Blake Pavey Terminalin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Julkkis

WPR

Blake Paveylla diagnosoitiin kystinen fibroosi, kun hän oli kuuden viikon ikäinen.

Henkeä uhkaavasta sairaudestaan ​​huolimatta hän on nouseva sarjakuva, joka on päässyt RAW Comedyn finaaliin.

Blake Pavey on TikTok-sensaatio ja inspiroiva koomikko Corowasta, Australiasta.

Hän on työskennellyt kuumuudesta päästäkseen RAW Comedy -finalistiksi, joka kiehtoo faneja ja tuomareita eri puolilta maata ainutlaatuisella tyylillään.

Mikä on Blake Paveyn sairaus?

Kun Blake Pavey oli kuuden viikon ikäinen, hänellä diagnosoitiin kystinen fibroosi. Pavey on joutunut ottamaan jopa 40 lääkettä joka päivä hoitaakseen sairautensa ja käsitelläkseen keuhkoihinsa ja hengitysteihinsä kertyvää limaa, mikä on aiheuttanut vakavia ongelmia.

'Se on kuin hengittäisi oljen läpi koko ajan.' 'Siltä se tuntuu', Pavey kertoi tulokkaalle.

Hänen isänsä Paul ja äitinsä Jo veivät hänet useille käynneille hänen ollessaan lapsi ja yrittivät antaa hänen lääkityksensä salaten sairautensa vakavuutta.

Blake Paveyn terminaalin sairaus

'Olen aina tiennyt, että minulla on se', hän lisäsi, 'mutta en koskaan tajunnut, kuinka kauheaa se oli, koska vanhempani halusivat pitää minut suojassa kaikilta ikäviltä jutuilta, kunnes olin vanhempi.'

'Se on yksinkertaisesti jotain, mitä minulle tapahtuu koko ajan, joten en usko, että se on koskaan ollut mitään hyväksyttävää.' Se on ollut minulle vain normi. 'Yritän vain olla positiivinen kaikesta, koska en voi hallita sitä', hän selitti.

Vaikka hän on elänyt kystisen fibroosin kanssa koko ikänsä, virustuntemukseksi tuleminen on hänelle uusi kokemus. Hän myönsi myös olevansa yksi harvoista ihmisistä, jotka eivät olleet koskaan käyttäneet Tik Tokia eikä olleet koskaan harkinneet sovelluksen hankkimista.

'Annoin periksi ja sain sovelluksen yhdeltä kaveriltani pitkän kehotuksen ja tönäyksen jälkeen', hän selitti.

Hän yksinkertaisesti alkoi tehdä lyhytelokuvia ystävilleen ja tehdä trendejä ja muita asioita saadakseen heidät nauramaan.

Merkittävät vaikuttajat eroavat muista sovelluksen tekijöistä ainutlaatuisen erikoisuutensa ansiosta. Paveyn Tik Tok -videot sisältävät tyypillisesti sarjakuvia, joissa hän ylittelee erilaisia ​​arkkityyppisiä piirteitä, joita havaitaan erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa.

Lue myös: Kelly Mcgillisin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Blake Paveyn terveysongelmat ja sairaudet

Blake Paveyn terminaalin sairaus

Blake Paveylla on ollut kystinen fibroosi kuuden viikon iästä lähtien. Kystinen fibroosi on perinnöllinen sairaus, joka aiheuttaa tahmean liman kertymistä keuhkoihin ja ruoansulatuskanavaan NHS:n mukaan.

Tästä aiheutuu keuhkotulehduksia ja ruoansulatusvaivoja. Yhdistyneessä kuningaskunnassa vastasyntyneiden kantapään pistotesti havaitsee suurimman osan kystistä fibroosia sairastavista henkilöistä.

Sairaus etenee ajan myötä aiheuttaen vaurioita keuhkoihin ja ruoansulatuskanavaan.

On olemassa hoitoja, jotka voivat auttaa lievittämään häiriön oireita ja helpottamaan elämää. Elinajanodote kuitenkin laskee.

Kystistä fibroosia sairastavien ihmisten tulisi välttää vuorovaikutusta keskenään NHS . Tämä johtuu siitä, että he siirtävät todennäköisemmin infektioita ja ovat alttiimpia komplikaatioille, jos heillä on infektio.

Hänellä ei ole muita sairauksia kuin tämä perinnöllinen sairaus. Kystinen fibroosi puolestaan ​​​​voi aiheuttaa osteoporoosia, diabetesta, nenäpolyyppeja ja poskiontelotulehduksia.

Lue myös: Joe Scarboroughin sairaus: Päivitys hänen terveydentilastaan ​​ja hyvinvoinnistaan!

Blake Pavey on australialainen koomikko ja Tik Tok -tähti

Blake Paveyn terminaalin sairaus

Blake Pavey on australialainen koomikko ja TikTok-tähti, joka on tunnettu hauskoista rutiineistaan. Blake varttui Corowassa, pienessä Australian kaupungissa, jossa asuu noin 6000 ihmistä.

Kun hän oli 11-vuotias, hän alkoi levitä humorististen arjen komediarutiineihinsa. Blakella on noin 900 000 TikTok-seuraajaa.

Hän on nyt tuonut online-läsnäolonsa lavalle, jossa hän tekee todella uskomatonta stand-upia. Osana Melbournen kansainvälistä komediafestivaalia vuonna 2022 hän esiintyi kansallisilla kiertueilla ja pääsi jopa Raw Comedy National Grand -finaaliin.

Viktoriaaninen finalisti Blake Pavey on taistellut tiensä alkueristä päälavalle, jossa hän kilpailee tänä viikonloppuna halutusta kärkipaikasta.

Hän on kotoisin Victorian maaseudulta, ja hän sanoo, että komedialiiketoimintaan murtautuminen ei ollut helppoa, sillä mahdollisuuksia oli usein vain kaupungeissa.

Haastattelussa kanssa beat.com , Blake sanoo: 'Kasvoin maalaiskylässä ja halusin aina esittää komediaa.' 'Tällaisessa paikassa ei kuitenkaan ole realistisia mahdollisuuksia murtautua sisään.'

'Näin päädyin vahingossa räjäyttämään Tik Tokiin ja muihin vastaaviin sivustoihin', hän sanoo, 'ja sieltä se on vain ollut luonnollista kasvua stand-upiksi.'

Blake varttui pienellä alueella, jolla oli vähän mahdollisuuksia. Hän luotti suureen perheeseensä ja televisiokoomikoihin viihteenä. 'Kasvoin monien hauskojen ihmisten kanssa, joten se on aina ollut osa elämääni.' Hän muistelee: 'Vanhempani näyttivät minulle Carl Barronin, ja siitä syystä aloin harrastaa stand-up-komediaa.'