'Billie Eilish tuntee olevansa julkinen persoonaansa loukussa, joten hän muutti sen muotoon 'F— kaikkien kanssa'

Julkkis

WPR

Se oli hätkähdyttävä muutos erottuvasta ulkonäöstä, jonka Billie Eilish oli vakiinnuttanut pop-sensaatioksi, kun hän koristeli brittiläisen Voguen kannen raikkaalla blondilla ja muotoon istuvalla glam-pukulla viime vuonna.

Laulaja on nyt valmis palaamaan juurilleen, koska hän myöntää, että kiertotie oli tahallinen ja palveli tarkoitusta.

Billie Eilish , 20, kertoi NME:lle, että kun Vogue-kansi paljastettiin toukokuussa 2021, hänellä 'ei ollut aavistustakaan kuka minä olin' ja hänen oli vaikea hyväksyä sitä tosiasiaa, että ihmiset tunnistivat hänet vain roikkuviin vaatteisiin pukeutuneena ja mustana. hiukset ja tuotti synkkää, syntisoivaa musiikkia.

Ennen sitä hän väitti: ”Olin eräänlainen ihminen, pukeutuin tietyllä tavalla ja tein tietynlaista musiikkia… ja se ahdisti minua, koska ihmiset ajattelivat minua vain yhdessä ulottuvuudessa, enkä nauttinut siitä. ”

Tunsin itseni hyvin rajoittavaksi ihmisten käsityksissä minusta, joten muutin täysin identiteettiäni ja aloin seurustella kaikkien kanssa.

'Happier Than Ever' -laulajan mukaan hänen tavoitteenaan oli luoda 'alue ja tuntea itsensä haluttavaksi sekä tuntea itsensä naiselliseksi ja miehekkääksi'.

Eilish väitti olevansa tyytyväinen omaan ihoonsa, vaikka hän on sittemmin hylännyt uuden ulkoasun nykyiselle maailmanlaajuiselle kiertueelleen.

Hän lisäsi: 'Halusin myös todistaa sen itselleni.' 'Nyt kun olen kaikkia näitä asioita kerralla, tunnen oloni mukavaksi sen kanssa, kuka todella olen', kirjoittaja sanoi.

Seitsenkertainen Grammy-voittaja, joka esiintyi äskettäin päänäyttelijänä Glastonbury Festivalilla Englannissa, sanoi, että vaikka hän tuntee olonsa kotoisaksi itsensä kanssa, hänestä tuntuu, että hänen henkilökohtainen elämänsä käy läpi 'todellista siirtymäkautta'.

Hän myönsi myös, että hän on ollut 'hieman omahyväinen' ja 'hyväksynyt asiat, jotka eivät olleet kovin tyydyttäviä'.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

'Tavoitteeni on löytää uudelleen kuka olen. Haluan erilaisen elämäntavan; En halua jatkaa elämääni kuten edellisenä vuonna”, hän sanoi. 'Haluan kuunnella itseäni enemmän ja luottaa vaistoihini enemmän', sanot.

Toukokuussa, Matthew Tyler Vorce ja Eilish lopetti sen. Vaikka hän vältti puhumasta erosta NME:n kanssa, hän kertoi, että hän on sinkku ja haluaa seurustella, sanomalla, että hänen aikomuksensa Glastonburylle oli tavata 'uusia ihmisiä ja komeita brittiläisiä herrasmiehiä'.

Euroopassa, Aasiassa, Uudessa-Seelannissa ja Australiassa pysähdyksillä julkkiksen Happier Than Ever kansainvälinen kiertue on määrä kestää syyskuulle.