Black Cloverin kauden 5 julkaisupäivä: Kuinka monta vuodenaikaa Black Coverilla on?

Viihde

WPR

Suositun animesarjan luojat Studio Pierrot ovat myös julkistaneet elokuvan, joka julkaistaan ​​vuonna 2022 sarjan viidennen kauden lisäksi.

Mutta toisin kuin elokuva, Black Cloverin kausi 5 tulee suuren yleisön saataville vasta vuonna 2024 tai ehkä myöhemmin. Mangan tällä hetkellä saatavilla olevan sisällön niukkuus on suurin syy viivästymiseen (joka jatkuu).

Ennen kuin fantasia-animesarjan viides tuotantokausi voi alkaa, kirjailija ja mangaka Yki Tabata tarvitsee jonkin aikaa laajentaakseen Black Clover -mangan ja ehkä saada sen valmiiksi. Lisäksi kaudella 4 oli vain 16 jaksoa, kun sitä edeltäneiden kolmen kauden lähes 50 jaksoa oli.

Vaikka mahdollisuus odottaa vielä kolme vuotta vuonna 2017 debytoineen Black Clover -animeen paluuta ei ehkä olisikaan toivomasi uutinen, emme jätä sinua ilman mitään.

Lue lisää: Legacies kausi 5: Kaikki, mitä tiedämme tähän mennessä elokuussa 2022!

Tuleeko Black Cloverin viides kausi?

mustaapila kausi 5

Sarjaa esitettiin peräkkäin vuosina 2017–2019, joten animen suosio kasvoi, kun se alun perin esiteltiin.

Vuoden 2020 tilapäisestä keskeytyksestä huolimatta draama, jonka piti kestää vain 51 jaksoa, eteni uuteen kauteen lokakuusta 2018 vuoteen 2021. Anime ilmoitti, että viimeinen jakso esitetään helmikuussa 30. maaliskuuta 2021. 2021.

Uutiset julkaistiin virallisella anime-verkkosivustolla, ja viimeisessä jaksossa oli myös 'tärkeä ilmoitus'. Lisäksi Avex Picturesin virallinen YouTube-kanava piti näyttelijöiden kanssa live-erikoislähetyksen 30. maaliskuuta klo 18.00 Anime News Networkin mukaan.

Huhutaan, että animea ei ole keskeytetty, vaan pidetään pitkä tauko. On mahdollista, että anime jatkaa siitä, mihin manga jäi, koska manga ei ole vielä päättynyt.

Samassa lauseessa, jossa animen päätelmät paljastettiin, a Black Clover elokuva ilmoitettiin. Fanit odottavat tarinan etenevän elokuvassa. Viittä tuotantokautta ei ole vielä julkaistu, mutta voimme odottaa elokuvaa lähitulevaisuudessa.

Mikä tulee olemaan Black Cloverin kauden 5 juoni?

mustaapila kausi 5

Black Cloverin mangatarinan tapahtumat, erityisesti Dark Prison Hunting Ground -nimiseen asti, lukuun 270 asti, viitattiin neljännen kauden finaalin cliffhangerissa. Astan kamppailu Lieben, hänen sisällään olevan paholaisen, kanssa on tämän luvun pääaihe.

Lieben voitettuaan Asta päättää mieluummin ystävystyä hänen kanssaan kuin orjuuttaa häntä. Astan biologisen äidin paljastumista voitaisiin mahdollisesti tutkia. Anime-kauden uuden kauden sijaan tätä saatetaan käsitellä myös tulevassa elokuvassa.

Kuka on Black Cloverin kausi 5?

Uudella kaudella nähdään epäilemättä päähenkilöt Asta ja Yuno, joiden ääninäyttelijät ovat Gakuto Kajiwara ja Nobunaga Shimazaki, vastaavasti. Myös Astan rakkausinnostaja Noelle Silva (Kana Yuki) tulee takaisin.

mustaapila kausi 5

Muita hahmoja saattaa esiintyä viidennellä tuotantokaudella tai ei, riippuen siitä, miten elokuva päättyy. Jos viides kausi onnistuu, niin se on.

Lue lisää: In The Dark Season 5: Onko se uusittu vai peruutettu? Uusimmat päivitykset vuonna 2022!

Traileri Black Cloverin kaudelle 5

Black Coverin kaudelle 5 ei ole vielä traileria. Kun löydämme sellaisen, ilmoitamme sinulle.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR