Blake Lively & Ryan Renolds -tähtipari odottaa neljättä vauvaansa!

Julkkis

WPR

Yllätys! He odottavat neljättä yhteistä lastaan, ja Blake Livelyn nimi on listalla.

Osallistuessaan 10. vuotuiseen Forbes Power Women’s Summit -tapahtumaan New Yorkissa torstaina Lively, 35, esitteli kasvavaa vauvan vatsaansa. Punaisella matolla näyttelijä poseerasi iloisesti vatsasta pitäen. James, 7, Inez, 5, ja Betty, 2, ovat Reynoldsin ja Livelyn tyttäriä, molemmat 45.

Ex-Glee-tähti on hämmentänyt sosiaalisen median seuraajiaan harhaanjohtavilla viesteillä raskaudestaan. Vilkas julkaisi kolme viikkoa sitten bikinikuvan, jossa hänen vauvan pullistuma ei näkynyt missään. Tällä hetkellä Blake Lively ja Ryan Reynolds odottavat neljättä yhteistä lastaan.

Katso tämä postaus Instagramissa

Blake Livelyn (@blakelively) jakama viesti

Lively kertoi Forbesille toukokuussa, että äidiksi tuleminen sai minut tuntemaan oloni niin paljon enemmän ihossani.

'En ole koskaan tuntenut olevani enemmän oma itseni, kotonani omassa ihossani tai luottavaisempi itseeni. Se ei tarkoita, etteikö minulla olisi paljon epävarmuutta, koska minulla varmasti on.

Jostain syystä olen vanhentuessani ja saanut lapsia, olen oppinut arvostamaan ja etsimään mahdollisuuksia syvään yhteistyöhön ja jaettuun tekijään ennen kaikkea 'alkuperäinen Betty Buzzin luoja paljasti.

Kesäkuussa hänen Aviation Gin -promossaan, Reynolds vitsaili vasektomiasta isänpäivän kunniaksi. Deadpool-näyttelijä puhuu kuitenkin usein kuinka paljon hän nauttii isänä olemisesta.

Blake Lively -raskaus

Hän kertoi Access Hollywoodille: 'Ihailen tyttöjen isänä olemista', hän riemuitsi tyttärestään. ”En koskaan miljooniin vuosiin uskonut, että minulla olisi kolme tytärtä, mutta tässä olen. Perheessäni on vain miehiä. Nuorin neljästä pojasta, kolmen vanhemman veljen kanssa, kolmen tyttären saaminen on ollut ehdotonta jännitystä.

Lively ja Reynolds viettivät äskettäin 10. hääpäiväänsä. Pari tapasi ensimmäisen kerran Green Lantern -elokuvan kuvauksissa vuonna 2010. Näyttelijä sanoi, että hän 'halusi aina valtavan perheen' ennen häitä.

'Voi, haluaisin 30 [vauvaa], jos voisin', Lively sanoi Access Hollywoodille.

Emme tiedä, saavatko Lively ja Reynolds pojan vai toisen tytön, ja koska he suosivat harkintaa, emme luultavasti saa tietää pian – ellei Taylor Swift tietenkään paljasta uutisia tulevasta albumistaan. .

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. Ryan Reynolds Net Worth: Tarkempi katsaus Ryanin elämään, uraan ja elämäntyyliin vuonna 2022!
  2. Miksi Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds erosivat?

    Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR