Billie Joe Armstrong julistaa luopuvansa kansalaisuudestaan ​​sen jälkeen, kun korkein oikeus kaatuu Roe vastaan ​​Wade, sanoen 'f-K America'

Julkkis

WPR

Lontoon konsertissa Billie Joe Armstrong puhui Roe v. Wade -päätöksestä ja teki selväksi, että hänellä oli vahvoja mielipiteitä.

24. kesäkuuta esiintyessään Yhdistyneessä kuningaskunnassa Green Dayn 50-vuotias laulaja lausui sanat 'F-k America'. 'Luudun kansalaisuudestani. Olen tulossa tänne, jumalan tähden.

Kun oikeus turvalliseen aborttiin otettiin tuhansilta ihmisiltä, ​​Armstrong ilmaisi pettymyksensä Yhdysvaltain hallitukseen. Fall Out Boy ja Weezer liittyivät Armstrongin bändiin Hella Mega -kiertueella.

Kalifornialainen väitti, että 'maailmassa on liian paljon kuninkaan tyhmiä' palatakseen tuohon halveksittavaan kuningasmaahan. En vitsaile, tiedäthän. Seuraavat päivät ovat täynnä minua.

Lähes 50 vuoden jälkeen Yhdysvaltain korkein oikeus päätti kumota Roe v. Wade -tilanteen. Foxboro Hot Tubsin esiintyjä oli yksi monista kuuluisista ihmisistä, jotka puhuivat.

Billie Joe Armstrong sanoo, että F-K America Roe v Wade Newsin jälkeen

Lisääntymisoikeudet taattiin yleismaailmallisesti historiallisella tuomiolla, mutta nyt jokainen valtio tekee omat päätöksensä asiasta.

Protestien puhjettua ympäri maata perjantaina Padma Lakshmi twiittasi: 'Ihmiset tekevät edelleen abortteja.' Vaikka Roe v. Wade on päinvastainen, nämä käytännöt jatkuvat. Tämän seurauksena turvalliset ja sallitut abortit eivät ole mahdollisia.

51-vuotias Top Chef -isäntä jatkoi: ”Jokaisen tulisi voida valita, saako hän lapsia omilla ehdoillaan ja heille sopivana aikana. On tärkeää, että me kaikki kamppailemme tämän vapauden ja ihmisarvon suojelemiseksi.

Lakshmi on ollut äänekäs tukija vuosia, mutta tuomioistuimen päätös antoi useille julkkiksille mahdollisuuden puhua tarinastaan ​​ensimmäistä kertaa.

Cheryl Burke keskusteli abortista 18-vuotiaana liikkuvassa TikTok-videossa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
'90 Day Fiance' -tähti Ariela Weinberg vihjaa vauvalle nro 2 Biniyam Shibren kanssa
Katie Holmes-Bobby Wooten Iii -romantiikka on jo ihastuttava, vaikka olemme olleet yhdessä vain viisi kuukautta
Mary Mara kuoli 61-vuotiaana: 'Ray Donovan' ja 'ER' -näyttelijä kuolevat Riverin osavaltiossa New Yorkin osavaltiossa

Koska tein abortin 18-vuotiaana, olen särkynyt tämän aamun uutisista, ja se aiheuttaa minulle suurta emotionaalista tuskaa.

The Dancing With the Stars -ammattilainen, 38, kertoi yleisölle, että jos Planned Parenthoodin kaltaisia ​​organisaatioita ei olisi ollut, hän ei olisi äiti, hän ei olisi ollut hyvä äiti eikä todennäköisesti istunut hänen kanssaan. ne juuri nyt.

Billie Joe Armstrong sanoo, että F-K America Roe v Wade Newsin jälkeen

Naisten oikeutemme, ruumiimme ja vapautemme viedään sinulta. Meidän on ymmärrettävä, että kehomme ovat ainutlaatuisia yksilöitä. Meidän on kuitenkin valittava tämä.

Julkkikset ovat käyttäneet alustojaan resurssien jakamiseen yleisönsä kanssa tosi-tv-tähdistä elokuvien näyttelijöihin.

Roen kaatamisen puolesta äänestäneet tuomarit saivat suoran viestin Olivia Rodrigolta, joka puhui uutisista maailmanlaajuisella alustalla.

Madonna ja brittiläinen pop-sensaatio Lily Allen esitti 'F-k You' Glastonbury Festivalilla, hän huomautti: 'He ovat osoittaneet meille, että loppujen lopuksi he eivät rehellisesti välitä vapaudesta.'