Beyoncén 'Break My Soul' -ominaisuus Big Freedian 'Surreal' Talks Pride -kuukaudessa

Julkkis

WPR

Big Freedialla on Pride-kuukauden aikana monia syitä iloon. Maineikas New Orleansin pomppumuusikko esiintyy toisessa Beyoncén kappaleessa, se julkistettiin maanantaina.

Hänen ensimmäinen kappaleensa oli 'Formation' kappaleelle 'Break My Soul', joka on 'Renaissancen' viimeisimmän tanssihitin laulaja.

Käyttämällä fragmenttia Freedian ”Explodesta”, ”The Crown Queen of Bounce tuntee erityisen arvostavansa nykyhetkeä, jossa hän on, varsinkin kun kiinnostus housemusiikkiin herää.

Freedian mukaan Beyoncén kanssa esiintyminen taas 'tuntuu oudolta'.

Olen äärettömän kiitollinen kaikista Jumalan siunauksista ja tunnen etuoikeutettua olla mukana tässä tärkeässä tilaisuudessa. Freedia on saanut paljon tukea faneilta 'Break My Soulin' julkaisusta lähtien, erityisesti roolistaan ​​kappaleen jo kuuluisan koukun luomisessa.

Freedia laulaa Beyoncén äänellä: 'Release ya, love, unohda loput / Vapauta viha, vapauta mieli / Vapauta työ, vapauta aika / Release ya trade, release ya stress / Release ya love, release ya…”

Ylpeänä queer-muusikkona Freedia tukee aina Pridea julkaisemalla iloisen kappaleen sitä varten. Millä tavalla hän tunnustaa kuukauden kestäneen LGBTQ+-rakkauden, hyväksynnän ja itseilmaisun juhlan?

Hän selittää: 'Tietenkin tärisen, kun vierailen kaupungeissa ympäri Amerikkaa ja maailmaa.' ”Se, että niin monet faneistani osallistuvat Pride-esityksiini, tekee heistä mahtavia. Todella hämmästyttävää energiaa on läsnä!”

Beyoncén Break My Soul -ominaisuus Big Freedian Surreal Talks Pride -kuukaudessa

Yli 150 LGBTQ+ -julkkiksen ja vaikuttajan kanssa, mukaan lukien Raven Symone, Hayley Kiyoko ja 'RuPaul's Drag Race' -aluna Eureka O'Hara, Freedia osallistui kaikkien aikojen ensimmäiseen kansalliseen Pride Eve -juhlaan, jonka järjesti. Inviz.tv Pride-kuukauden alkamisen kunniaksi.

Yrityksen Pride Eve -tapahtuman järjestäminen kesti vain 60 päivää, Invisible Narrativesin toimitusjohtajan mukaan Catherine McEvoy , ja he olivat yllättyneitä osallistumaan halunneiden julkkisten, kuten Freedian, saamasta tuesta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Anna Duggar kiusaa vankilassa aviomiehelleen Joshille 34-vuotissyntymäpäivänään: 'My Bestie'
Todd ja Julie Chrisleyn vankilatuomio: Syyllisen tuomion jälkeen petosasiassa, mitä tiedämme tähän mennessä
'Teen Mom's' Javi Marroquin ja Lauren Comeau tapaavat ensimmäistä kertaa eronsa jälkeen

Kaikki vain levittivät uutisia McEvoyn mukaan, joka kertoo POPSUGARille, että 'henkilöstömme soitti'. Meillä ei ollut paljon aikaa, mutta hämmästyksemme olimme hämmästyneitä siitä, kuinka innostuneita ja kannustavia kaikki olivat tästä yrityksestä.

Freedia julistaa: 'Olen valmis tekemään mitä tahansa saadakseen ihmiset innostumaan Pridesta.' ”Pride and Pride Eve -tapahtuman keskeinen osa on niiden muistaminen, jotka antoivat henkensä, jotta LGBTQ+-ihmiset voisivat muuttaa lainsäädäntöä ja saada mahdollisuuksia.

Saavuttamamme saavutukset ja edistysaskeleet pitäisi tunnustaa ja niitä on juhlittava nyt.'

Beyoncén Break My Soul -ominaisuus Big Freedian Surreal Talks Pride -kuukaudessa

Nuoret tarjoavat edelleen Freedialle toivoa, että asiat paranevat, jopa aikana, jolloin LGBTQ+:n oikeuksiin kohdistuu väkivaltaa kaikkialla Amerikassa ja osavaltiot rajoittavat transnuorten mahdollisuuksia saada sukupuolta vahvistavaa terveydenhuoltoa.

Hän huomauttaa, että he ovat motivoituneita muuttamaan kaikkialla maailmassa. ”Meidän on annettava uutisten aiheuttaman ahdistuksen vaikuttaa meihin. Ihmisiä, jotka agittelevat muutosta, on olemassa; Tunnen heidät.'

The Kansallinen transsukupuolisten tasa-arvokeskus , Trevor Project, GLAAD ja muut ryhmät työskentelevät jo lujasti puolustaakseen ihmisten oikeuksia LGBTQ+ -yhteisössä, Freedia neuvoo osallistumaan. Hän selittää: 'On niin monia tapoja osallistua.' 'Aloita omasta kylästäsi.'