiin Miss Mexico World ja kilpaili kansainvälisessä kauneuskilpailussa Vina Del Mar Chilessä.

Blanca Soton nettoarvo

Valkoinen Soto hänen nettovarallisuus on 10 miljoonaa dollaria meksikolaisena näyttelijänä ja mallina. Tammikuussa 1979 Blanca Delfina Soto Benavides syntyi Monterreyssä, Nuevo Leonissa, Meksikossa.

Vuonna 1997 hän edusti Nuevo Leonia Nuestra Belleza Mexico -kauneuskilpailussa. Miss Mexico World oli hänen tittelinsä, ja hän kilpaili Chilessä.

Blanca Soto Net Worth

Hän teki elokuvadebyyttinsä lyhytelokuvissa Tampa Jai ​​Alai ja La Vida Blanca vuonna 2007. Hänen ex-miehensä ja hän myös yhteistuottaja La Vida Blanca. New York International Independent Film & Video Festivalilla hänet valittiin roolistaan ​​parhaaksi naisnäyttelijäksi. Divina Confusion, Deep in the Valley, Regresa ja Dinner for Schmucks ovat hänen elokuvansa. Hän näytteli TV-ohjelmassa Love Rules vuosina 2012–2013.

Soto on esiintynyt myös televisio-ohjelmissa Eva Luna ja El Talisman. Hän on esiintynyt GAP:n, Avonin, Venus uima-asut , Lens Crafters, Andrea, Charriol, Zara, Garnier ja Budweiser sekä Billy Curringtonin ja Enrique Iglesiaksen musiikkivideoissa.

Hän on ollut naimisissa kahdesti aiemmin. Hän oli yhteistuottajana vuoden 2012 lyhytelokuvassa I Won't Be Your Mirror ja johtaja tuotti vuoden 2013 lyhytelokuvan Sovereign. Blanca on myös voittanut kaksi Premios Juventud -palkintoa ja kaksi Premius People en Espanol -palkintoa.

BLANCA SOTO NETTOARVO JA PALKKA
Nettovarallisuus10 miljoonaa dollaria
PalkkaTarkistuksessa
TulonlähdeSaippuaooppera näyttelijä
AutotEi saatavilla
TaloAsuminen Omassa Talossa.

Lue myös: Paul Dodds Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Blanca Soton aviomies, suhde, poikaystävä ja treffit

Kauneustalonpoikavoittaja on ollut naimisissa kahdesti, mutta molemmat avioliitot ovat päättyneet eroon. Blanca oli ollut naimisissa ensimmäisen aviomiehensä kanssa kahdeksan kuukautta. Hänen ensimmäisen miehensä nimi on jäänyt mysteeriksi.

Blanca Soto Net Worth

Hänen toinen puolisonsa on näyttelijä ja tuottaja Jack Hartnett. He olivat naimisissa 5 vuotta ennen eroa. Hän seurusteli meksikolaisen näyttelijän Fernando Colungan kanssa toisen avioeron jälkeen. Toukokuussa 2016 heidät jopa valokuvattiin suutelemassa tiellä.

Blanca Soton korkeus ja mitat

Blanca Soto on pitkä nainen, jonka pituus on 5′ 9′′ (jalkoina) tai 1,75 metriä (metreinä) ja painaa 123,5 paunaa (paunaa) tai 56 kiloa (kilogramoina).

Hänellä on täydelliset vartalon mitat 35-25-36 tuumaa tai 89-64-91 senttimetriä, mikä antaa hänelle erittäin upean ruumiinrakenteen, jonka saavuttamiseksi hän on työskennellyt kovasti.

Blanca Soto Net Worth

Hänen rinnansa ovat 35 tuumaa (89 cm), hänen vyötärönsä on 25 tuumaa (64 cm) ja hänen lantionsa ovat 36 tuumaa (91 cm). Hän on 34C rintaliivien/kuppikoossa, 6 (USA) mekkokoossa ja 8 jalkaa/kenkäkoossa (US).

Lue myös: Paul Dodds Net Worth 2022: Reaaliaikainen päivitys rikkaammasta elämästä!

Etnisyys, uskonto ja poliittiset näkemykset

Monet ihmiset ihmettelevät, mikä on Blanca Soton etninen alkuperä, kansallisuus, syntyperä ja rotu. Katsotaanpa sitä! Julkisten resurssien, kuten IMDb ja Wikipedia, mukaan Blanca Soton etnisyys on valkoihoinen. Tässä esseessä käsittelemme Blanca Soton uskonnollisia ja poliittisia vakaumuksia. Lue artikkeli uudelleen muutaman päivän kuluttua.

Soto teki näyttelijädebyyttinsä lyhytelokuvassa La Vida Blanca, jonka hän tuotti yhdessä ex-miehensä kanssa. Jack Hartnett , joka myös käsikirjoitti ja ohjasi. Hän voitti roolista ensimmäisen näyttelijäpalkintonsa.

Soto näytteli elokuvissa, kuten 'Divina Confusion', 'Deep in the Valley' ja 'Dinner for Schmucks'.

Blanca Soto Net Worth

Hän näytteli kahdessa Venevisiónin yhteistyössä Univisionin kanssa tuottamassa telenovelassa: Eva Luna (2010–2011) ja El Talismán (2012) Camila Nájerana. Soto näytteli mukana Juan Osorion telenovelassa Porque el Amor Manda, joka esitettiin Meksikossa vuosina 2012–2013.