Bill Gates ja Melinda yhdessä: Onko uutta kipinää?

Uutiset

WPR

Vuoden eron jälkeen Bill ja Melinda Gates yhdistyvät hyväntekeväisyyssäätiönsä vuoksi.

Bill Gates ja Melinda French Gates osoittavat sitoutumistaan ​​hyväntekeväisyyteen. Tällä viikolla entinen pariskunta osoitti olevansa sitoutunut tekemään yhteistyötä positiivisen muutoksen aikaansaamiseksi maailmassa.

Bill ja Melinda Gatesin säätiö Vuoden 2022 maalivahtitapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa henkilökohtaisesti epidemian aiheuttaman kahden vuoden tauon jälkeen. Bill ja Melinda, jotka erosivat virallisesti elokuussa 2021, tapasivat siellä tiistaina ja keskiviikkona.

Kaksikko osallistui Goalkeepers 2022 Global Goals Awards -juhlaan ja valokuvasivat palkinnonsaajien kanssa, joihin kuului Euroopan komission puheenjohtaja, toimittaja, voittoa tavoittelematon järjestäjä ja ilmastonmuutosaktivisti.

Melinda keskusteli Bloomberg TV:n haastattelussa ennen tapahtumaa, kuinka hän ja hänen entinen miehensä jatkavat yhteistyötä säätiön monissa aloitteissa.

Viime viikolla meillä oli ensimmäinen henkilökohtainen tapaamisemme johtokuntamme kanssa, Melinda kertoi. ”Uskon, että he kaikki vahvistaisivat Billin ja Melindan jatkuvan omistautumisen tälle organisaatiolle ja heidän tehokkaalle yhteistyölleen. Toteutamme sen tänään.'

Toukokuun alussa 2021 Bill ja Melinda tekivät päätöksensä purkaa 27 vuotta kestäneen avioliittonsa. Heillä on kolme yhteistä lasta, ja he ovat olleet naimisissa tammikuusta 1994 lähtien. Heidän avioeronsa vahvistettiin kolme kuukautta sen jälkeen.

Bill paljasti avioeron yksityiskohdat tämän vuoden toukokuussa julkaistussa The Times -lehden haastattelussa: 'Työskentely hänen kanssaan saa minut tuntemaan oloni onnekkaaksi. Giving Pledgen ja hänen kanssaan kesäkuussa isännöimän vuotuisen konferenssin lisäksi meillä on säätiön vuotuinen työntekijöiden kokoontuminen.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  1. 106 miljardin dollarin tyhjennys: Menettääkö Mark Zuckerberg kovalla työllä ansaitun rahansa?
  2. Chuck Feeneyn nettovarallisuus: Atlantic Philanthropiesin perustajalla on niin vaikuttava rikkaus!