Black Summoner Anime: julkaisupäivä, traileri ja kaikki mitä tiedämme vuonna 2022!

Anime

WPR

Tumman fantasia isekai-tarinoiden fanit olisivat kiinnostuneita kuulemaan viimeaikaisista tapahtumista. Black Summoner Animen lopullinen julkaisupäivä on julkistettu. Studio Satelight on julkaissut uuden visuaalin viimeisimmässä ilmoituksessaan. Pian julisteen ilmestymisen jälkeen internet näytti puhuvan yksinomaan yhdestä animesarjasta. Sukellaanpa siis animen äskettäisen ilmoituksen ja ensi-iltapäivän yksityiskohtiin.

Jos olet isekai-fantasian ystävä, Koru No Shoukanshin pitäisi olla lukulistallasi. Doufu Mayoi oli kirjoittanut alkuperäisen teoksen, joka julkaistiin vuonna 2014. Kaksi vuotta romaanin julkaisun jälkeen julkaistiin sarjan ensimmäinen lyhytromaani. Saman kirjailijan 18-osainen mangasarja debytoi vuonna 2018 ja jatkuu tähän päivään asti. Fanit odottavat innolla sarjan tulevaa anime-sovitusta.

black summoner -anime julkaisupäivä

Black Summoner Anime: Uusi visuaalinen!

Musta Summoner Virallisilla verkkosivuilla julkaistiin uusi kuva viimeisimmässä päivityksessä. Yksi Studio Satelightin julisteista julkaistiin julkisesti. Animen tekijät ovat myös vahvistaneet ohjelman lopullisen julkaisupäivän uuden taiteen lisäksi. Animen koko näyttelijät ja miehistö ei ole vielä julkistettu.

Lue myös: Tensei Kenja No Isekai Life Anime: Mahdollinen julkaisupäivä ja muita päivityksiä!

Mistä animessa on kyse?

black summoner -anime julkaisupäivä

Anime kertoo tarinan toisesta isekai-elämästä sarjan tekijöiden verkkosivuillaan julkaiseman virallisen yhteenvedon mukaan. Se on tarina pienestä lapsesta, joka herää hyvin erilaisessa ympäristössä ja täysin erilaisena persoonallisuutena. Kelvin huomaa, että hänellä on nyt laaja valikoima kykyjä, joita hän voi hyödyntää uudessa ympäristössään. Hänen roolinsa kutsujana uudessa maailmassa on auttaa muita.

Aluksi hän oli enemmän lainsuojaton luonnossa. Vasta useiden tappeleiden jälkeen he ymmärtävät, että heidän oli tarkoitus taistella kadulla. Black Summoner Animen tositarina alkaa tästä. Kelvin joutuu kohtaamaan peräkkäin demonit ja luopioritarit, jotka aikovat tuhota valtakunnan yksitellen. Fantastiset seikkailut ja raivokkaat taistelujaksot tarttuvat tähän.

Black Summoner Anime -julkaisupäivä

black summoner -anime julkaisupäivä

Toistaiseksi animelle ei ole virallista julkaisupäivää. Tätä kirjoitettaessa esityksen on tarkoitus saada ensi-iltansa kesällä. Black Summoner Animen virallisen julkaisuaikataulun odotetaan ilmestyvän 22. heinäkuuta 2022.

Crunchyroll ohjelman viralliset alustat todennäköisesti välittävät. Heti kun uutta tietoa tulee saataville, voit luottaa siihen, että pidämme sinut ajan tasalla.

Lue myös: Baki-kausi 5: Mahdollinen julkaisupäivä, traileri ja kaikki, mitä tiedämme vuonna 2022!

Heittää

  • Kouki Uchiyama Kelvininä
  • Kuningatar Ueda Melfina
  • Yousuke Akimoto hahmona Gerard
  • Landi hahmona Clotho
  • Manaka Iwami hahmona Efil
  • Minori Suzuki Sera