Bill Russellin nettovarallisuus: Kuinka paljon Bill Russell on tienannut vuonna 2022?

Nettovarallisuus

WPR

William Felton Russell oli amerikkalainen keskus, joka pelasi National Basketball Associationin (NBA) Boston Celticsissä vuosina 1956–1969. Hän oli ammattikoripalloilija, joka kuoli 31. heinäkuuta 2022.

Hän oli Celtics-dynastian keskipiste, joka voitti 11 NBA-mestaruutta hänen 13-vuotisen uransa aikana. Hän oli viisinkertainen NBA:n arvokkain pelaaja (MVP) ja 12 kertaa NBA:n All-Star.

National Hockey Leaguen Russell ja Henri Richard jakavat eniten urheilijan Pohjois-Amerikan urheiluliigassa voittaneiden mestaruuksien ennätyksen.

Bill Russell Net Worth 2022

12. helmikuuta 1934 Bill Russell syntyi Monroessa, Louisianassa. Hän opiskeli San Franciscon yliopistossa ja oli koripalloihme nuoresta iästä lähtien.

Boston Celtics valitsi Russellin vuoden 1956 NBA-draftissa, ja hän nousi myöhemmin yhtenä pelin maineikkaimmista pelaajista.

NETTOVARALLISUUS10 MILJOONAA dollaria
AlkuperämaaYhdysvallat
Syntymäpäivä12 päivänä helmikuuta 1934
AmmattiEntinen koripalloilija
Varallisuuden lähdeEntinen koripallon ammattilainen
Kuollut31.07.2022

Russell, 12-kertainen All-Star-pelaaja ja viisinkertainen MVP, oli tunnettu vahvasta puolustuksestaan ​​ja kyvystään hallita peliä.

Lue lisää: Annaleigh Ashford Net Worth: Tarkista, kuinka varakas amerikkalainen näyttelijä on?

Bill russelin nettovarallisuus

Kolmetoistavuotisen uransa aikana hän ohjasi Celticsin yhteentoista mestaruuteen, ja vuonna 1975 hänet valittiin Basketball Hall of Fameen. Russell oli menestynyt pelaajauralla ennen kuin hänestä tuli valmentaja ja johtaja.

Hän kuoli 88-vuotiaana 31. heinäkuuta 2022. Bill Russell keräsi Arvioitu 10 miljoonaa dollaria rikkaudessa elämänsä aikana.

Alkuvuosina

Katie ja Charles toivottivat Bill Russellin tervetulleeksi maailmaan vuonna 1934 Monroessa, Louisianassa. Perhe muutti Oaklandiin, Kaliforniaan, missä he asuivat useissa julkisissa asuinrakennuksissa, kun Russell oli kahdeksanvuotias.

Pian myöhemmin hänen äitinsä kuoli. Kun hän oli teini-ikäinen, Russell pelasi koripalloa McClymonds High Schoolissa ja voitti peräkkäin osavaltion mestaruuden nuorempana ja vanhempana vuotenaan.

Russell ansaitsi vain yhden korkeakoulun, San Franciscon yliopiston, tarjouksen, jossa hänelle annettiin stipendi, huolimatta siitä, että korkeakoulujen rekrytoijat jättivät Russellin suurelta osin huomiotta.

Hänestä tuli USF:n keskipiste ryhmässä, joka nousi hallitsevaksi voimaksi korkeakoulukoripallossa ja voitti NCAA-tittelin sekä 1955 että 1956. Koripallon lisäksi Russell kilpaili USF:stä yleisurheilutapahtumissa.

Hän menestyi erityisesti korkeushypyssä, jossa hän sijoittui maailman seitsemänneksi vuonna 1956.

Henkilökohtainen elämä

Vuonna 1956 Russell meni naimisiin lukiorakkautensa Rose Swisherin kanssa. Heillä on kolme yhteistä lasta, nimeltään Karen, William Jr. ja Jacob. Vuonna 1973 pari erosi.

Bill russelin nettovarallisuus

Bill Russell meni naimisiin Dorothy Anstetin, entisen Miss USA:n, kanssa vuonna 1977. Vuonna 1980 he erosivat. Russell meni naimisiin Marilyn Naultin kanssa vuonna 1996, ja he pysyivät yhdessä hänen kuolemaansa asti vuonna 2009.

Kuinka hänen uransa alkoi

Hän pelasi Yhdysvaltain koripallojoukkueessa vuoden 1956 kesäolympialaisissa Melbournessa ennen murtautumista NBA:han, ja hänen yliopistonsa auttoi tasoittamaan tietä hänen uralleen yleisurheilussa.

Joulukuussa 1956 hän aloitti myöhemmin pelaamisen Boston Celticsissä. Hänen tiiminsä eteni Syracuse Nationalsiin ja sitten NBA Finaalit hänen ponnistelunsa ansiosta. Lopulta he voittivat tittelin ja onnistuivat saamaan kaikkien huomion.

Eläkkeelle jäätyään Bill jatkoi joukkueen valmentamista ja oli aktiivisesti mukana liiketoiminnassa.

Mitä tiedämme Hänen kuolemastaan

Billin virallisille sosiaalisen median tileille asetettu viesti ilmoitti hänen kuolemastaan. Hänen vaimonsa Jeannine oli hänen rinnallaan, kun hän kuoli, se opittiin.

”Billin vaimo Jeannine ja hänen laaja ystävä- ja perheverkostonsa ovat kiitollisia siitä, että olet pitänyt hänet rukouksissasi.

Bill russelin nettovarallisuus

Lue lisää: Joey Chestnutin nettoarvo: kaivetaan Chestnutin ylelliseen elämään!

Ehkä muistat yhden tai kaksi ikimuistoisista tilaisuuksista, jotka hän jakoi kanssamme, tai muistat hänen tyypillisen naurunsa, kun hän oli iloinen saadessaan kertoa todellisen tarinan siitä, kuinka nuo hetket tapahtuivat”, lausunnossa todettiin.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR