Billie Eilish keskustelee lapsista vuonna 2022, mutta hän ei ole raskaana!

Treffit

WPR

Billie Eilishin fanit ovat aina olleet uteliaita laulajan yksityiselämässä. 'Onnellisempi kuin koskaan' -laulaja on ruokkinut huhuja, joita hän jo odottaa, keskustelemalla äitiyden mahdollisuudesta viimeisimmässä haastattelussaan.

20-vuotias laulaja aiheutti kohua internetissä, kun jotkut hänen faneistaan ​​päättivät selvittää, oliko hän raskaana löysän Oscar-pukunsa alla.

Nyt selitämme, miksi hänen The Times UK -haastattelunsa jälkeen muut alkoivat ajatella tällä tavalla.

Billie Eilish omien lasten saamisesta

Äitiyden ilo on sellainen, jonka Billie antaisi mitä tahansa kokea.

Laulaja on ollut hyvin avoin toiveestaan ​​tulla äidiksi ja sanonut: 'Kuolen mieluummin kuin en hanki lapsia.' Minulle on tärkeää saada ne. Mutta hän on tietoinen velvollisuuksista ja uhrauksista, joita lapsen saaminen tuo mukanaan.

Billie Eilish keskustelee lapsista vuonna 2022, mutta hän ei ole raskaana!

Lue lisää: Onko Ariana Grande raskaana vuonna 2022? Kaikki draama tutkittu!

'Mitä enemmän elämää elän, sitä enemmän ihmettelen: 'Mitä minä teen, kun lapseni kokee, että tämä on oikea asia, ja minä olen, ei, se ei ole! Laulaja valitti: 'Ja he eivät kuuntele minua.' Maailma muuttuu hieman epäselväksi Billie Eilishin ensikonsertin vuoksi

EI, HÄN EI OLE raskaana

Billien kommentti tekee selväksi, että hän haluaisi perustaa perheen tulevaisuudessa, mutta se ei todista, että hän olisi tällä hetkellä raskaana. Hän ei myöskään ole paljastanut mitään tietoa siitä, milloin hän toivoo tulevansa raskaaksi.

Mutta se ei ole estänyt sosiaalista mediaa olemasta täynnä päinvastaisia ​​spekulaatioita.

Muusikko oli yksi monista, jotka joutuivat TikTokin raskaushuijaukseen, jolla ei ollut perustaa, mutta joka kuitenkin levisi virukseksi. Tiedetään, että jotkut henkilöt ovat ladanneet vääriä sonogrammeja, jotka kuuluivat tunnetuille muusikoille.

Kun hän ilmestyi kädet vatsallaan valokuvaamaan vuoden 2022 Oscar-gaalassa, toinen naurettava raskaushuhu alkoi kiertää verkossa.

Billie ei ollut tuolloin raskaana, eikä niin ole vieläkään. Mutta on ilmeistä, että hänellä on kunnianhimoa saavuttaa tämä asema tulevaisuudessa.

Laulaja seurusteli Matthew Tylerin kanssa

Billie Eilish keskustelee lapsista vuonna 2022, mutta hän ei ole raskaana!

Yksityiselämässään Billie oli mukana suhteessa Matthew Tyleriin.

Toukokuussa 2022 Matthew myönsi eronsa Billiestä Instagram-tarinassa, kun hän käsitteli aviorikosepäilyjä.

Lue lisää: Kuinka Adriana Lima on harjoitellut raskaana

Kaikki olivat uskollisia kumppaneilleen', hän kirjoitti. Joskus ihmiset vain lakkaavat olemasta ystäviä keskenään. Lyhyesti sanottuna se toimii näin. On vaarallista levittää väärää tietoa ja väärää tietoa verkossa.

Huhtikuussa 2021 pari yhdistettiin ensimmäisen kerran romanttisesti nähtyään Pyhä Barbara . Tästä huolimatta he eivät koskaan keskustelleet suhteestaan ​​avoimilla foorumeilla.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR