Bill Hader Avioero: Miksi hän vuodattaa kyyneleitä lastensa vuoksi?

Julkkis

WPR

William Thomas Hader Jr., yhdysvaltalainen näyttelijä, koomikko, elokuvantekijä ja impressionisti, syntyi 7. kesäkuuta 1978. Barry on HBO:n synkkä komediasarja, jonka hän loi, tuotti, käsikirjoitti, ohjasi ja näytteli. Barrylla on ollut kahdeksan. Emmy-ehdokkuudet ja kaksi voittoa.

Hader saavutti ensimmäisen kerran mainetta kahdeksanvuotiskautensa aikana (2005–2013) NBC:n kunnioitettavan Saturday Night Live -ohjelman näyttelijänä, josta hän voitti neljä Primetime Emmy -ehdokkuutta ja Peabody-palkinnon.

Vuonna 2018 Bill Hader ja Maggie Carey erosivat

Näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja Maggie Carey työskentelevät kaikilla kolmella alalla. Ennen kuin Hader ja Carey jäivät kiinni vuonna 2006, heidät esiteltiin yhteisen ystävän kautta. To-Do List, jossa Hader näytteli yhdessä Aubrey Plazan, Rachel Bilsonin, Andy Sandburgin ja muiden kanssa, ohjasi Carey.

Hayley, Harper ja Hannah Kathryn olivat parin kolme tytärtä. Hader väitti, että hänen valintansa poistua Saturday Night Livesta vuonna 2013 oli hänen perheensä inspiroima.

bill hader avioero

Kun pari päätti lopettaa 12 vuotta kestäneen suhteensa vuonna 2017, heidän avioeronsa saatiin päätökseen maaliskuussa 2018.

Lue lisää: Cardi B:n avioero – miksi hän on jättänyt avioeron offsetista?

Bill Hader ja Anna Kendrick alkavat seurustella joskus vuoden 2020 lopulla tai vuoden 2021 alussa

Vaikka Kendrickin ja Haderin suhde on tuntematon, se on ollut tiedossa vuoden. Kesti vuoden ennen kuin maailma oppi Kendrickistä, koska, kuten hän totesi aikaisemmassa haastattelussa, hän pitää yksityiselämänsä yksityisenä.

Monet ihmiset olivat yllättyneitä kuullessaan, että heidän suhteensa oli salattu COVID-19-epidemian seurauksena.

bill hader avioero

Heidän suhteensa ei ole ollut paljoa, jos ollenkaan, selitystä uutisten ilmestymisen jälkeen. Toivottavasti paria haastatellaan juuri nyt.

Miksi Bill Hader ei puhu suhteesta Anna Kendrickin kanssa

Bill Hader, koomikko ja Anna Kendrick , näyttelijä, kerrottiin seurusteleneen noin vuoden ajan kenenkään tietämättä, tammikuussa julkaistun People-raportin mukaan.

Ei kukaan, ainakaan läheisten ystäviensä ja perheen ulkopuolella. Hader ja Maggie Carey saivat kolme tytärtä yhdessä ennen kuin he erosivat vuonna 2018, mikä on yksi syy, miksi hän ei ole puhunut paljon romanttisista suhteistaan.

Kun romanssi nousi esiin hiljattain The Hollywood Reporter -lehden haastattelussa, Hader sanoi, ettei hän puhu siitä lastensa hyväksi.

Hän sanoi: 'He haluavat vain minun olevan heidän isänsä. 'He haluavat vain, että katsoisin Encantoa yhä uudelleen', sanoin. Tätä minä sitten teen.

Hieman yksityiskohtaisemmin hän selitti, kuinka hän ja Maggie yrittivät pitää lapset rauhallisena pandemian aikana. Sitten oudolla tavalla tilanne muuttui. He todella säilyttäisivät malttimme.

Anna ja Bill ovat seurustelleet salaa yli vuoden, lähde kertoi Peoplelle tammikuussa. Vuosia sitten he tapasivat ensimmäisen kerran. He tekivät yhdessä elokuvan, ja hän isännöi Saturday Night Live , mutta he pysyivät ystävinä pitkään elokuvan jälkeen.

'He ovat molemmat melko yksityisiä henkilöitä, joten oli helppoa olla hiljaa pandemian aikana', he totesivat.

Katso tämä postaus Instagramissa

Bill Haderin (@billfreakinghader) jakama viesti

Heidän täytyy jatkuvasti nauraa toisilleen, koska he ovat molemmat hysteerisiä. Hän on uskomattoman iloinen.

Kaksikko on todella työskennellyt yhdessä kahden elokuvan parissa vuodesta 2013 lähtien, The To Do List ja Noelle. Jälkimmäisessä elokuvassa heillä oli yhteisiä rooleja. Hader oli sitoutuneessa suhteessa näyttelijä Rachel Bilsonin kanssa, kun taas Kendrick oli viimeksi yhteydessä kuvaaja Ben Richardsoniin. Vuoden 2020 puolivälissä he erosivat.

Bill Hader murtuu lastensa takia tunnehaastattelussa

Bill Haderin uran suurin vuosi on ollut myös huonoin kotimaassa. Äskettäisessä Varietyn tunnehaastattelussa 'Barry'-tähti sanoi: 'Luulen, että näin lapseni yhteensä viisi päivää koko kesän.'

'Se oli kauheaa. Joten sanon: 'Lähden ensi kesänä.' Ja aion olla heidän luonaan joka päivä. Se on tämä outo asia, jossa sinulla ei ole aikaa olla heidän kanssaan, kun työskentelet tällä alalla, ja se on erittäin, todella vaikeaa. Kun keskustelen siitä, tunnen oloni tunteelliseksi.

Myöhemmin hän huomautti: 'Onnittelut, tämä on ensimmäinen haastattelu, jossa olen itkenyt, ja aion viettää seuraavan kesän kotona kirjoittaen käsikirjoitusta, jotta 'he voivat nähdä minut koko päivän, jos haluavat.' He voivat kyllästyä siihen todella. minä.

Haderilla, 40, ja hänen entisellä vaimollaan Maggie Careylla on kolme yhteistä tytärtä: Hannah, 9, Harper, 6, ja Hayley, 4. Joulukuussa 2017 hän haki avioeroa ohjaajalta.

Avioerosta hän sanoi Varietylle: 'Olen ystävä ex-vaimoni kanssa.' 'Trainwreck' -näyttelijä on aiemmin kamppaillut löytääkseen työn ja yksityiselämän tasapainon.

bill hader avioero

Lue lisää: David Shamblin Avioero: Menikö Gwen Shamblin uudelleen naimisiin?

Olin SNL:ssä ollessani vähän koripussi, hän myönsi. 'Vaimoni ei voinut löytää sitä helpolla tuolloin. Olin niin huolissani töistä ja huolissani.

Toisen lapsemme syntymän jälkeen minun oli pakko lähteä SNL:stä. Jopa yhden lapsen kanssa se oli vaikeaa. yksinkertaisesti siksi, että en ollut koskaan paikalla.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR