Beyoncen uusi albumi, Renaissance, julkaistaan ​​ensi kuussa

Julkkis

WPR

Beyoncé on paikalla. Tämä ei ole harjoitus. Tämä ei ole harjoitus, sanomme jälleen!

Nähtyään epätavallisen jännittävää toimintaa Beyoncén verkkosivuilla ja sosiaalisen median tileillä, BeyHive on ollut kiireinen tutkailemassa ja selailemassa Internetiä viimeisen viikon ajan.

Ensinnäkin hänen Instagram- ja Twitter-profiilisymbolit katosivat. Sitten hänen verkkosivuillaan ilmestyi paikkamerkkialbumin kuva, jossa oli teksti 'Image, B7' – B7 on suosittu lempinimi, jonka fanit ovat antaneet Beyn silloin nimettömälle seitsemännelle albumille.

Kesäkuun 15. päivänä Beyoncén säätiö, BeyGOOD Foundation, twiittasi mustien esiintyjien levyistä kollaasin Black Music Month -kuun kunniaksi, mukaan lukien albumin kannen, jota ei näytä olevan olemassa.

Kyseinen ”kansi” on punainen hansikas käsi, joka osoittaa vasemmalle punaisella taustalla. Entä tämän kuvan vasemmalla puolella oleva kuva yliopistossa? B7, R&B-laulaja Brandyn vuoden 2020 albumi.

Sitten, 16. kesäkuuta, TIDAL teki vihdoin virallisen ilmoituksen: Beyoncén seitsemäs studioalbumi, Renaissance, julkaistaan ​​29. heinäkuuta. Beyoncén ensimmäinen sooloalbumi sitten vuoden 2016 Lemonaden on 16-raitainen.

Beyoncen uusi albumi, Renaissance, julkaistaan ​​ensi kuussa

Internet joutui sekaisin muutamassa tunnissa. Beyoncén kotiinpaluu on näköpiirissä, ja sen mukana tulee jännittävä ja arvaamaton julkaisu. Beyoncé keinuttaa maailmaamme seuraavan kahden viikon aikana, ja meidän on valmistauduttava.

Renaissance, jota kutsutaan nimellä 'Act I' virallisessa täysin mustassa tiedotteessa ja Beyoncén verkkosivuilla, on jo ennakkotilattavissa - tuotteita, jotka lisäävät albumin mystiikkaa.

Beyoncé myy neljää erillistä Renaissance-laatikkosarjaa, joissa on vain vähän tai ei ollenkaan tietoa siitä, mitä sisällä on tai miltä tavara näyttää.

Kuinka saada Beyoncén supermallin poskipäät

Tiedämme, että laatikko sisältää fyysisen CD-levyn, 28-sivuisen valokuvavihkon, keräilykelpoisen pienen julisteen ja unisex-t-paidan, jonka päällä ja sisällä on tämän aikakauden taidetta ja otsikkoa, sekä fyysisen CD, 28-sivuinen valokuvavihko, keräilykelpoinen minijuliste ja unisex-t-paita.

Jokainen neljästä box setin valinnasta sisältää ainutlaatuisen t-paidan, jossa on Beyoncé jossakin neljästä eri asennosta. Virallinen renessanssin kansitaide ja paitasuunnittelu 'paljastetaan myöhemmin', sivuston mukaan.

Beyoncen uusi albumi, Renaissance, julkaistaan ​​ensi kuussa

Mutta tässä on sopimus Beyoncén kanssa. Sillä ei ole väliä, julkaiseeko hän albumeja ilman varoitusta vai myykö hän tavaroita ilman kuvausta. Säännöt eivät päde, kun olet Beyoncé. Ja olemme siellä kaikessa.

Renaissance on jo luonut satoja meemejä ja saanut joitain Internetin humoristisimpia vastauksia. Katso hienoimpia reaktioita uutiseen, jonka mukaan Beyoncé on tulossa alas:

Beyoncén viimeinen sooloalbumi, Lemonade, julkaistiin vuonna 2016

Beyoncen uusi albumi, Renaissance, julkaistaan ​​ensi kuussa

Hän teki yhteistyötä miehensä kanssa Jay-Z yhteisalbumilla Everything Is Love kaksi vuotta myöhemmin, ja vuonna 2019 hän kuratoi The Lion King: The Giftin.

Vuonna 2020 Disney+ esitteli The Giftin kappaleisiin perustuvan musiikkielokuvan ja visuaalisen albumin.

Beyoncén viimeisin julkaisu oli Oscar-ehdokkuuden saanut 'Be Alive', jota käytettiin Will Smithin elokuvassa. Kuningas Richar .