Beyoncé käytti Telfar-laukkua, ja tuulettimet eivät yksinkertaisesti kestä sitä

Julkkiksen Ulkonäkö

WPR

Minun täytyy tietää: Onko Beyoncé koskaan näyttänyt huonolta elämässään?! Se on tietysti retorinen kysymys, koska vastaus on niin ilmeinen 'ei helvetti, hän näyttää aina uskomattomalta'. Hänen viimeisimmän OOTD:n treffiillan Jay-Z:n kanssa on kuitenkin oltava yksi hänen kaikkien aikojen parhaista vapaa-ajan ulkonäöistä, jos eitheparhaat.Beyonce pariksi Telfar-laukunChristopher John Rogers -housuilla ja hänen tukensa nousevien mustien suunnittelijoiden kanssa – ja näyttävän helvetin hyvältä! – merkitsee todella paljon.

Julkkikset tietävät, että heidän hyväksyntänsä voi tehdä tai rikkoa brändin. Se, mitä he käyttävät, ei olevainsiitä, pitävätkö he siitä tai miltä he näyttävät siinä; kuuluminen julkkiksen vaatekaappiin on sosiaalinen valuutta brändeille, jotka yrittävät tehdä siitä suuria, minkä vuoksi on niin siistiä, kun suuret kasvot tukevat pienempiä suunnittelijoita.

Noin viime vuoden aikana Telfar Clemens on räjähtänyt näyttämölle, ja hänen ostoskassilaukuistaan ​​on tullut pakollisia lisävarusteita sen jälkeen, kun hänet mainittiin Oprah's Favourite Things -lehdessä. Laukkuja on kolmea eri kokoa ja niitä myydään alle 300 dollarilla, mutta niitä ei ole niin helppo tarttua. Sen sijaan, että ne olisivat helposti saatavilla verkossa tai myymälöissä, pussit putoavat säännöllisesti, joten fanit tarkistavat aina merkin Instagramissa nähdäkseen, mikä väri on tulossa seuraavaksi – juuri nyt he merkitsevät kalentereihinsa Laventeli heinäkuun 13 päivänä.

Niin suosittuja kuin laukuista onkin tullut, ne ovat tulossa entistäkin halutummiksi nyt, kun Queen Bey havaittiin käyttävän sellaista. Beyoncé julkaisi Instagram-syötteensä kuvakarusellin, jossa hän kantaa valkoista keskikokoista ostoskassia ja näyttää aivan uskomattomalta. Hän jopa yhdisti teoksen joidenkin kanssaChristopher John Rogershousut, jotka juhlivat edelleen nuoria, lahjakkaita mustia suunnittelijoita. Rakastamme nähdä sen!

Katso tämä postaus Instagramissa

Beyoncén (@beyonce) jakama viesti

Bey yhdisti CJR:n rohkeat kukka-asut raikkaan valkoisen puseron kanssa, joka avattiin ylhäältä dekolteeksi ja sidottiin alareunasta kiristääkseen hänen ikonista vyötärölinjaansa. Ulkoasu on tuhatprosenttisesti menossa kesämuoti-tunnelmataululleni, ei kukaan kysynyt.

Kun Bey havaittiin kantamassa laukkua, fanit ihmettelivät, tekisikö Clemensnostaa Telfarin hintoja, mutta suunnittelija otti nopeasti yhteyttä Instagram Storiesiin kertoakseen faneille, ettei näin olisi. 'HINTA EI MUUTU', hän kirjoitti ja lisäsi joukon mehiläisemojia edustamaan Beyta. Brändin motto on aina ollut 'Ei sinulle – kaikille' yrittäessään lopettaa muotimaailman eksklusiivisuuden.

TBH, tästä ulkonäöstä ei ole paljon muuta sanottavaa kuin että A) Hän näytti upealta ja B) Se on helvetin jännittävää. Minä ja monet muut kantamme nyt Telfar-laukkujamme erityisen ylpeinä tietäen, että heillä on Beyoncén hyväksyntä.

Clemensin tähti oli jo nousussaUGGja Converse-yhteistyöt olivat valmiina vuodelle 2021, mutta tämä lisäponnistus oli se, mitä hän tarvitsi viedäkseen hänet huipulle, joten ei ole tietoa, mitä hän tekee seuraavaksi. Telfar, jos luet tätä, sinun on parasta siirtyä Valkoisen ostoskassin varastoon! Tiedät jo, että haluamme saman kuin Bey.