Billie Eilish jakaa Tiktok-videon ystäviensä kanssa Dancing On Lost Clause, Jokes T***s Falling Out!

Julkkis

WPR

Billie Eilishin uusimmassa TikTok-tanssivideossa uudelle kappaleelleen, Lost Cause, on kaksi tahatonta vaatetushäiriötä. 'T*s putoaa', laulaja vitsailee.

Nykyään Billie on ylpeä niukka ulkonäöstään. Kuukausi sitten brittiläisellä Vogue-kansikuvallaan laulaja loi huiman.

Hänen uusin singlensä, Lost Cause, tulevalta albumilta Happier Than Ever, julkaistiin juuri kolme päivää sitten.

Laulaja nähdään tanssivan intohimoisesti torkkubileissä pukeutuneena niukasti sekä kappaleeseen että musiikkivideoon, jotka molemmat ovat saaneet paljon huomiota.

Tällä hetkellä painopiste on kuitenkin hänen TikTok-videossaan eiliseltä, 4. kesäkuuta. Kahden vaatekaappionnettomuuden lisäksi Billie julkaisi videon itsestään ja ystävistään tanssimassa Lost Causeen.

Billie Eilish jakaa Tiktok-tanssivideon viallisesta vaatekaapista

Billie Eilish jakaa Tiktok-videon vaatekaapin toimintahäiriöstä,

'T * s oli putoamassa', Happier Than Everin laulaja kuvasi videon. Hän harjoitteli koreografiaa tanssijoidensa kanssa TikTok-videolla samalla, kun hän piiloutui erilaisilla hymiöillä.

Kun hän twerkkaa tanssijoidensa kanssa, hänet voidaan nähdä tanssivan matalassa silkkikammiossa. Kaksi vaatetushäiriötä tapahtuu, kun laulaja näyttää joitain liikkeitään.

Koska Billie oli huolissaan vaatimattomuutensa säilyttämisestä, mikään hänen väitetyistä 'näppäreistä' ei näkynyt valmiissa materiaalissa.

Lue lisää: Billie Eilish keskustelee lapsista vuonna 2022, mutta hän ei ole raskaana!

Billie Eilishin Kim Kardashianin Skits elokuvassa The Lost Cause -video

YouTubessa Billie’s Lost Cause -musiikkivideo on kerännyt jo yli 22 miljoonaa katselukertaa.

Billien pukeutuminen kiinnitti monien fanien huomion kappaleen rauhoittavien ja rauhoittavien ominaisuuksien ja riskejä ottavan musiikkivideon lisäksi.

Billie on pukeutunut SKIMS-lounge-asuihin, jotka sopivat hänen värimaailmaansa, samalla kun hän ja hänen ystävänsä viettävät eeppisiä unia. Vaatteet ovat beigen, mustan, ruskean ja vaaleansinisen sävyjä.

Billie Eilish jakaa Tiktok-videon vaatekaapin toimintahäiriöstä,

Billie käyttää SKIMS 42 dollarin Boyfriend T-paitaa ja 26 dollaria Boyfriend Boxeria (26 dollaria) Kimin muotovaatemallistosta Lost Cause -lauluvideossa, jonka laulaja itse on ohjannut.

Lost Cause -musiikkivideo näyttää koskettaneen Kimin sydäntä yhtä paljon kuin fanienkin. Liikemagnaatti ja todellisuuspersoonallisuus käytti Instagram-tarinoita ilmaistakseen ihailuaan Billien lauluvideota kohtaan.

Lue lisää: Seurusteleeko James Hetfield Kim Kardashianilla? Huhut katsotaan todeksi!

Julkaisupäivä on Happier kuin koskaan ilmoitettu!

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut BILLIE EILISH (@billieeilish)

30. heinäkuuta tänä vuonna Billie julkaisee uuden albuminsa, Happier Than Ever.

Billie vahvisti albumin julkaisupäivän Instagramissa 27. huhtikuuta. Jatkaessaan hän julisti: 'Tämä on suosikkiluomukseni, jonka olen koskaan tehnyt, ja olen niin innoissani ja iloinen, että kuulet sen. En edes osaa selittää.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR